Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SunrestMt2[Vps]

Czarny^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zobaczymy ile tu wgl graczy gra :D

Jak gra trochę to może pogram bo mi się nudzi ;D

@Edit

Coś chyba nie działa xD

JI5Zwld.png

Opublikowano

po prezce nawet nie wchodzę grac, sorrki ale skoro HA ma 15 lat, to wszystkiego się można spodziewać, szkoda tracić czasu - Do zamknięcia !

Tak a dziwnym cudem jest zrobione 353konta i jest 230 postaci hmm dziwne troche co nie ??

Opublikowano

Nie widzę, tu nic zmienionego - gotowiec typowy PvP, który postoi tydzień i słuch o nim zaginie.

Nie polecam.

Bez-nazwy_nrsrana.png

Opublikowano

Pierwsze co mnie odrzuciło na stronie to słowo "wspulniej". Nie mam zamiaru grac na serwerze gdzie admin nie umie poprawnie napisać zdania po Polsku.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Pierwsze co mnie odrzuciło na stronie to słowo "wspulniej". Nie mam zamiaru grac na serwerze gdzie admin nie umie poprawnie napisać zdania po Polsku.

Popatrz sobie dokładniej pierw a potem mów,, bo jakoś tego nie widzę

Opublikowano

może jest dyslektykiem ?

A może jest jebanym nygusem któremu nie chce się tekstu pisanego wkleić do przeglądarki i sprawdzić pisowni. Pokolenie dysko-wszystko się znalazło.

Popatrz sobie dokładniej pierw a potem mów,, bo jakoś tego nie widzę

Nie widzisz bo poprawiłeś. Wiec nie pajacuj tylko podziękuj ładnie za wskazanie błędu skul ogon i sieć cicho. Przeczytałem twoje dwa zdania i w obu miałeś błędy ortograficzne. Takie rażące błędy ortograficzne, więc z czym do ludzi.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Strona nie działa i po wejsciu na ox mnie wywalilo.. i teraz zalogować się nie moge

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...