Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SunrestMt2[Vps]

Czarny^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to wbije na serwa i ogarne co i jak :) Gdyby na nim grało troche ludzi to myślę, że spoko serw może być.

@Edit. Błąd połączenia z serwerem... Pobrałem klienta i nawet launchera i nie działa spoko.

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

wbijajcie wbijajcie ;) pozniej wrzuce wam latke ze zbrojami itp. ;)

Jak mam wbić jak nie idzie?

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

GG nie mam. Taki problem to tutaj powinieneś pomóc rozwiązać bo pewnie nie tylko ja mam taki problem.

@Edit. Ok udało mi się rozwiązać problem poprostu to serverimfo do packa wklejałem zamiast do głównego.

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Tyle mam do powiedzenia że zrobisz sobie full abs na miecze to w ogóle wojem ni surą ni ninja nie pograsz bo bdz walić komuś miss .. Proste nie polecam serwa moim zdaniem i 40% abs na miecze itp to za dużo z eq full na szycie same miss + wartość ataku.:)

Ker169.gif

Opublikowano

Powie mi ktoś jak wbić na tego serwa przez ten launcher , bo ja strasznie ciemny umysłowo jestem.

zamachyg.png
Opublikowano

Powie mi ktoś jak wbić na tego serwa przez ten launcher , bo ja strasznie ciemny umysłowo jestem.

A co Ci nie działa?

Strona nie działa chwile temu któryś z adminów mógł się na swoje konto tam zalogować a teraz pisze że baza danych nie istnieje

chyba już pada powoli straciłem 3,5h życia

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

padlo bo to zwykly serw w dodatku bez zabezpieczen :D (nie pytajcie skad wiem ) :D fajny serwer ale mozna bylo sie tego spodziewac ;/

Venum

Opublikowano

Serwer jest muj czyli [HA]Linker serwet stoi 2tygodnie i mam zamiar dać go na dedyka pozdro zapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...