Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oceń utwór poprzednika

Orł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej wy dwaj opanujcie trochę dupę bo ciągle ogarniacie swoje własne kawałki więc polecam to zrobić na PW a nie tutaj robić z siebie idiotę ;)

Nie oceniajcie moich najlepiej kawałków bo słuchacie w ogóle czegoś innego ^^

0/10

Grozisz mi?!  4/10. Nie żeby cos, ale ziomus ma słaby flow. Jak na czarnego rapera xD 

No skoro bawimy się w rap...

Sorry hipster!

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

• Odpowiedzi 13 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Grozisz mi?!  4/10. Nie żeby cos, ale ziomus ma słaby flow. Jak na czarnego rapera xD

No skoro bawimy się w rap...

Sorry hipster!

Kurwa gościu zero zero zero pojęcia o RAPIE ... Nas to jest Legenda a bit jest po prostu genialny bo przez Primo także na razie ziomuś bo jest lepszy od Snoopa ^^

3/10

I nie rób z siebie jakiegoś bez rozumnego tylko nie oceniaj jak jakiś maniak bo będzie raport ;)

GENIALNY BIT - PRIMO - G.O.A.T

Opublikowano

kolejny imbecyl?xD czemu robimy z siebie idiotów? Przecież mogę pisać w tym temacie ile mi sie podoba kochaniutki więc ucisz jadaczkę

1/10

Francuski ;_; najpiękniejszym językiem d:

76eff0d7b6a46.png

Opublikowano

kolejny imbecyl? xD czemu robimy z siebie idiotów? Przecież mogę pisać w tym temacie ile mi sie podoba kochaniutki więc ucisz jadaczkę

1/10

Francuski ;_; najpiękniejszym językiem d:

Odezwało się dziecko z gimbazy. Nie możesz. Zrozumiałeś już czy ci przeliterować ? To jest oceń utwór poprzednika a nie napierdalanie utworami ile mi się podoba ;)

0/10

Opublikowano (edytowane)

Jeszcze jak bym była z gimnazjum...i nie była bym dojrzałą osobą z kręgosłupem moralnym to może bym się zgodziła,ale w tym wypadku nie - właśnie ty robisz z siebie skończonego idiotę.

btw.przecież ja oceniam utwór bo np. nie znam tego co wrzuca mój kolega @DeAnominator więc oceniam c;

a to że ty wrzucasz śmieciowatą muzykę to nie mój problem koleżko a i na przyszłość jestem dziewczyną.

Zapomniałam dodać,że jesteś typowym polaczkiem cebulaczkiem któremu nie podoba się to że inni dają bardzo małą ocenę jego muzyce.Przykro mi cebulaczku ale nie wszyscy słuchają tego samego..

2/10

Edytowane przez sayiko

76eff0d7b6a46.png

Opublikowano

Nie przepadam za takimi utworami, ale niech będzie 2/10

Mój ulubiony utwór z Watch Dogs. W sumie dzięki tej grze go poznałem. :D

Opublikowano (edytowane)

10/10. To akurat znam i lubię :P.I jaki Watch Dogs? WrestleMania 28! The Rock kładący na łopatki ikonę organizacji.. Piękne wspomnienia :3 

A co do kolegi wyżej. To nie robimy nic niezgodnego z regulaminem. Raz piszę ja, raz ona. Teoretycznie (I praktycznie) nie robimy niczego co mogłoby być w jakikolwiek sposób powodem do warna. No chyba, że wymianę własności intelektualnej  (google, jak nie rozumiesz) jest zabronione. A to, że dzieje się tak zywiołowo, to kwestia gustów muzycznych a nie usilnego sabotażu :F 

A co do tematu to ta piosenka się nadaje: 

Eeej, nie działa mi :(.

Edytowane przez DeAnominator

Opublikowano (edytowane)

Jeszcze jak bym była z gimnazjum...i nie była bym dojrzałą osobą z kręgosłupem moralnym to może bym się zgodziła,ale w tym wypadku nie - właśnie ty robisz z siebie skończonego idiotę.

btw.przecież ja oceniam utwór bo np. nie znam tego co wrzuca mój kolega @DeAnominator więc oceniam c;

a to że ty wrzucasz śmieciowatą muzykę to nie mój problem koleżko a i na przyszłość jestem dziewczyną.

Zapomniałam dodać,że jesteś typowym polaczkiem cebulaczkiem któremu nie podoba się to że inni dają bardzo małą ocenę jego muzyce.Przykro mi cebulaczku ale nie wszyscy słuchają tego samego..

2/10

Dziewczynko ... znowu nie zrozumiałaś .... czy jak mówię że przejmuję się że inni słuchają czegoś innego? Że dają swoje wykichane oceny? 

Jesteś w muzyce zdecydowanie krócej niż ja więc masz mniejsze na ten temat pojęcie.

Mówię tylko i zwracam ci uwagę żebyś nie oceniała ciągle każdego utworu bo to jest dopiero debilne. Odczekaj z 6 postów i wtedy a nie co chwilę wymieniacie "METALE" między swoim kolegą brudząc temat ....

Wybaczcie za offtop trzeba komuś takiemu odpowiedzieć bo nadal nie rozumie ;/

btw. WWE jest udawane jakby co :D :D

Edytowane przez Preem
Opublikowano

Dziewczynko ... znowu nie zrozumiałaś .... czy jak mówię że przejmuję się że inni słuchają czegoś innego? Że dają swoje wykichane oceny? 

Jesteś w muzyce zdecydowanie krócej niż ja więc masz mniejsze na ten temat pojęcie.

Mówię tylko i zwracam ci uwagę żebyś nie oceniała ciągle każdego utworu bo to jest dopiero debilne. Odczekaj z 6 postów i wtedy a nie co chwilę wymieniacie "METALE" między swoim kolegą brudząc temat ....

Ale Ty jednak jesteś pusty.Myślę,że twoja osoba nie obliguje mnie do prowadzenia z Tobą inteligentnej konwersacji.

Nie wiesz od kiedy słucham muzyki,a czarny rap i ogólnie rap to dno - według mojego zdania. btw.masz ewidentny ból dupska :3.

76eff0d7b6a46.png

Opublikowano

0/10 Nie wiem jak można takiego czegoś słuchać. Uszy pękają po pierwszych sekundach. :P

Opublikowano (edytowane)

btw. WWE jest udawane jakby co :D :D

Btw. nauczę Cię podstawowej zasady tego forum- Dostosowywuj się do zasad. Bys dodał jakąs piosenkę i ocenil poprzednią to by warna nie było, a tak będzie :>.

Wiem, że WWE jest udawane, co nie zmienia faktu, że emocje są prawdziwe. A starć takich jak Rock vs Cena się nie zapomina, szczególnie gdy ogląda się to na żywo o trzeciej nad ranem. 

A co do tego kto jest dłużej w muzyce. To powiem Ci, że możesz się uważać za prosa, ale dopóki nie złapiesz mi gitarki i nie zagrasz prostego Riffa to gówno wiesz i tyle. I skończ, bo prowokujesz niepotrzebną kłótnię, a ta biedna dziewczyna jest już na skraju wyczerpania nerwowego. 

A co do piosenki, 4/10. Fajne, alee... Niee... Eddie dobry aktor ale na tym się kończy xD 

Opublikowano

Nie wiem czy już nie było bo kojarzę ale może po prostu słyszałem mniejsza o to kawałek jest zajebisty 10/10

334qlo8.jpg
Opublikowano (edytowane)

1/10, nie chcę być nie miły ale nie przepadam za muzyką tego typu  :unsure:

Właściwie to tylko intro, ale utkwiło mi w głowie ostatnio, uwielbiam takie psychodele  <3

Edytowane przez Zed Dahmer
Opublikowano (edytowane)

Ale Ty jednak jesteś pusty.Myślę,że twoja osoba nie obliguje mnie do prowadzenia z Tobą inteligentnej konwersacji.

Nie wiesz od kiedy słucham muzyki,a czarny rap i ogólnie rap to dno - według mojego zdania. btw.masz ewidentny ból dupska :3

Ty kurwa na pewno prowadzisz inteligentną konwersacje gadając że RAP to dno bez żadnego pojęcia o tej muzyce. Mogę też powiedzieć że Metal to dno czy rock i nawołują szatana ... więc uważajcie wszyscy lepiej na słowa i bez wymądrzania ^^

Co do Preem - spokojnie bo nie potrzebnie sam się spiąłeś, jak chcą niech zaśmiecają ich sprawa :O

4/10

Edytowane przez Harders
Opublikowano

nie chce mi się już pisać na ten temat xD prawdziwa muzyka opiera się na instrumentach a nie na bitach tworzonych komputerowo c; to że polaki cebulaki przyswoili sobie RAP to już nie moja wina xD właśnie przez takich ludzi jak WY powstaje taka KOBRA I BONZO xD

btw.to była moja ostatnia wypowiedź na temat rapu jak i zaczepki kierowane w moją stronę ;> i @Hades jesteś kolejną osobową która nie przyswaja krytyki,nie lubię rapu - uważam że nic nie znaczy więc niech dotrze do twojego łebka,że niektórzy uważają gówno za rap a drudzy że metal i rock to gówno.

5/10

76eff0d7b6a46.png

Opublikowano (edytowane)

A widzisz Sayiko. Tutaj gorzej. 7/10 ! :D

A co do muzyki - Ci panowie wydali na teledysk jakies $100. I tak zrobili lepszą robotę niż jakikolwiek Polski artysta (Szczególnie raper). Kiedykolwiek.