Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oceń utwór poprzednika

Orł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dałbym lajka ale wyczerpałem, bo grafikowi jestem winny :D

7/10

Totalny rozpierdol ;)

• Odpowiedzi 13 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

8/10

Edytowane przez Merceddes
Opublikowano

3/10 No cóż... Niestety, ale przypadło mojej ocenie.

Coś lekkiego:

Opublikowano (edytowane)

Bo jestes metalem ;)

@mercedes

1/10

Człowieku, ty nawet nie przesłuchujesz metalu, więc skończ to żałosne pierdolenie. btw. Nawet nie wiesz o czym w tym czarnym rapie napierdalają.

A, i jak tak znasz się na HH/rapie to ZBUKU rozpierdolił tym kawałkiem, więc tego pewnie też nie przesłuchałeś. 

2/10. Nie słucham czarnego rapu, z wyjątkiem Wiza i Snoopa, essa.

Opublikowano

0/10
Te zbuki, kalie (jak to odmienić?), czy trzyliterowe skróty (like me) są strasznie słabe... Nie rozumiem, jak można się tym jarać.

ㅈㅈ.

Opublikowano (edytowane)

Człowieku, ty nawet nie przesłuchujesz metalu, więc skończ to żałosne pierdolenie. btw. Nawet nie wiesz o czym w tym czarnym rapie napierdalają.

A, i jak tak znasz się na HH/rapie to ZBUKU rozpierdolił tym kawałkiem, więc tego pewnie też nie przesłuchałeś. 

2/10. Nie słucham czarnego rapu, z wyjątkiem Wiza i Snoopa, essa.

jestem dwujezyczny wiec Angielski mam opanowany na 100% takze wypier..... Czarny rap.. BEKA BEKA BEKA nie ma znaczenia kolor skóry chyba jak robia to najlepiej?

Przesluchuje kazdy kawalek jaki tu dajecie nie tak jak ty lecisz po temacie 1/10 i swoje chujstwo wrzucasz a Wiz i Snoop to sa sredniaki w RAPIE Amerykanskim takze nie dyskutuj dziecko jak sie nie znasz ^^ bez argumentów. + Hip hop to kultura nie muzyka ;)

Sorka za brak znaków ale klawiatura angielska na drugim kompie ..

BEKA nic wiecej - zero pojecia o RAPIE 

Topic

5/10

Edytowane przez Harders
Opublikowano

4/10 Widząc teledysk cały czas miałem w głowie Blues Brothers , czyste skojarzenie. ;)

Widzę, że wyżej zrobił się mały spór muzyczny, a przecież nie o to tutaj chodzi. Wymieniamy się utworami, a cechą tego tematu jest to, że oceniamy piosenkę wyżej, więc komuś może coś nie przypasować, a wejdzie sobie inna osoba, coś przesłucha, ewentualnie wstawi "Lubię to" i tyle. Nie widzę powodu żeby się sprzeczać, a tym bardziej obrażać.A oto moja propozycja:

Opublikowano

jestem dwujezyczny wiec Angielski mam opanowany na 100% takze wypier..... Czarny rap.. BEKA BEKA BEKA nie ma znaczenia kolor skóry chyba jak robia to najlepiej?

Przesluchuje kazdy kawalek jaki tu dajecie nie tak jak ty lecisz po temacie 1/10 i swoje chujstwo wrzucasz a Wiz i Snoop to sa sredniaki w RAPIE Amerykanskim takze nie dyskutuj dziecko jak sie nie znasz ^^ bez argumentów. + Hip hop to kultura nie muzyka ;)

Sorka za brak znaków ale klawiatura angielska na drugim kompie ..

BEKA nic wiecej - zero pojecia o RAPIE 

Topic

5/10

Nazywasz mnie dzieckiem, a sam nie umiesz składać zdań. Do tego ładne kity wciskasz. Ja daje 1/10? Ty przeważnie dajesz 1/10 jak jest Rock. Jebie mnie to, czy to jest kultura. Może być i religią, nie obchodzi mnie to. Nie mam pojęcia? Może nie znam się na Rapie, ale znam się na muzyce i takie AC/DC wciąga tego twojego Nas'a i innych nosem. Mogę być od Ciebie młodszy, ale :

1) Umiem składać zdania.

2) Nie wciskam żałosnych kitów

3) Umiem stawiać przecinki

4) Inteligencją przewyższam Cię o lata świetlne. 

PS. Zdanie się zaczyna z dużej litery. 

6/10

https://www.youtube.com/watch?v=jW5f5OQSdsM&index=25&list=PL4cVR3BGYJpbxYRVr5Mqh0QCj_kgg7y94

Opublikowano

@Mercedes 

Poziomu intelektualnego nie można wyrazić w jednostkach odległości. IQ nie może być długie, ani też krótkie. 

10/10

Taki "rockrap" ode mnie:

ㅈㅈ.

Opublikowano

Nazywasz mnie dzieckiem, a sam nie umiesz składać zdań. Do tego ładne kity wciskasz. Ja daje 1/10? Ty przeważnie dajesz 1/10 jak jest Rock. Jebie mnie to, czy to jest kultura. Może być i religią, nie obchodzi mnie to. Nie mam pojęcia? Może nie znam się na Rapie, ale znam się na muzyce i takie AC/DC wciąga tego twojego Nas'a i innych nosem. Mogę być od Ciebie młodszy, ale :

1) Umiem składać zdania.

2) Nie wciskam żałosnych kitów

3) Umiem stawiać przecinki

4) Inteligencją przewyższam Cię o lata świetlne. 

PS. Zdanie się zaczyna z dużej litery. 

6/10

https://www.youtube.com/watch?v=jW5f5OQSdsM&index=25&list=PL4cVR3BGYJpbxYRVr5Mqh0QCj_kgg7y94

Teksty z gimbazy, to zachowaj dla siebie frajerze ;)

Przyklad ze nie znasz sie na muzyce - porównujesz dwa rózne gatunki do tego pierdolac glupoty ( nie wiem jak tak mozna ;) )

Sora za offtopic i bez odbioru

Opublikowano (edytowane)

W takim razie ja wolę chodzić do gimbazy i kończyć ją w tym roku, niż nie umieć pisać po prawnie po polsku. 

Najlepiej nie oceniaj moich, a ja Twoich. 

@1361622928-U485574.pngtls01  

8/10