Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz sponsora/technika/licencji/DJ? | Oferujesz pomoc na serwerze TeamSpeak? | Napisz Tutaj!

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stanowsiko :  Sponsor

Czego Oczekuje? : Wykupienia dobrego Vps'a pod serwer [45zł] Ts3 i opłacanie go na czas.

Kontakt : GG : 49587334

Doatkowe Informacje : Więcej na GG. ;)

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1369838483-U683421.png

Stanowisko: vRoot, Grafik, NA, SA

Czego oczekuje?: Pomocy na TS, kto może dołożyć się do slotów :D Więcej na GG

Kontakt: 49587334

Dodatkowe informacje: Na GG

xD ProUser xD

Opublikowano
Stanowisko: Sponsor

Czego Oczekuje? : Oczekuję wykupienia serwera. Najlepiej VPS :)

Kontakt : GG 44070050

Dodatkowe Informacje : Cześć, poszukuje osoby, która chciałaby zrobić serwer TS3, ale nie ma na to czasu. Wystarczy, że wykupisz masyznę, a ja zajmę się wszystkim. Więcej info pod GG.

Opublikowano

O mnie: Mam na imię Dawid oferuję swoją pomoc w założeniu bota muzycznego 24/7 jak i zarówno mogę być head dj;em lub sa, ja, na na serwerze;)

Umiejętności: 8/10

Staż na serwerach: 3 lata 

Czego oczekuje? : Dogadamy się 

Kontakt: gg : 49237912

Opublikowano

Szukam kogoś kto posiada TS3 minimum 200 slotów i nie ma czasu się nim zająć, albo np. ma 512 slotów, ale tyle mu nie potrzeba i może spokojnie przydzielić przynajmniej 200 slotów na jakiś inny serwer Ts3.

W skrócie szukam jakiegoś serwera TS3 200+ slotów, którym nikt nie ma czasu sie zając. Ponieważ mam dalsze plany pod wzgledem TS3, a niestety nie stać mnie, by sobie wykupić maszyne, wiec szukam kogos kto ma serwer ts3, ale nie ma czasu sie nim zając i odda go w dobre rece. Chociaż przez miesiąc-dwa może nie być użytkowników na ts3, to myśle, że potem ich zacznie przybywać. Wiec jeśli ktoś ma taki serwer prosze dać znać na GG:34609391. Wiem, że prawie wogóle nikt taki się nie znajdzie, ale mam nadzieje, ze jednak ktoś taki jest :)

Pozdrawiam Jarexs / KaraibOmega.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Czego oczekuje?: Dobrej maszyny

Kontakt: Prywatna wiadomość

Dodatkowe informacje: Jestem bdb technikiem serwerowym , mam za sobą rozkręcone x3 po 512 z czego trzeci nadal jest kontynuowany (też na max) . Pilnie potrzebuje ogarniętego sponsora który nie wycofa się po miesiącu z opłatami.

Aktualne!

Opublikowano

Stanowisko: SA SSA HA

Czego oczekuje? :

1. Umiejętność zakładania kanałów i edytowania ich w każdy możliwy sposób (sortowanie, uprawnienia kanałowe, ustawianie limitu użytkowników itp.).
2. Umiejętność tworzenia spacerów, wyśrodkowywania,wyrównywania do prawej,lewej ich nazw.
3. Umiejętność posługiwania się BB codami.
4. Umiejętność udzielenia pomocy innemu użytkownikowi w sprawach dotyczących serwera TS3 (jak skonfigurować mikrofon, słuchawki, jak zrobić nową tożsamość, jak połączyć się swoim "klonem" itd.).
5. Umiejętność decyzji w sprawie nadania innemu użytkownikowi bana lub kick'a z serwera z UZASADNIENIEM.
6. Umiejętność poradzenia sobie w każdej wyjątkowej sytuacji (tj. duża ilość użytkowników na serwerze).
7. Szacunek do innych użytkowników na serwerze, a przede wszystkim do Administracji wyższej rangi.
8. Chęć do pomocy innym użytkownikom serwera,komunikatywność.
9. Obiektywność oraz bezstronność.

Kontakt : PW lub gg: 305253

Dodatkowe informacje : Serwer tworzony przez osoby mające wysokie umiejętności z zakresu informatyki, zarządzania oraz samego Teamspeaka. 
Jesteśmy zorganizowani, posiadamy dobrą maszynę, która jest wstanie uciągnąć 1024 osoby, dobre zabezpieczenia i forum. Dopiero zaczynamy, ale do wakacji się rozkręcimy.

Opublikowano

Stanowisko: Technik

Czego oczekuje?: Ogarniecie permisji

Kontakt:  Skype: Vazminowski lub PW

Dodatkowe informacje(ewentualnie):

Opublikowano

Stanowisko: Oferuje

Czego oczekuje?: Wspolpracy z duzymi serwerami gier ,klanami itp  poszukujacymi serwera glosoweego Teamspeak3

Kontakt: 9312556  Gadu Gadu

Dodatkowe informacje:Ze wszystkim mozemy sie dogadac.

Opublikowano

Witam,
Proponuje współprace, posiadam publiczny server TeamSpeak3 na którym dziennie przesiaduje okolo 250 osób lecz dążymy do tego aby było jeszcze więcej a myślę (metin i inne gry) sprowadzi trochę osób na ts i przy okazji jest równiez reklama dla was. Mieliśmy już kilka serverow u nas na ts ale raczej nie potrafiły się utrzymać, posiadamy bardzo stabilną maszynę z zabezpieczeniami. Myślę, że jest to interesująca oferta dla was. Oferujemy oczywiście strefę dla was administracji oraz odpowiednie rangi. w razie zainteresowania prosze pisać tu na MPC na PW lub gg- 16011997 , 12320881

Serdecznie pozdrawiam ekipa epic-games

Juni0r.jpg

Opublikowano

Witam,

Proponuje współprace, posiadam publiczny server TeamSpeak3 na którym dziennie przesiaduje okolo 250 osób lecz dążymy do tego aby było jeszcze więcej a myślę (metin i inne gry) sprowadzi trochę osób na ts i przy okazji jest równiez reklama dla was. Mieliśmy już kilka serverow u nas na ts ale raczej nie potrafiły się utrzymać, posiadamy bardzo stabilną maszynę z zabezpieczeniami. Myślę, że jest to interesująca oferta dla was. Oferujemy oczywiście strefę dla was administracji oraz odpowiednie rangi. w razie zainteresowania prosze pisać tu na MPC na PW lub gg- 16011997 , 12320881

Serdecznie pozdrawiam ekipa epic-games

Jakoś widzę tylko 14 osób :D

[cspacer0]Rekord online: 71 <- z waszego TS, pozdrawiam oszustów ;]

Stanowisko: DJ

Czego oczekuje?: Przynajmniej 5h dziennie gry na naszym TeamSpeak'u + ustawianie botów :]

Kontakt: 49587334

Dodatkowe informacje:Ze wszystkim mozemy sie dogadac.

xD ProUser xD

Opublikowano

Zapraszam wszystkie klany, gildie, itp. do komunikacji na moim publicznym TS3. Poszukuję również promotora, a więc osoby odpowiedzialnej za reklamę naszego serwera. Oferuję za to rangę SA- Server Admin :) Dopiero zaczynamy więc prosimy o wsparcie i wytrzymałość!

SERDECZNIE ZAPRASZAMY ADMINISTRACJA.

Kontakt: PW, GG:40036046

Opublikowano

Witam..

Oddam serwer TeamSpeak3 zrobiony pod publika (Query,vQuery,SSA,SA,JSA) itp. + licka 512 slotów do grudnia 2014.

Zabezpieczony port query. ( + Passy , które możesz sobie zmienić w confingu.)

W zamian oczekuje stworzenia Laylouta strony pod mojego TeamSpeaka

Więcej informacji pod numerem gg: 35694104.

Opublikowano

Serdecznie Witam,

Szukam zgranych serwerowni do gier multiplayer, klanów, gildii, które nie posiadają dobrego komunikatora mowy,

który jestem w stanie zaoferować publiczny serwer głosowy TeamSpeak3:

- Doświadczoną Administracje

- Wydajny i mocny serwer

- Zabezpieczenia Anty DDoS

Na TeamSpeak'u w tej chwili przesiaduje po 100-180 osób, szukam serwerowni które się dołączą.

Jestem w stanie zaoferować dużo rang, kanałów itp.

Proszę zgłaszać się na PW lub na skype: maju12380

Opublikowano

O mnie: TeamSpeak 3 512 slotów,

- Administracja 18+

- Wysoki Komfort Rozmów
- Pomoc Administracji

Kontakt: GG:      38390675               xxx

Opublikowano

Stanowisko: Technik 

Czego oczekuje?: Wytłumaczenia jak podpiąć domenę z dot.tk pod ip z vps

Kontakt: pw na forum

Dodatkowe informacje: -

Opublikowano

Szukam Sponsora

Stanowisko: Sponsor / ROOT albo inne.

Czego oczekuje?: Wpłacenia pieniędzy na VPS

Kontakt gg; 49858707

Dodatkowe informacje:  Paczke serwa ts3 mam zrobioną własna z kanałami / rangami / etc...

nOfAmE

Opublikowano

Czego oczekuje?: Licencji 128/512

Kontakt: GG: 49886905 /Skype Vazminowski

Dodatkowe informacje: wysokie stanowisko na moim serwerze.

Opublikowano

O mnie:    Serwer Team Speak 3 512 slotów + Profesjonalna Administracja.

Umiejętności:   Oferuję profesjonalną administrację która ogarnia wszystko od A-Z

Staż na serwerach:  4 Lata  = 3 serwery rozkręcone po 300/400 osób

Czego oczekuje? :     Oczekuje współpracy z grami MMORPG bądź FPS. Współpraca miałaby się odbywać poprzez udostępnienie przez moją osobę serwera 512 slotowego + administracja wraz ze strefą gier , własną rangą  + kanały dla administratorów + reklama na naszym forum oraz FanPage. Dla Państwa graczy oferujemy w 100% darmowe kanały prywatne jak i kanały VIP (od 15 osób    B), różnorodne konkursy i Dji którzy będą umilać pobyt na naszym serwerze. My zapewniamy profesjonalną obsługę jak i odpowiednie podejście do potrzeb klienta , dlatego serwer posiada 512 slotow znajdujący się w Polsce (niskie pingi , brak lagów) z ochroną DOS , dlatego dostępność serwera to 24 godziny 7 dni w tygodniu.  Koszty serwera Team SPeak 3 ponosimy my dlatego nie oczekujemy żadnych pieniążków od Współpracowników.

Kontakt: Tylko i wyłącznie PW.

Opublikowano

Szukam Sponsora

Stanowisko: Sponsor / ROOT albo inne.

Czego oczekuje?: Wpłacenia pieniędzy na VPS

Kontakt gg; 49858707

Dodatkowe informacje:  Paczke serwa ts3 mam zrobioną własna z kanałami / rangami / etc...

xD

Opublikowano

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

••————————————๑۩۞۩๑————————————••

!~Rekrutacja na serwerze xxx~!

••————————————๑۩۞۩๑————————————••

Poszukujemy Kogoś Takiego Jak

•————————————๑۩ Moderator / Server Admin ۩๑————————————•

Wymagania:

|• ›› 25 połączeń z serwerem

|• ›› 5 dni na serwerze

|• ›› Podstawowa wiedza administracyjna

|• ›› Umiejętność zabawiania ludzi, kontakt z uzytkownikami.

|• ›› 16 lat +.

|• ›› Ortografia na poziomie PERFECT ( I gramatyka )

Informacje które sa wymagane

|• ›› Twój nick na serwerze

|• ›› Twoje unique ID

|• ›› Wiedza na temat TS3

|• ›› Czas jakim dziennie dysponujesz

|• ›› Od kiedy przebywasz na xxx

|• ›› Twój wiek

|• ›› Czy byles kiedys administratorem, jesli tak to na jakim serwerze, ile czasu i dlaczego juz nie jestes

Prosimy nie pisać podań zgodnie ze wzorem !

Wszystkie podania prosimy wysyłać na adres email [email protected]

Nie pytaj sie administratora i nie skladaj podan na ts poniewaz zostana one odrzucone.

Copyright © by: Shisha

Opublikowano

mnie: Zostanę Dj'em, lub Head DJ'em na serwerze team-speak 3 ! Myślę że nadam się miałem 2 head dj'e na serwerach jak i 1 dj'a ;)

Umiejętności:9/10

Staż na serwerach: 2 lata ;o

Czego oczekuje? : Ogarniętej administracji.

Kontakt: Gadu-Gadu - 49237912

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...