Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][24/7]Adventure Tech Server ( NO PREMIUM ) Paczka EnnekPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę, właśnie tak popatrzyłem i pomyślałem czemu tam to jest :P

Launcher ładnie się wgrał, należy poczekać jak się załadują mody w innym przypadku wywali brak odpowiedzi ;)

Dokładnie 143 mody są.

Opublikowano

Na serwie gra sie wyjebiście ! Gram z kumplami 1 dzień ! I dobrze się gra ale największym minusem są lagi .

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

Uszkodzone chyba został mój plik essentials, ustawiłem sobie /sethome na mojej wyspie wracam po godzinie i normalnie sobie kopie lecz gdy chcę użyć komendy /home i teleportować się na moją wyspę wyrzuca mnie na spawn.

Można to jakoś naprawić albo teleportować mnie na moją wyspę ?

Nie chcę iść z full eq na tak długi dystans, a wina leży po stronie serwera gdyż ja nic nie przestawiałem.

Opublikowano

Uszkodzone chyba został mój plik essentials, ustawiłem sobie /sethome na mojej wyspie wracam po godzinie i normalnie sobie kopie lecz gdy chcę użyć komendy /home i teleportować się na moją wyspę wyrzuca mnie na spawn.

Można to jakoś naprawić albo teleportować mnie na moją wyspę ?

Nie chcę iść z full eq na tak długi dystans, a wina leży po stronie serwera gdyż ja nic nie przestawiałem.

Ponawiam, czy mój problem będzie naprawiony ?

Opublikowano

@up Damian , jak wbijesz na serwer to ja polece na twoją wyspe , gdyz niestety nie mam kopii zapasowej essentials ...

Przepraszam bardzo za usterki

Czemu serwer tak pada ? chciałem pograć w nocy to off ;/

zpot.png

Opublikowano

Domso wez wpisz komende w konsoli (nie pamiętam jej) ale jest taka że serwer sam wstaje jak się wyłączy !

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...