Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Darmowy Vps na 14 dni

hubert8848

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chyba przesadziliscie i mi takie co wyskakuje

We are curremtly limiting registration from free e-mail addresses. Please register using your business e-mail

i chyba juz koniec za free

Opublikowano

chodzisz do podstawówki +/- 3 klasa? przetłumacz to ..

Obecnie jest ograniczenie rejestracji z darmowych adresów e-mail. Zarejestruj się przy użyciu firmy e-mail

zarejestruj się na gmail..

Opublikowano

Czy ktoś z was próbował już odpalić na tym VPS KBota 7.28 ? Może wraz z nową wersją zniknął problem z wczytywaniem KBotCC

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

hmm ja przed chwilka spróbowałem i po zainstalowaniu kbot sie odpalił wyskoczyła cos o odblokowaniu KbotCC lecz i to nie pomogło poniewaz nadal sie nie da zalogowac do kbotcc

Opublikowano

Mimo, że próbuje zarejestrować się na gmailu to i tak się nie da. :C Wiecie o co może chodzić?

Może już raz zakładałeś vps'a na tym mailu ? Zajrzyj w folder spam, tam może się schowało. Ja osobiście na wp.pl dostałem w pare sekund

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

@Kombass

Nie działa z wp. Ale wpisałem jakiś koszemail i poszło tylko, że nie doleciała wiadomość :C Może znasz jeszcze jakieś strony, na których można emaila założyć ? :P sporo tego już sprawdziłem.

Sory, niby double ale został spam jakiegoś użytkownika usunięty :P

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

@Kombass

Nie działa z wp. Ale wpisałem jakiś koszemail i poszło tylko, że nie doleciała wiadomość :C Może znasz jeszcze jakieś strony, na których można emaila założyć ? :P sporo tego już sprawdziłem.

Sory, niby double ale został spam jakiegoś użytkownika usunięty :P

a jak się ma już vps założonego to potem email jest potrzebny ? bo jak nie to sprawdź to 10-cio minutowy email jak potrzebujesz dłużej klikasz "daj mi jeszcze 10 minut" http://10minutemail.com

b_560x95.png

Opublikowano

Kurcze vps działa. Ale boty typu kbot i ibot na nim już nie działają... :C Ma ktoś na to sposób? jak go uruchomić?

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Kurcze vps działa. Ale boty typu kbot i ibot na nim już nie działają... :C Ma ktoś na to sposób? jak go uruchomić?

Wydaje mi się że Ibot tam działa, a Kbota coś tam blokuje więc na tym VPS'ie KBotem nie pobocisz :(

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Wydaje mi się że Ibot tam działa, a Kbota coś tam blokuje więc na tym VPS'ie KBotem nie pobocisz :(

ibot mi nie wchodzi :(

Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz

bf4-logo-retina_12.png?v=1405727469460rc

Opublikowano

OMG... no kbot też nie działa... Parodia...

co chciałeś za darmo xD

Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz

bf4-logo-retina_12.png?v=1405727469460rc

Opublikowano

No to tak panowie:

by odpalić serwerek przez pulpit zdalny logujemy się na tej całej stronce naszej https://my.upcloud.com/login. Klikamy Servers. Klikamy na nazwę naszego serwera. Po lewej stronie mamy opcję... Klikamy VNC console settings. Pierwszą opcję dajemy na Enable. Pod tą opcją mamy takie cyferki :D VNC addres. Kopiujemy je i wklejamy w podłączenie pulpitu zdalnego tam w tabelę Komputer. Login wybieramy Administrator a hasło te co nam na początku przyszło na fona, czy tam na emaila.

chyba przesadziliscie i mi takie co wyskakuje

We are curremtly limiting registration from free e-mail addresses. Please register using your business e-mail

W tym przypadku po prostu kombinujemy z emailami tak żeby wszedł. Wiem, że nie działa (bynajmniej mi) gmail,o2,wp,outlook,yahoo :P

Dopiero zaakceptowała mi się rejestracja jak zarejestrowałem się tu: http://poczta.duno.pl/

No i wszystko byłoby świetnie, jeżeli by mi jeszcze ten Kbot tam działał :C

Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś problemy z rejestracją a nie zostały tu ani na forum wymienione to zapraszam na PW.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Kiedy dostaje się hasło do vps ???

Gdy pomyślnie się zarejestrujesz tzn podasz kod który przyjdzie Ci sms'em na telefon

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Czy wie ktoś czemu na tym vps nie da się zalogowac na kbot cc ?? proszę pomóżcie :)

VPS'y tej firmy stoją na Angielskim hoscie, które nie wiadomo czemu blokują KBotCC. Właśnie to jest powodem tego, że Kbot na tym VPS'ie nie działa

1371988330-U644589.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...