Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Darmowy Vps na 14 dni

hubert8848

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest mały problem, wszystko ładnie ale gdy przychodzi moment odpalenia merkavabot zaczynają się schody, klikam 2 razy na ikonkę bota , pokazuje mi się on w tray'u oraz na pasku zadań ale okienko bota nie wyświetla mi się na pulpicie. Posiadam jave + netframeworka , paczke pobrałem dobrze.

Co robić ??

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Ja tam stoje na etapie porabania bota.. :D

najpierw trzeba pobrac inna przeglądarke ? na tej nie idzie nic zrobić..

potem jeszcze java i net framework, tak?

mogłby ktoś zapodać linki :)?

@edit.

zmieniłem ustawienia i teraz można coś pobrać.

pobrałem bota.

teraz java i framework?

Opublikowano

misjogi nie weszlo, pozatym wpisz sobie w tlumacza Company i sam zobaczysz ze ma znaczenie kraju, pozatym nie wiem chyba zle wpisuje inne dane nie wiem w jaki sposob

Opublikowano

tak, nie ma to jak w polu `company` wpierdzielić nazwe państwa.

company - spółka / firma

wpisz sobie miśjogi i na pewno pojdzie

No bo nie ma to jak skojarzyć sobie słowa... Company - państwo.

Wpisuje Polska, Polish i nadal zle:(

Wpisz Poland

Opublikowano

Kurde nie wiem co ja zle wpisuje: w pierwsze pole wpisuje swoje imie w drugie nazwisko trzecie Poland czwarte e-mile piąte telefon z początkiem +48 pozniej to swoje dane login i hasło

Opublikowano

bo ja zmieniłem proxy, byc moze to dlatego nie chce wejsc co?

Edit: nic nie dało:( nie wiem co ja nie tak robie:(

Edit2: juz sie udało zmieniłem imie i nazwisko na jakies głupie i weszło:P

Opublikowano

Kurde nie wiem co ja zle wpisuje: w pierwsze pole wpisuje swoje imie w drugie nazwisko trzecie Poland czwarte e-mile piąte telefon z początkiem +48 pozniej to swoje dane login i hasło

Też tak miałem , to nie chodzi o nazwe w COPMANY , tylko o to że masz np w nazwisku czy imieniu Ł , Ą , Ż , Ź , Ę itp , przynajmnie ja tak miałem , poprawiłem to i poszło .

Jak Ci nie pójdzie to nie mam pojęcia :)

Opublikowano

PL2PL2 no fakt dzieki:) a teraz jeszcze jedno pytanie czy to jest napewno darmowe bo mi przy robieniu serwera pisało ceny i w ogole i wyszlo ze na miesiac 38 funtów czy cos takiego, nie przyslą mi napewno jakiegos rachunku?

Edit: Ehh ale ja jestem ciemny teraz nie moge podłączyc pulpitu zdalnego wybieram start/akcesoria/podłaczanie pulpitu zdalnego/opcje i tam gdzie mam komputer: wpisuje ip vps w nazwie uzytkownika wpisuje: JA, tam gdzie hasło wpisuje hasło do vps'a, tam gdzie domena wpisuje to przy tworzeniu vps'a czyli darkorbit.com i jak kliknę podłącz to wyskakuje

nie mozna odnalezc okreslonego komputera zdalnego, sprawdz czy została wpisana poprawna nazwa komputera lub adres ip a nastepnie sprobuj ponownie hmm byc moze ze cos zle wpisałem, wkleiłem dane z upcloud i cos innego wyskoczyło prawdopodobnie ze w ogole nie włączyłem serwera vps ale klikam obok serwera select i po prawej stronie wbieram Start the server i klikam run, i wyskakuje starting the server failed :( nie wiem co jest

Opublikowano

a mogłbys ktos mi opisac po kolei co zrobic zebym odpalil vps, tak łopatologicznie jak dziecku,mam windows xp, byłbym wdzieczny

Edit: i jak w ogole włączyc tego vps bo mam go na stronie klikam select, start the server, run i wyskakuje starting the server filed

Opublikowano

Przeczytajcie dokładnie od początku ten temat.. Przecież tu wszystko jest napisane. :)

VPS póki co mi śmiga.. zobaczymy czy na długo i czy za darmoche .. :D

Opublikowano

Przeczytajcie dokładnie od początku ten temat.. Przecież tu wszystko jest napisane. :)

VPS póki co mi śmiga.. zobaczymy czy na długo i czy za darmoche .. :D

mnie tez dziala vps tylko mam pytanie jak mam tam umiescic merkave ?

Opublikowano

Jest mały problem, wszystko ładnie ale gdy przychodzi moment odpalenia merkavabot zaczynają się schody, klikam 2 razy na ikonkę bota , pokazuje mi się on w tray'u oraz na pasku zadań ale okienko bota nie wyświetla mi się na pulpicie. Posiadam jave + netframeworka , paczke pobrałem dobrze.

Co robić ??

rozdzielczość zmień ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...