Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] [AUTORSKI] [SKRYPT] Advanced Aura - aury na miecze i zbroje!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak zobaczyłem błędy to jestem zmuszony wycofać moje pochwały... Pisząc poprzedni post nie wiedziałem że ten skrypt jest tak bez granicznie zbugowany. Taki skrypt nikomu się na serwerze nie przyda. Za dużo błędów.

Po 1 - Usuwa item z aurą... No dobra - ktoś może mieć zapasowy, no ale żeby ten zapasowy też kasowało? Wtf?

Po 2 - Jak się nałoży aure na inny item to się zbuguje skrypt? Czyli każdy gracz może se bugować serwer? Bez sens.

Wycofuje pochwały.

708121422388637873334.png

Opublikowano

Heheszki,dobre przypomina mi się metek...

373_sygnatura.jpg

To nie sprawiedliwe człowiek pisze nabija posty w nie związanym temacie i dostaje warna -5 w plecy :/

A ja się tak bardzo staram z 91/100 ostrzeżeń z 2013-07-26 11:15 xD

Opublikowano

Dzięki, zobaczę to sobie ;) oraz użyję na moim pvp ale dopiero w tedy kiedy wyjdzie naprawdę poprawna wersja bo narazie jest jeszcze trochę do poprawienia ;).

Opublikowano

Przez te bugi całkowicie mnie się plugin nie podoba np. jak jest wykonywana komenda /enchant sharp 5 to czy potem nie może być wykonywana komenda /enchant sharp 0?

Opublikowano

Ale w końcu chyba będziesz jakoś to modyfikował/ulepszał... Pojawią się kolejne bugi... Może spróbujesz dać kiedyś w .jar :P

Opublikowano

@Up Skrypt w .jar? Wtf? :P Mylą Ci się pluginy ze skryptami.

@Topic Gratuluję naprawy błędu :) Tamten był naprawde uciążliwy (Usuń go także może z tematu). Jeśli naprawisz wszystkie błędy to będzie to chyba najlepszy skrypt na tym forum. Mógłbyś może zrobić tak, aby jeśli trzyma miecz w ręcę to usuwało enchant a jeśli nie to miecz z eq. Byłoby napewno lepiej. Przybliża do rozwiązania błędu. Nie znam się na skrypcie, więc nie wiem czy ta moja rada jest realna, ale w Javie takie coś jest możliwe (tak samo jak usunięcie potem ench. z itemu). Tyle że to 1 opiera się na konstrukcji warunkowej która mogłaby sprawdzać nazwe itemku (tak się napewno da zrobić w skrypcie) która na czas aury może być zmieniona. Taki mój koncept jakby można było troszkę to ulepszyć. I nie zwiększaj możliwości tego pluginu póki nie naprawisz tych podstawowych błędów.

@Down. Do tego musi znać Jave. Mogłeś napisać "Spróbuj może kiedyś coś takiego w Javie" bo sformułowanie "Może spróbujesz dać kiedyś w .jar" zabrzmiało co najmniej nie profesjonalnie. + Nie czepiaj się w temacie bo to spam. W takich sprawach pisz na PW.

708121422388637873334.png

Opublikowano

@UP

A czy ja tam napisałem Skrypt w .jar żeby dał ? "Może spróbujesz dać kiedyś w .jar" chodzi o to że może to kiedyś zrobi jako Plugin? Pomyśl trochę zanim coś takiego napiszesz...

Opublikowano

Koleś postarałeś się przyda mi się to na 100%.

Lubię to.

Oto moje teorie:

2+2=9

4:1=2

1x1=1

Woda jest bezbarwna bo soki itp mają kolor

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...