Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P-Server] Prywatny serwer ForestTale!

ForestyNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm, te konta co zrobiłeś na starym Foresty bd działac na ten?

Czy trzeba do Cb od nowa pisać?

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Hmm, te konta co zrobiłeś na starym Foresty bd działac na ten?

Czy trzeba do Cb od nowa pisać?

Trzeba od nowa pisać, ale to chyba nie jest problem?

ipxmdw.gif

Opublikowano

Nie mówie , że to problem.

Lecz bd można dzisiaj zagrać ?

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Kiedy serwer będzie on? i dodaliście jakieś zmiany

Weź patrz co jest napisane w pierwszym poście. Ewentualnie możesz wrócić do podstawówki uczyć się czytania ze zrozumieniem.

@Top

Czy można zmieniać klasy postaci? Chodzi mi o zmianę z poszukiwacza na maga/woja/łuk

Opublikowano

Weź patrz co jest napisane w pierwszym poście. Ewentualnie możesz wrócić do podstawówki uczyć się czytania ze zrozumieniem.

@Top

Czy można zmieniać klasy postaci? Chodzi mi o zmianę z poszukiwacza na maga/woja/łuk

Można zmienić, ale to ja bym musiał przez bazę dla danej postaci.

ipxmdw.gif

Opublikowano

@up

To samo co pl tylko brak niektórych mobów, brak sp(nie działają), bronie i zbroje nie działają, brak zmiany klasy i questów.

Wbij na pw to dam ci na swoim zagrać żebys zobaczył o co chodzi.

Opublikowano

UP@Jakbyś chciał wiedzieć zbroje,bronie,skille,przedmioty działają tylko taki jest problem że trzeba wiedzieć jak je dodać O_O

nostaleh.png
Opublikowano

@2up

Gravity o tym właśnie mówie. Są ale nie działają -.-

Foresty napisze do ciebie jutro o 18 bo mam pomysła jak włożyć bronie.

Opublikowano

Tamte tematy były usunięte z powodu zgłoszenia nielegalnego serwera.

Pozdrawiam [GM]radek1051

Pomogłem ? Daj LAJKEŁA

Opublikowano

idioci!!!!!!!!! co za debile!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 nei widzicie ze GM"Y NA MPC SIE TERAZ SZLAJAJA? nara forestyemu juz sie pewnie nie chce robic serwa dziffffffki... dzieciaki po 12 lat omg

Opublikowano

Kur** to juz sie smieszne robi. Zachowujesz sie jak dzieciak, dajesz info na temat servera na 1 dzien, dziala server 1 dzien, a pozniej usuwasz, Ogarnij wkoncu -.-

Śmieszny to ty jesteś.

Prezentacje usunąłem bo chciałem trochę ją dorobić, a nie jesteś swojego zdania - jak bym już zamknął serwer to by TEN temat by był zamknięty.

Btw. to nie jest 2 projekt tylko zmieniłem nazwę serwera bo wcześniej to był mój nick.

ipxmdw.gif

Opublikowano

Lol.Jak to, że nic narazie nie ma bo nierozumiem... -.-.Ale id i hasło mogę ci podać na PW jeśli chodzi o priva ta?Ale te informacje przywróć, bo mi się przydadzą ;) Pozdro :D

Opublikowano

Śmieszny to ty jesteś.

Prezentacje usunąłem bo chciałem trochę ją dorobić, a nie jesteś swojego zdania - jak bym już zamknął serwer to by TEN temat by był zamknięty.

Btw. to nie jest 2 projekt tylko zmieniłem nazwę serwera bo wcześniej to był mój nick.

To daj jakies info na forum, ze prezentacja zostanie przerobiona, czy tez serer potrzebuje jeszcze 1 dzien na dokonanie poprawek, bo pozniej widzisz, sa sytuacje ktore w ogole nie sa potrzebne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...