Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Nowy update, nowa mapa. :)

Medix1875

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdyby ktoś nie wiedział, najnowszy update zawiera Dalian Rush, czyli po prostu Gorączkę.

Pierwsze wrażenie pozytywne, jak dla mnie. Lepsze niż Karkand Rush, gorsze od Sharqi. Jednak mapa idealna dla ludzi lubiących latać lub po prostu dla inżynierów.

Jak Wasze odczucia ?

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajna mapa, strasznie duża.

Nigdy nie cheatowałem w The War Z i nie zamierzam.

Ty też nie cheatuj - nie psuj gry innym!

War Z > Day Z

Opublikowano

Dłużej niż dwie fale z czterech nie udało mi się zagrać...

Atakujący banalnie przejmują pierw M-com B, a kosmicznie trudno wziąć A. Zaś w drugiej fali w miare to jest wyrównane, choć z kolei M-com B jest ciężki do ogarnięcia.

Opublikowano

Troche poprawili mape od PTE, zmieniona jest pogoda , dodany jest dźwięk wiatru taki inny lepszy :)

Ja napewno wiem że nie będe na tym grał. Nie przepadam na karkand rush, tego też nie lubie.

Z trybu gorączka udała się tylko sharqi.

Opublikowano

Co się stało, że aktualizacja jest ? Podziwiam EA :O

Edit: Pewnie duzo kasy dostali za famasa + nemezis (i inne pakiety)

Opublikowano

Co się stało, że aktualizacja jest ? Podziwiam EA :O

Edit: Pewnie duzo kasy dostali za famasa + nemezis (i inne pakiety)

Hah, możliwe :D Albo chcą, żeby gracze myśleli, że nowe mapy to nagrody za dużo kasy wręczonej EA ;)

Zaraz odpalę i dam pierwsze wrażenia. Chyba najpierw spróbuję mechem, bo ostatnio dobrze mi nim idzie, tylko żeby nie było jak z Karkandem - do ostatniej fali dotarłem chyba po kilkunastu rundach, zawsze był taki ogarnięty team.

EDIT: No nie najgorzej, bardziej mi od Karkand Rush przypadła do gustu. Inżynier może pokazać swoje, a i dla snajpera jedna z lepszych, gdyby nie mgła... myślałem, że trochę dalej będzie (dla was to nie problem ;)).

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

kupię sobie boosta na 2 bronie i pomęczę ich z m95 i l96, zobaczymy co z tego będzie.

Ogólnie mapa może być, aczkolwiek dalej czekam na nowe sniperki -.-

436951440626370320491.png

Opublikowano

Moim zdaniem mapa fajna, dużo pojazdów i dużo expa, znajdziesz czołga i koksisz, bijesz w heli i pojazdy i masz dużo expa. Jedną rundę tak zrobiłem i miałem 7500 expa ;)

Opublikowano

Bf w tym momencie naprawdę zszedł na psy i nie piszcie,że to jakieś płaczki czy żale to tylko fakt...

Teraz większość lata z famasami czy l85 przy okazji z nemezis i nie da się teraz grać większość to teraz same dedy są w pośród graczy przez ten wysyp tych broni.

I jeszcze narzekają,że ktoś gdzieś się skrywa/campi tylko kur**w* zrozumcie,że medyk teraz nie ma szans na bliskich dystansach nie ma mowy żeby rywalizował blisko szturmów.Medyk to nie assault gdzie idzie i prosto napierdala tylko z klawisza bez poprawy myszki,bo nie ma potrzeby,ale nie da się grać tym bardziej na tym Dalianie rush sieczka, a atakując przy pierwszym starcie to tylko idziemy na allaha ded jak nic mamy z góry.I jeszcze ten dalian dla medyka to tylko dobija,bo palcem to pojazdów opancerzonego to nie zniszczymy,a dla każdego też nie starczy pojazdu opancerzonego typu czołg/amfibia.

Opublikowano

Bf w tym momencie naprawdę zszedł na psy i nie piszcie,że to jakieś płaczki czy żale to tylko fakt...

Teraz większość lata z famasami czy l85 przy okazji z nemezis i nie da się teraz grać większość to teraz same dedy są w pośród graczy przez ten wysyp tych broni.

I jeszcze narzekają,że ktoś gdzieś się skrywa/campi tylko kur**w* zrozumcie,że medyk teraz nie ma szans na bliskich dystansach nie ma mowy żeby rywalizował blisko szturmów.Medyk to nie assault gdzie idzie i prosto napierdala tylko z klawisza bez poprawy myszki,bo nie ma potrzeby,ale nie da się grać tym bardziej na tym Dalianie rush sieczka, a atakując przy pierwszym starcie to tylko idziemy na allaha ded jak nic mamy z góry.I jeszcze ten dalian dla medyka to tylko dobija,bo palcem to pojazdów opancerzonego to nie zniszczymy,a dla każdego też nie starczy pojazdu opancerzonego typu czołg/amfibia.

Napisz do mnie na priv, podaj nick, zaprosze CIe i popykamy cos razem . :)

W medyku siła w bandażach, apteczkach strzykawkach. Dodatkowo scattergun, to na naprawdę bliskie odleglosci nie maja szans. Jesli podczas strzelania uzyjesz jednej, max 2 strzykawek (skrajne przypadki) to przeciwnik ma dość małe szanse. Dodatkowo na dalsze, elki przegrywaja z osobami, ktore potrafia grac z Qbb. Także faktem jest, medyk na dalianie to tylko może kręcić się w tych zamkniętych przestrzeniach koło m-comów na dalianie i być pilotem lub operatorem takiej apc lub tanka.

Z drugiej strony można działać jak sniper z Qbb, ale lepiej już wziąć tego mechanika. :)

Cięzko zobyc ostatni m-com B w 3-ciej fali jeszcze, ale fajna sprawa, mi się podoba, mimo, że jestem medykiem, to czasem tam zagoszcze i pognębie ich z Kubka.

Opublikowano

I jeszcze ten dalian dla medyka to tylko dobija,bo palcem to pojazdów opancerzonego to nie zniszczymy,a dla każdego też nie starczy pojazdu opancerzonego typu czołg/amfibia.

Cały post ok ale co do tego to nwm może usunąć trzeba wszystkie pojazdy czołgi itd i zrobić 10 map wielkości sharqi żeby medycy mogli grać? W battlefield 2 czy 1942 nie było takich map i nie było narzekania a bo czołg a bo jet a bo helka, nwm ale to jest battlefield nie cod, tu maja byc pojazdy...

LOL

Opublikowano

mapa na zamknięcie japy graczom że tak powiem mogli naprawde coś dobrego zrobić a to jest mierne, a wychodzi na to że EAsy dostało dużo kasy za oferte z famasem + nesmies, według mnie przykre na 2000 tys dedow 1000 z famasa i jaki tu sens gry ?

b6b78815.png

Opublikowano

mapa na zamknięcie japy graczom że tak powiem mogli naprawde coś dobrego zrobić a to jest mierne, a wychodzi na to że EAsy dostało dużo kasy za oferte z famasem + nesmies, według mnie przykre na 2000 tys dedow 1000 z famasa i jaki tu sens gry ?

Dlatego ja gram 1 raz na tydzień po 30 min. Albo i czasami wcale jak nie mam czasu.

Opublikowano

Ahh, dobrze że gram teraz w Battlefield 2, bo widać coś się ta gra pogarsza.. Ale jutro wejdę i sprawdzę tą mapkę.. Pewnie samoloty i helikoptery kampią obok mcom -,-'

Opublikowano

Cały post ok ale co do tego to nwm może usunąć trzeba wszystkie pojazdy czołgi itd i zrobić 10 map wielkości sharqi żeby medycy mogli grać? W battlefield 2 czy 1942 nie było takich map i nie było narzekania a bo czołg a bo jet a bo helka, nwm ale to jest battlefield nie cod, tu maja byc pojazdy...

Nic nie usuwać,a jedynie zbalansować te pojazdy.Poza tym dużo osób też jest oburzonych i to od dawna i domagają się dodania do gry coś dla medyka,by mógł rozwalać jakoś pojazdy.

Wylicz sobie każdą klasę postaci i zobacz m.in:

1.Sniper ma bardzo duży dmg może próbować cisnąć ze sniperki w gąsienice lub skorzystać z mortair strike.

2.Mechanik tu nie ma co wymieniać,bo wiadomo mechanik w tym ma specjalizację czyli miny i rpg.

3.Szturmowiec poradzi sobie z c4

4.Medyk,a no właśnie medyk co może zrobić w tej chwili ? gówno za przeproszeniem. Można jedynie próbować wskoczyć na tanka i walić buga z apteczki bądź z flary (ale tym sposobem możemy się pożegnać z kontem).

Więc wstaw się teraz na miejscu medyka.

Gdybym wiedział,że tak gra się potoczy to bym nie robił swojego medyka,a szturma.

A od nowa nie zamierzam robić klasy postaci,bo nie zamierzam wydawać na to fundsów gdyż i tak wystarczająco wepchnąłem już w medyka i styka.I tu właśnie daje do zrozumienia,ba ile można grać dalej za free inwestuj w nową klasę,bo akurat teraz staje się mocniejsza i interesik kręci się od nowa później znowu coś z edytują itd.itp.

Opublikowano

Uważam,że medyk musi mieć ładunki wybuchowe.

@niżej

To niech nie płaczą,że ich APC rozwalili.

Opublikowano

assault nigdy nie był pokrzywdzoną klasa według mnie, nigdy. Ma l85 cos ala snajperka z szybkostrzelnością 400, ma famasa który jest conajmniej wyjebnay w kosmos... , Aek, scarl, aug, m16 do 12 lvl assault niema słabych broni .... , Według mnie akutalnie medyk jest najbardziej olewany, dalczego?

Już nie tylko on ma broń na long range(+70m) która się dobrze sprawdza, narazie map pod medyka chyba sie niedoczekamy, ma słaba bronie do 12lvl ( może pkm jest wmiare dobre ale nieda się go porównać z aekiem), niby wszyscy piszą ze mg36,m27iar,qbb są jakieś niewiadomo jakie a niejest to prawdą sam mam medyka i czuje się olewany przez EA jako klasa Medyk

b6b78815.png

Opublikowano

Przynajmniej w dalian rush w pierwszej fali niedaleko B jest dobra camperka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...