Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Priv-Plemion ! Nowy serwer [BETA]

KNF

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nowicjusz
Opublikowano

Nom niestety ja już na to nic na razie nie poradzę ;/ mam mało czasu na reklamę serwera ponieważ pracuje nad nowym silnikiem itp ;/

Nowicjusz
Opublikowano

Chcecie żeby serwer nadal działał ? ;> tzn podoba wam się czy nie ? :) chodzi Mi o to czy jest sens nad nim pracować.. :P

Opublikowano

Jest sens, bo przynajmniej nie ma takich tłumów jak na innych serwerach i łatwiej ogarnąć ;) A parę bajerów fajnych już dodaliście.

PS poprawisz bug zagrody? :D

Nowicjusz
Opublikowano

No akurat tego bugu jak na ten moment nie umiem naprawić ;/ trzeba by było dużo rozkodować żeby to naprawić tak Mi się zdaje..

Nowicjusz
Opublikowano

no niestety ale ten bóg zagrody to już duży problem.. Wojsko buguje się w momencie dotarcia do wioski ;p ale ciężko znaleźć błąd lub cokolwiek naprawić jak się widzi tylko część skryptu a reszta zakodowana.. można też próbować odkodować ale nie wiem czy ma sens coś takiego bo i tak trzeba poprawiać ten kod po odkodowaniu bo tworzy się parę błędów

Opublikowano

dobra kurwa lepiej sie przyznaj ze nie umiesz tego zrobic a nie krecisz ze to niewykonalne, nie ma sensu ojojoj co jeszcze wymyslisz?

serwer byl ciekawy i dobrze mi sie gralo do pewnego czasu

Nowicjusz
Opublikowano

napisałem że nie wykonalne ? ;> po prostu nie ma sensu :D łatwiej już napisać od nowa niż poprawiać po kimś bo wtedy się wie co i jak :P i umiem naprawić bug ale nie umiem go znaleźć :D a jak mam znaleźć jak wszystko jest zakodowane ? ;>

Opublikowano

Chcecie żeby serwer nadal działał ? ;> tzn podoba wam się czy nie ? :) chodzi Mi o to czy jest sens nad nim pracować.. :P

Serwer jest zajebisty. Bardzo fajne by bło gdybyś zrobił Świat 3 o szybkości 10000x i zagrody i spichlerze po 900 miliardów tak jak professionalwars. Serwer jest bardzo dobry, lecz często jest offline. Myślę, że taki świat przyciągnął by sporo ludzi, gdyż każdy szuka jak największego speeda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...