Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Priv-Plemion ! Nowy serwer [BETA]

KNF

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

No jak na na razie jest tylko ten serwer i nic nie zmieniam może jak uda Mi się uruchomić następny to dam większą prędkość :) a i serwer nie padnie na 80% :D a co z tymi 20% ? ;> chodzi tu tylko i wyłącznie o gotówkę :D ale raczej tak się nie stanie :p

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nowicjusz
Opublikowano

Nie mam pojęcia tak właściwie.. nie wiem czy to było włamanie czy wina http://hitme.net.pl/ nagle zaczęły znikać wszystkie konta i nic już nie dało się zrobić.. przykro Mi :( serwer już działa i wszystko ok

Opublikowano

Prędkość też się sama zmieniła z 500 do 800 a później 1000? Ode mnie wielki minus, serwer zapowiadał się naprawdę fajnie no ale trudno. Więcej nie zagram, ale życzę powodzenia.

Nowicjusz
Opublikowano

nie... ja ją zmieniłem jak rekompensatę za stratę a co do tego minusa to nie jest moja wina tylko http://hitme.net.pl/ ;/ Równo o 00.00 wszystkie konta poszły się jeb*ć.. a przywrócić Mi nie mogą do tego momentu bo mam za taniego VPS.. -_-

Opublikowano

Lipa straszna... Poczytaj o cronie jeśli nie ogarniasz tematu i rób w nim na bieżąco backupy bazy :/

Opublikowano

To zmień, u konkurencji w tej cenie masz o wiele większe parametry a przede wszystkim wyższą jakość :) Ale backupy i tak zawsze warto robić.

Opublikowano

Tego bym nie powiedział ;) Ale zainteresuj się ofertą śląsk data center, za 10 zł masz takiego samego vpsa jak w hitme za 19. A przez dwa tygodnie sobie możesz za darmo potestować jak wszystko działa.

Kończę off topa i idę spać, dobranoc :)

Nowicjusz
Opublikowano

Nom na pewno lepsza oferta niż na hitme ale ciekawe jak działa ten VPS ;p

Wie ktoś może czy jest u nich możliwość płatności sms ? ;>

Nowicjusz
Opublikowano

Oki już zwiększam prędkość :p sorry nie widziałem tego nawet bo mnie dziś prawie cały dzień nie było :)

Nowicjusz
Opublikowano

No przecież się spóźniłem tylko 4 min ;p musiałem kilka rzeczy zmienić w ustawieniach przed restartem :)

Nowicjusz
Opublikowano

Kilka ustawień taki jak np wybór kierunku przy zakładania wioski, Obrona przez 10 min dla nowych i pokonanych graczy i jeszcze parę innych szczegółów :P i jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli to niedługo będzie zmiana VPS + aktualizacja :P ale jeszcze nic konkretnego nie wiem.. :D

Opublikowano

aha to fajnie
weź może jeszcze wydłuż czas podróży wojska bo jak na taką prędkośc to troche za szybko lata wojsko tak mi się wydaje

Nowicjusz
Opublikowano

Oki :) ciężko Mi jak na razie po prostu dostosować wszystko żeby pasowało do siebie :D ale z czasem myślę że będzie coraz lepiej ;p

Myślę że teraz będzie oki z prędkością wojsk :p na razie muszę iść bd jakoś wieczorem chyba dopiero to wtedy najwyżej jeszcze poprawie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...