Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Pijaczek mega V !

KURPIQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest prosty jak cep. pobierasz 2 programy
cheat engine

autoit v3

instalujesz

dajesz prawym na pultpi nowy - skrypt autoit

edytujesz go i wklejasz kod

bot gotowy

co do ce to instalujesz włączasz pobrany pliczek

włączasz gre w przeglądarce (nie łowisz)

dajesz "komputerek" (górny lewy róg) i wybierasz process (co skutku) (w chromie to process chroma w firefoxie to process flasha

testujesz (dajesz w CE na napis let's fish i spacja i chwilka czekania) jeśli jest kwadrat to łowisz (CE DZIAŁA TYLKO NA FB) jeśli używasz innej strony to pobierz flashacking project.

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam wszystkich . Mam problem z Flashacking Project-em , a mianowicie robie wszystko tak jak byc powinno , czyli load , import , wybieram przegladarke (chrome) i wciska attach , wyskakuje attached successfully i nic dalej nie moge zrobic . Po wcisnieciu ok nic sie nie dzieje . Moze mi ktos pomoc ????

Aha i jeszcze jedno pytanko . Jak najlepiej ustawic "sleep" , zeby szybko lowil , a ja uzywam wedki morskiej ???

Opublikowano

nowe kody 25;06

Sacan : d0 30 f0 d3 03 d0 66 9e 13 12 3a 00
Replace :d0 60 cf 22 4f b8 13 01 f0 f5 03 47

Scan :d0 30 f0 2d 60 9c 03 d0 66 b9 02 2c e8 15
Replace :d0 30 f0 24 28 48 03 d0 66 b9 02 2c e8 15

Opublikowano

mogli byscie mi wyslac linki co pobrać i powoli jak dziecku wytlumaczyc jak to zrobić?? bo na tym filmiku jest wszystko inaczej jak wy muwicie

pijaka a może zrobicie tak jak jest z botem BOTEK ze pobierasz go włanczasz kalibrujesz i jedzie?

Opublikowano

mogli byscie mi wyslac linki co pobrać i powoli jak dziecku wytlumaczyc jak to zrobić?? bo na tym filmiku jest wszystko inaczej jak wy muwicie

pijaka a może zrobicie tak jak jest z botem BOTEK ze pobierasz go włanczasz kalibrujesz i jedzie?

Jak bedziesz uzywal botow na NK , albo FB to dostaniesz bana tak jak i ja ... To znaczy bedziesz mial wybor , albo grac dalej , ale poza wszelkimi turniejami i rankingami (czyli takie rzucanie wedka bez sensu) , albo reset konta do 1 poziomu 9 tak jak startowales na samym poczatku) , ale wtedy tez oddaja wszystkie zainwestowane banknoty . Wiemcomowie bo juz tak dzisiaj mialem . Takze decyzja nalezy do ciebie

Opublikowano

Jak bedziesz uzywal botow na NK , albo FB to dostaniesz bana tak jak i ja ... To znaczy bedziesz mial wybor , albo grac dalej , ale poza wszelkimi turniejami i rankingami (czyli takie rzucanie wedka bez sensu) , albo reset konta do 1 poziomu 9 tak jak startowales na samym poczatku) , ale wtedy tez oddaja wszystkie zainwestowane banknoty . Wiemcomowie bo juz tak dzisiaj mialem . Takze decyzja nalezy do ciebie

mnie tez zbanowali. a miałem 8 profili na nk... a może zrobicie program co ukryje bota??

Opublikowano

teoretycznie można zrobić by bot miał funkcję żeby nie łowił tak często tylko rzadziej (taką funkcję ma bot w wersji płatnej)

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

teoretycznie można zrobić by bot miał funkcję żeby nie łowił tak często tylko rzadziej (taką funkcję ma bot w wersji płatnej)

ale ja nie uzywalem bota co lowil po 1tys ryb na godzine ja uzywalem ta stara wersje co lowilo po 90 ryb na godzine. a itak mnie złapali. mam pytanie gdzie znajede tenFLASHACKING bo na filmie jest pokazane ze tutaj na forum a tytaj go nie ma.

Opublikowano

forum o nazwie flashacking, co do łapania to nic nie poradze poza "znormalizowanie" czasu miedzy rybami.

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

forum o nazwie flashacking, co do łapania to nic nie poradze poza "znormalizowanie" czasu miedzy rybami.

elo wiecie może co się dzieje z tym botem z forum flashacking bo przestał mi właśnie działać import itd jak klikam jest ok dopiero (po wciśnięciu enable w okienku lets fish flashacking wyskakuje błąd failed to enable hack powiedzcie co się stało

Opublikowano

może jakiś nowy update

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

Najlepszy i najprostszy był ten gdzie ściągało się cheat engine później pliczek któy się odpalało, wskazywało proces, spacja i już działało :) Łowienie na kliknięcie

Opublikowano

oni często ostatnio upy robią ze względu na wakacje (pewnie każda nowa rzecz wymaga upa) szukajcie na elitepvpers nowych kodów lub używajcie flashacking (prawdopodobnie działa zawsze bo częste update robią)

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

Update:

Scan = d0 30 f0 d3 03 d0 66 b1 13 12 3a 00 00
Replace = db d0 60 e2 22 4f cb 13 01 f0 f5 03 47

Scan = d0 30 f0 2d 60 93 03 d0 66 ba 02 2c f2 15
Replace =d0 24 28 48 60 93 03 d0 66 ba 02 2c f2 15

Opublikowano

Jeżeil chodzi o normalne łowienie to wszystko OK, a jak z botem to nie wiem bo nowego nie ogarnąłem z tymi kodami...ja wczoraj wszedłem w swój profil i zobaczyłem info że "My wiemy że korzystasz z bota" :D

P.s. z tą zmianą kodów to jest tak że...wchodzę w ten pliczek od @hakazi91 "onyourownrisk.CT i tam są 2 linijki gdzie później pojawiają się X po kliknięciu spacji.Daję prawym na któryś z nich albo na "Fast Bite Code" lub "Instant Catch Code" daje change script i teraz tam są 3 linijki z kodami to które zmienić?I po zamianie wystarczy dać OK czy jakiś save czy coś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...