Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Pijaczek mega V !

KURPIQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolego wyżej, mógłbyś to samo tylko na wędkę updatnąć?

I jak by ktoś mógł to z tej stronki:

naryby.wp.pl 

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ UP tam gdzie masz ControlSend("Na ryby | lets-fish.com - Google Chrome" to zamiast " Na ryby | lets-fish.com - Google Chrome " tego wklejasz to "Na Ryby - Gra online za darmo. Zapraszamy do gry - łowienie ryb, wędkarstwo. Graj w Na Ryby | lets-fish.com - Google Chrome "

Opublikowano

Tego flashacka nie mozna pobrac albo ja nie widze...

musisz zarejestrowac sie na forum i wchodzisz w byle jaki dzial i bedzie temat przypiety u góry, passy z forum będą Ci potrzebne do zalogowania się do programu

Opublikowano

Zalezy gdzie lowisz, jesli lowisz na fejsie to sciagasz na spining lub wedke a jesli na innej stronie to musisz zmienic class tak jak w filmiku

Jesli ci zrywa to zrob wszystko na nowo, bo jeden user tez mial taki problem, wylaczyc all wlaczyl all zrobil tak pare razy i juz bylo ok

Opublikowano

Poda mi ktoś gotowca do nk bo zmieniam wszystko jak należy i nie działa bym był bardzo wdzięczny dziękuje za pomoc !

Panek

kombinat22ea.gif

Opublikowano

Poda mi ktoś gotowca do nk bo zmieniam wszystko jak należy i nie działa bym był bardzo wdzięczny dziękuje za pomoc !

To jest gotowiec, na nk, sam gram na nk i jest to uniwersalny za wedke i na spining :) KURPIQ wczesniej go dawal, ale teraz juz zmienil kod.

download

http://www.multiupload.nl/Y8GF6JMN3Y 

skan

https://www.virustotal.com/pl/file/f24ade4d20b1371fc3ee3c3c400b96a04a7536335496017085b7054bbf360ffb/analysis/1370117445/ 

Klikasz na to prawym pozniej run i przechodzisz do okna z gra, tylko najlepiej aby gra byla w osobnym oknie

Opublikowano

siemanko...

możecie dać mi kod do bota który będzie mi łowił na Firefox-ie? boten co dali tutaj jest na chroma i nie działa mi a ghosciu w filmiku robil wsio na firefoxie i mial kod

Z góry dzieki :)

Opublikowano

siemanko...

możecie dać mi kod do bota który będzie mi łowił na Firefox-ie? boten co dali tutaj jest na chroma i nie działa mi a ghosciu w filmiku robil wsio na firefoxie i mial kod

Z góry dzieki :)

Obejrzyj filmiki na YT ktore podal KURPIQ w 1 poscie i zrob to sam. Wszystko jest ladnie opisane jak to zrobic, chyba potrafisz z filmiku cos zrobic

Opublikowano

Ja jeszcze polecam do tego bota autora czyli tego http://www.mpcforum.pl/topic/739364-bot-testy-pijaczek-v211/

i wtedy możemy kompa zostawić i łowi sam .

Tylko ze ten bot nie dziala w tle :)

A te co masz teraz dzialaja w tle, grasz sobie w np metina a bot lowi ryby

Opublikowano

Obejrzyj filmiki na YT ktore podal KURPIQ w 1 poscie i zrob to sam. Wszystko jest ladnie opisane jak to zrobic, chyba potrafisz z filmiku cos zrobic

oglądałem kolego :D ale mi inne zupełnie opcje wyskakują niż mu na filmiku ;] dlatego pisze i proszę o kod

Opublikowano

oglądałem kolego :D ale mi inne zupełnie opcje wyskakują niż mu na filmiku ;] dlatego pisze i proszę o kod

Niestety na firefoxie nie bedzie dzialal ten bot w tle, poniewaz windows info w AutoIT nie pokazuje adwanced ( class ) co jest potrzebne by bot dzialal w tel.

Tylko chrome i Internet Explorer

Mozna zrobic, ale to juz wyzsza technika z tego co mi mowil Modek z AutoIT. A na tym forum niestety nikt nie pomoze :/

Opublikowano

działa wszystko ok, ale mam małe pytanko/problem ponieważ wziąłem od gościa z poprzedniej strony i zarzuca wędkę i czeka tak około 1/2sek, da sie cos z tym zrobic? tak samo zamiast odrazu naciskac esc to tez czeka

Opublikowano

sleepy po 100 s sa od ESC, wiec zmniejsz wedl;ug uznania

2000 na spining a 500 splawik to tutaj tez podmien.

mi chodzi OK a nawet zwiekszylkem czas na 2500 spining. mozesz tez sprobowac podniesc piorytet programowi, podejrzewam ze PC zwalnia prace programu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...