Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpotlineMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Renissance , jeżeli ta prezentacja nie zachęca Cię do gry to myślę ,że odrazu powinienes/aś kierować się ku wyjściu niż tracić ''Twój cenny czas'' na komentowanie tej prezentacji . Brzydkie bronie według Ciebie , nie myśl ,że Twoje zdanie odrazu Administrator będzie musiał brać do serca i co powiesz to zrobi . Zamiast próbować ''Hejtować'' tą prezentację lepiej wyjdź na dwór może Ci to zrobi dobrze :) Pozdrawiam .

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jest 150 postaci, ale ponad 200 kont, więc już pierwsze 200 kont mineło.

Proszę napisz do mnie wiadomość ze starym loginem konta (z alkatry) oraz aktualnym loginem.

To że ten serwer jest beznadziejny to twoja opinia.

Wybacz, za bardzo jestem profesjonalny, by się kłócić z hejterami.

Pozdrawiam.

Każdy ma prawo do swojej opinii. Nie obraź się, ale czasami pewność siebie może zgubić.

Hejterami? Nie uważam się za hejtera, wybacz. Wyrażenie opinii na temat jakieś osoby lub serwera w sposób kulturalny jest hejtem?

Sprawiasz wrażenie jakbyś kompletnie nie miał pojęcia jakie znaczenie ma słowo przez Ciebie użyte. Ciągle tylko "pozdrawiam" czy "zachęcam do gry", a w żaden sposób jeszcze nie podważyłeś ani jednego argumentu logicznie go uzasadniając czy tłumacząc szerzej przyczynę danej sytuacji czy powód braku podjęcia przez Ciebie jakiegokolwiek działania w momencie kiedy gracze raz po raz zgłaszali Ci ciągłe problemy. Uważasz to za hejt, a jest to najwyżej próbą wejścia w jakąkolwiek polemikę, a Ty jak zwykle odwracasz kota ogonem i nic z tego nie wychodzi bo albo wymijasz temat albo nie udzielasz odpowiedzi wcale, bo nie wiesz co masz odpowiedzieć by zaprzeczyć temu wszystkiemu...

xZawodowieCx - Widzę, że sporo osób w ostatnim czasie ma problem z zrozumieniem definicji słowa "spam" oraz "hejt", "trolling". Czy gdzieś shejtowałam kogoś? Wyraziłam swoją opinie, podkreślam: OPINIĘ! Akurat mam sporo czasu, więc mogę poświęcić swój cenny czas, aby skomentować prezentacje/serwer/założycieli tego serwera. Moja sprawa, czyż nie? Bronie nie podobają mi się, napisałam to, innym mogą podobać się, nie można tego zabronić, tak? Tak. Kwestia gustu. Nigdzie nie napisałam, iż Administracja ma zmienić coś, bo TAK MI SIĘ PODOBA. Oj, ludzie, ludzie... Byłam już na dworze :)

Pozdrawiam.

Każda konstruktywna krytyka ma w sobie jakiś cel i im więcej takich tym lepiej. Twoją opinię o poprzednich edycjach już wszyscy poznali. Moja była podobna, jednak nie widzę żadnych powodów, dla których miałabym nie zagrać na tej odsłonie. Spotline rusza od nowa z czystą kartą, więc dajmy szansę Mariuszowi. Każdy ma prawo do błędów, jednak najważniejsze jest wyciąganie z nich wniosków. Nie wyprzedaj faktów, bo potem, gdy się pomylimy, zwyczajnie może być nam głupio :)

Tutaj CI odpiszę, aby uniknąć "spamu" i nabijania postów. Owszem, masz po części rację, można dać kolejną[?] szansę, wybór należy do Was [użytkowników, graczy]. Przecież nikomu nie zabraniam grać na Spotline. Głupio, nie głupio... Człowiek uczy się na błędach. Poczekamy, zobaczymy jak to będzie. Życzę powodzenia i miłej gry :)

No nic, już Was nie będę stresować. Życzę powodzenia! :)

Opublikowano

Panowały i już nie panują.

Musisz się bardziej postarać, aby zrobić mi anty reklamę.
Pozdrawiam i zapraszam do gry.

Tak sie składa że mi to wystarczylo aby nie zagrać :)

No nic, w takim razie życzę miłego dnia.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Każdy ma prawo do swojej opinii. Nie obraź się, ale czasami pewność siebie może zgubić.

Hejterami? Nie uważam się za hejtera, wybacz. Wyrażenie opinii na temat jakieś osoby lub serwera w sposób kulturalny jest hejtem?

Każda konstruktywna krytyka ma w sobie jakiś cel i im więcej takich tym lepiej. Twoją opinię o poprzednich edycjach już wszyscy poznali. Moja była podobna, jednak nie widzę żadnych powodów, dla których miałabym nie zagrać na tej odsłonie. Spotline rusza od nowa z czystą kartą, więc dajmy szansę Mariuszowi. Każdy ma prawo do błędów, jednak najważniejsze jest wyciąganie z nich wniosków. Nie wyprzedaj faktów, bo potem, gdy się pomylimy, zwyczajnie może być nam głupio :)

2chao03.jpg

Opublikowano

Bardzo nie spodobało mi się to, że ci którzy się zarejestrowali wczoraj dostali 5k sm, i teraz lataja(podkreślam) na mountach i nosza sobie hwangi.

Not cool, man.

crysis2l.jpg

,,If we don't end war, war will end us"-H.G Wells

Opublikowano

Bardzo nie spodobało mi się to, że ci którzy się zarejestrowali wczoraj dostali 5k sm, i teraz lataja(podkreślam) na mountach i nosza sobie hwangi.

Not cool, man.

Hwang - przyda się do ~90 lvl'a czyli 1h grania.

Mounty - 5h i koniec zabawy.

@The

Możesz podać kolejne wymagane lvl'e na mapki i skąd dropią na nie przepustki bo expiąc Nieznanych Terenach oraz wcześniejszych mapach nie dropnął mi żaden ulepszacz (chyba że głównie jest ustawione na drop z metków 100/105 itd.).

Oraz czy bronie 75 można zdobyć z Metinów +100.

Opublikowano

Hwang - przyda się do ~90 lvl'a czyli 1h grania.

Mounty - 5h i koniec zabawy.

@The

Możesz podać kolejne wymagane lvl'e na mapki i skąd dropią na nie przepustki bo expiąc Nieznanych Terenach oraz wcześniejszych mapach nie dropnął mi żaden ulepszacz (chyba że głównie jest ustawione na drop z metków 100/105 itd.).

Oraz czy bronie 75 można zdobyć z Metinów +100.

O ile wszystko jest jak dawniej to po mapie na 90 lvl (tylko na nią wymagana jest przepustka) jest kolejna na 120 lvl, potem 150 i 200. Złote symbole lecą z mobów na mapie 120 a inne ulepszacze można zdobyć z bossów i pewnie z OXów.

Bronie na 75 lvl lecą ze szkatułek ripa i szkat bossa na mapie na 90 lvl.

Skoro już został poruszony temat ulepszaczy, to uważam, że ich drop jest zbyt mały w stosunku do zdobywanego doświadczenia. Lvl wbija się szybko a ulepszyć eq jest ciężko, tym bardziej, że są tylko 3 bossy.

Zatem proponowałabym dodanie dropu z metinów na Mapie Metinów, tym samym stanie się ona przydatna i częściej uczęszczana przez graczy, a nie tak jak kiedyś, że wszyscy czekali na OX, by zrobić eq :)

2chao03.jpg

Opublikowano

O ile wszystko jest jak dawniej to po mapie na 90 lvl (tylko na nią wymagana jest przepustka) jest kolejna na 120 lvl, potem 150 i 200. Złote symbole lecą z mobów na mapie 120 a inne ulepszacze można zdobyć z bossów i pewnie z OXów.

Bronie na 75 lvl lecą ze szkatułek ripa i szkat bossa na mapie na 90 lvl.

Do Groty - Krypta jest wymagana przepustka, Nieznane tereny wymagana (90 lvl).

Co do dropu 75, wątpię objechałem całą mapkę 90 + popytałem innych co na niej expią - brak bossa i dropu na mapie (nawet potki).

Opublikowano

Gralem, server byl fajny, pare groszy wydalem na IS i sie zamkneli. Podziekuje jak ma byc tak samo jak wczesniej.

Poza tym jak widze ile jest bugow to juz sie nie chce grac

Zagralbym, gdyby moje konto zostalo zwrocone 180/190+ lvl na ktorym no lajfilem :D

Aaaa te 200 kont to chyba tylko dla przyjaciol bylo zrobione, bo prezka zostala 2 dnia dodana. Porobili sobie po 15 kont gdzie mieli po 5k sm i dowidzenia. Z tymi monetami zjebaliscie. Powinniscie oddac tym co wydali na is a nie " kolegom "

Opublikowano

Do Groty - Krypta jest wymagana przepustka, Nieznane tereny wymagana (90 lvl).

Co do dropu 75, wątpię objechałem całą mapkę 90 + popytałem innych co na niej expią - brak bossa i dropu na mapie (nawet potki).

Owszem, do groty jest wymagany symbol dzikusa, na mapę nieznane tereny - zaginiony teleport, który dropi z metków w grocie, natomiast na kolejne mapy (120,150 i 200) nie ma żadnych przepustek.

Boss na mapie od 90 lvlu jest na samym końcu mapy, pośród ognisk i nazywa się Niezwyciężony Lord :) Może tam jeszcze nie dotarłeś, albo to błąd, który Mariusz zapewne poprawi.

2chao03.jpg

Opublikowano

Witam czy to nie re-start serwa? Chyba grałem tutaj... Ale wbiję i pogram :)

Edit:
Reje off szkoda to nie pogram

Szukaj mnie pod
Xavery , Xavier , Xav, XavXav

Opublikowano

Witam czy to nie re-start serwa? Chyba grałem tutaj... Ale wbiję i pogram :)

Edit:

Reje off szkoda to nie pogram

Nie rozumiem, czemu sądzisz że jest wyłączona.

Rejestracja poprawnie działa, zapraszam do rejestracji.

Około godziny 13 nastąpi krótka przerwa techniczna, poprawa błędów.

W jakim czasie setka siada?

Na oko? Cały dzień.

Gralem, server byl fajny, pare groszy wydalem na IS i sie zamkneli. Podziekuje jak ma byc tak samo jak wczesniej.

Poza tym jak widze ile jest bugow to juz sie nie chce grac

Zagralbym, gdyby moje konto zostalo zwrocone 180/190+ lvl na ktorym no lajfilem :D

Aaaa te 200 kont to chyba tylko dla przyjaciol bylo zrobione, bo prezka zostala 2 dnia dodana. Porobili sobie po 15 kont gdzie mieli po 5k sm i dowidzenia. Z tymi monetami zjebaliscie. Powinniscie oddac tym co wydali na is a nie " kolegom "

Tak dużo jest tych błędów? Wymień mi je proszę.
Nie dla przyjaciół, tylko dla społeczności SpotlineMT2 na facebooku.
Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...