Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpotlineMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

br.png

dasdasdasddasd.png

Regulamin:

1348758094-U346826.png

intel i7

1348758144-U346826.png

48GB

1348758183-U346826.png

1gbps/s

1348758231-U346826.png

http://spotlinemt2.pl

1348758281-U346826.png

http://spotlinemt2.pl/index.php?s=reg

1348758321-U346826.png

http://spotlinemt2.pl/index.php?s=sklep

1348758394-U346826.png

http://spotlinemt2.pl/download/spotlinemt2_klient.zip

1348758431-U346826.png

http://download.spotlinemt2.pl/SpotlineMT2.zip

1348758476-U346826.png

https://www.virustotal.com/file/16b35befaaad26a9f351f931ea45392458f69d5904fc0b625c72df16a4e08001/analysis/

1348758537-U346826.png

handlarke.png

1348758595-U346826.png

Ekwipunek +9 na 1 poziom

1348758633-U346826.png

od 65 poziomu

1348758686-U346826.png

600%

1348758759-U346826.png

400%

1348758834-U346826.png

500%

Serwer wystartował: 27 maja 2013

Exp: 600%

Drop: 400%

Yang: 500%

1.png

Strona serwera:

http://spotlinemt2.pl

Patcher serwera:

http:/spotlinemt2.pl/download/spotlinemt2.zip

Klient serwera:

http://spotlinemt2.pl/download/spotlinemt2_klient.zip

Na serwerze maksymalny poziom wynosi 240.

Maksymalne statystyki wynoszą 125 + dodatkowe bonusy .

Występuje 6/7 bonus tylko w postaci bonusów do statystyk, krytycznego uderzenia, przyszywanego uderzenia, Max. PŻ oraz MAX. PE.

Przedmiot który dodaje bonus 6 i 7 dropi z metinów na wysoki poziom.

Natomiast zmianę 6/7 bonusu można kupić u NPC.

Bonusy na serwerze występują standardowo, wejście na maksymalną wartość bonusu jest ułatwione.

Cały plan gry został doskonale sprawdzony.

Robienie umiejętności będzie bardzo proste, dzięki jednemu przedmiotowi, nasza umiejętność znajdzie się od razu na poziomie P.

handlarke.png

2.png

map1r.png

xmap4.png

xmap3.png

xmap2.png

xmap2.png

m0.png

m1.png

3.png

Istnieją dwie "drogi" tworzenia broni - pod walke z graczami lub pod walkę z potworami.

Bronie pod walkę z potworami (100 lv) mają wbudowany bonus na średnie obrażenia/umiejętności, tworzy się z broni na 75 poziom.

Bronie pod pojedynki z graczami są tworzone z broni na 65 poziom i dochodza do 220 poziomu (i będą jeszcze zwiększane).

Zbroje są robione ze stali i docierają do 220 poziomu. Dwa typy nowej biżuterii, tworzy się ją z biżuterii na 54 poziom.

• Bronie:

34863065.png

15449255.png

58978994.png

40417575.png

88938423.png

51119218.png

67206389.png

Przykład broni na 100 poziom:

przykladbroni.png

• Zbroje:

67542456.png

29076301.png

75281032.png

53673579.png

4.png

autopot.png

Wierzchowce:

jaszczurki.png

91915410.pngbeznazwy2me.png

Zwierzaki zostały usunięte celowo, psują atmosferę.

Trailer serwera:

Zapraszamy!

Grałeś na projektach The? -Możesz otrzymać bonus 2000 monet!

Wystarczy napisać do administracji wiadomość: projekt na którym grałeś, jaki miałeś login konta i jaki aktualnie posiadasz na SpotlineMT2.

Monety otrzymuje się do 24 godzin, od napisania wiadomości.

failed to excute metin2client.bin :740?

Uruchom patcher jako administrator!

W tej edycji SpotlineMT2 wszyscy mistrze gry posiadają ograniczone uprawnienia.

Rozdawanie przedmiotów? -Nie ma takiej opcji!

Opublikowano

Grałem na projekcie The pod loginem Filesik1, serwer był na S**** nie chce dalej reklamować :D

" Najważniejsze w życiu, to być szczęśliwym "

Opublikowano

Grałem na projekcie The pod loginem Filesik1, serwer był na S**** nie chce dalej reklamować :D

A więc możesz otrzymać monety, wystarczy napisać do mnie wiadomość, nie gryzę.

Opublikowano

Wyglada fajno.

Zasysam, jeżeli serwer mi się spodoba strzelę lajka :D

Edit:Grałem około 30 minut, serwer dobry, polecam.

Zachęcam do grania, rozkręćmy ten serwer! :D

crysis2l.jpg

,,If we don't end war, war will end us"-H.G Wells

Opublikowano

Polecam serwer bo sam na Nim gram, troszkę później się dowiedziałem o ponownym starcie, ale nic nie straciłem.

Zapraszam do gry : ] Oby grało się tak jak na Alkatrze lub jeszcze lepiej.

Opublikowano

czemu client się nie chce włączyć? :/

Jaki masz problem z klientem?

Patcher nie chce Ci się uruchomić? Spróbuj uruchomić jako administrator.

Opublikowano

Kliknięcie "J"(bodajże J) buguje kameere nad głową - pomaga jedynie relog,

Średnie nie dziłają poprawnie - śr 15 i 40 = ten sam dmg(brak innych bonusów).

Opublikowano

Kliknięcie "J"(bodajże J) buguje kameere nad głową - pomaga jedynie relog,

Średnie nie dziłają poprawnie - śr 15 i 40 = ten sam dmg(brak innych bonusów).

Dzięki, już zabieram się do naprawienia.

Opublikowano

O! Mam nadzieję Mariusz, że tym razem dobierzesz odpowiedzialny team i władza nie trafi w niepowołane ręce. Poprzednie odsłony były bardzo fajne i mam nadzieję, że tym razem uda się rozkręcić imprezę jeszcze lepiej. Polecam bo klimat zawsze, kolokwialnie mówiąc, był w dechę ;)

P.S. Kiedy ruszy forum?

2chao03.jpg

Opublikowano

O! Mam nadzieję Mariusz, że tym razem dobierzesz odpowiedzialny team i władza nie trafi w niepowołane ręce. Poprzednie odsłony były bardzo fajne i mam nadzieję, że tym razem uda się rozkręcić imprezę jeszcze lepiej. Polecam bo klimat zawsze, kolokwialnie mówiąc, był w dechę ;)

P.S. Kiedy ruszy forum?

Forum będzie na dniach, podejrzewam, że dzisiaj/jutro.

Pozdrawiam i zapraszam do gry.

Opublikowano

Bronie beznadziejne, jedynie sztylety dla Ninja na 220 są ok. Btw., gdzie są zbroje/szaty dla szamana? Bo tego nie pokazaliście.

HadrlineMT2 był bliźniaczym serwerem typu hard do pierwszej edycji Spotline, a to co można przeczytać w tamtej prezentacji na temat The i jego projektów, ani trochę nie zachęca do gry na kolejnej odsłonie. Jeden z użytkowników bardzo ładnie to opisał i przewidział Twój ruch jakim jest wciskanie ludziom SM byle tylko grali na Twoim serwerze :) Jak to zostało ujęte "ruch Ciebie godny" i miała ta osoba w pełni rację... Jeśli ktoś ma ochotę zapoznać się z klimatami jakie panowały na serwerze Spotline wystarczy poczytać prezentacje bliźniaka Hardline'a, która 'wisi' na MPC. Aby lepiej nakierować jest to strona nr 8 [odnośnik: kliknij] :)

Opublikowano

Mam ograniczony internet, moge prosić o launchera?

Jest patcher, jak z niego nie skorzystasz nie będziesz widział nowych przedmiotów.

Co to za ch.. hosting pobiera mi sie 250kb/s lol

Hosting jest dobry, lecz za dużo osób pobiera. Spokojnie, normalnie leci zdecydowanie lepiej.

Bronie beznadziejne, jedynie sztylety dla Ninja na 220 są ok. Btw., gdzie są zbroje/szaty dla szamana? Bo tego nie pokazaliście.

HadrlineMT2 był bliźniaczym serwerem typu hard do pierwszej edycji Spotline, a to co można przeczytać w tamtej prezentacji na temat The i jego projektów, ani trochę nie zachęca do gry na kolejnej odsłonie. Jeden z użytkowników bardzo ładnie to opisał i przewidział Twój ruch jakim jest wciskanie ludziom SM byle tylko grali na Twoim serwerze :) Jak to zostało ujęte "ruch Ciebie godny" i miała ta osoba w pełni rację... Jeśli ktoś ma ochotę zapoznać się z klimatami jakie panowały na serwerze Spotline wystarczy poczytać prezentacje bliźniaka Hardline'a, która 'wisi' na MPC. Aby lepiej nakierować jest to strona nr 8 [odnośnik: kliknij] :)

Panowały i już nie panują.
Musisz się bardziej postarać, aby zrobić mi anty reklamę.
Opublikowano

Brak Groty, słaby drop przepustek w lesie na mapkę 90 - 1h dropienia i brak dropu.

Grota jest - Kraina Potępionych u Seon-Pyeong.

Dropią m.i.n z metinów 85/90.

Opublikowano

zorbiłem konto nie dostałem sm ;/ jest 150 postaci.. jak mam się skontaktować jak grałem na Alkatrze; > i mam nicki postaci

Opublikowano

@bulasek11413

Masz coś z netem / masz słabego neta.

Mi szło pięknie po 2mb/s

Edit:Albo może i jeszcze hosting zamulony, dobrze że wyczaiłem serwer przed godzinami szczytu :D

crysis2l.jpg

,,If we don't end war, war will end us"-H.G Wells

Opublikowano

Wystarczającą antyreklamą jesteś sam dla siebie i Twoje serwery... Ponowne mamienie ludzi SMami i "atrakcjami", które nic nowego nie wnoszą na Twój serwer. Ciągle to samo niezmienne aż do "porzygu" :) I ile to potrwa? Tydzień? Dwa? Miesiąc? Po czym wszystko olejesz, bo naiwne osoby [bez urazy] zachęcone SMami za marnotrawienie czasu na Twoich serwerach już będą siedziały na kolejnej beznadziejnej odsłonie równie beznadziejnego serwera. I taka jest prawda, i w sumie w jednym masz rację. Te klimaty nie panują... JESZCZE, bo ten szajs nawet nie zdążył dobrze wystartować. Aczkolwiek warto sięgnąć pamięcią wstecz by przypomnieć sobie o wałkach, które pojawiały się i zapewne będą miały miejsce również tu, bo Ty i tak będziesz miał graczy, ich potrzeby czy problemy w głębokim poważaniu... Co udowodniłeś już wielokrotnie ;)

Opublikowano

zorbiłem konto nie dostałem sm ;/ jest 150 postaci.. jak mam się skontaktować jak grałem na Alkatrze; > i mam nicki postaci

Jest 150 postaci, ale ponad 200 kont, więc już pierwsze 200 kont mineło.

Proszę napisz do mnie wiadomość ze starym loginem konta (z alkatry) oraz aktualnym loginem.

Wystarczającą antyreklamą jesteś sam dla siebie i Twoje serwery... Ponowne mamienie ludzi SMami i "atrakcjami", które nic nowego nie wnoszą na Twój serwer. Ciągle to samo niezmienne aż do "porzygu" :) I ile to potrwa? Tydzień? Dwa? Miesiąc? Po czym wszystko olejesz, bo naiwne osoby [bez urazy] zachęcone SMami za marnotrawienie czasu na Twoich serwerach już będą siedziały na kolejnej beznadziejnej odsłonie równie beznadziejnego serwera. I taka jest prawda, i w sumie w jednym masz rację. Te klimaty nie panują... JESZCZE, bo ten szajs nawet nie zdążył dobrze wystartować. Aczkolwiek warto sięgnąć pamięcią wstecz by przypomnieć sobie o wałkach, które pojawiały się i zapewne będą miały miejsce również tu, bo Ty i tak będziesz miał graczy, ich potrzeby czy problemy w głębokim poważaniu... Co udowodniłeś już wielokrotnie ;)

To że ten serwer jest beznadziejny to twoja opinia.
Wybacz, za bardzo jestem profesjonalny, by się kłócić z hejterami.
Pozdrawiam.
Uczeń
Opublikowano

Tak sie składa że mi to wystarczylo aby nie zagrać:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...