Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dział minecraft zapadł w sen wiosenny ? :D

BuRaK xx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio zauważyłem że w dziale minecraft nic się nie dzieje... Lecz czemu ? :D co już wszystko wiecie ?

Zapraszam do dyskusji i pozdrawiam Krzysiek

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Dzieje się, dużo się właśnie dzieje. Teraz po prostu ludzie nauczyli się korzystać z google i opcji szukaj, jest więcej poddziałów.

Opublikowano

No tak. Ale dałem dyskuje i tylko ty napisałeś to po przeszło 2h :D .. Dział chyba troche śpi :D

33eHdSv.png

Opublikowano

Jest dużo tematów oraz odpowiedzi do nich. Niektórzy po prostu mają codzienne obowiązki, nie mogą w danym czasie wejść na MPC - stąd nieraz pojawiają się luki. Mimo to, w dziale Minecraft wciąż jest wielu aktywnych użytkowników ;)

@EDIT

600 postów ^^

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

^^ gz postów . Ale naprawde ludzie mało już tutaj piszą a mi się szczerze nudzi :D bo tak to na forum mogłem 24h siedzieć i cały czas pytania pytania pytania chociaż mi się nie nudziło a teraz .....

33eHdSv.png

Opublikowano

Zgadzam sie, ze dzial minecraft nieco spi. Malo porzadnych pytan, malo nowych tutoriali oraz bugow. Jedyne co to reklamy serwerow sie utrzymuja na dobrym poziomie.

Opublikowano

Nic nie śpi, tylko teraz po trafnej odpowiedzi większość graczy nie spamuje/nie wymyśla teorii spiskowych. Jakiś poziom trzeba w końcu trzymać.

Opublikowano

Pamiętaj że są teżtakie działy jak :

Minecraft - Nowości,
Minecraft - Zarządzanie serwerem,
Minecraft - Modding,
Minecraft - Tutoriale,
Minecraft - Publikacje serwerów

A w tych działach też coś się dzieje ;p

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Koniec roku szkolnego większość ludzi poprawia oceny i nie ma kto pisać na mpcforum.

Jeżeli potrzebujesz pomocy ze swoim serwerem minecraft: spolszczeniem pluginów, naprawa i konfiguracja pluginów, moderowaniem serwerem to pisz do mnie na pw szybko odpisze i doradzę. Seenday

Opublikowano

Hymm.... jestem na forum od jakiegoś czasu.Niemam 10 postów zauważyłem że są poddziały.Ale wszystko śpi.Choć może po poprawieniu ocen ;d .Sam mam 6 zagrożeń do tej pory i niewiem czy zdam ale uczę się gram i wychodzę na dwór dzielę szkołę z przyjemnościami . Nie jestem dzieckiem mc że siedze całe dnie czy coś. Na 1h sie wejdzie itd. A nie .Jak ktoś gra 23 na 24h dziennie w mc to się nie dziwie że rodzice się denerwują.I kara na kompa ;] . Pozdrawiam Krzysiek

33eHdSv.png

Opublikowano

Ta. Raporty wskazują na to, ze dział nie śpi. Wręcz przeciwnie. Jest zbyt aktywny, jak na moją naturę (lenia xD ).

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Ja dużo przesiaduję na MPC i mało widzę tematów, w dodatku nie mam co raportować, a wysyłałem zawsze +15 raportów dziennie. Teraz ledwo 3 daję radę.

Ale po prostu teraz ludzie mają dużo TuToriali i przybyło dużo mądrych użytkowników, którzy umieją korzystać z google i poradników, z czego się cieszę.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Ja dużo przesiaduję na MPC i mało widzę tematów, w dodatku nie mam co raportować, a wysyłałem zawsze +15 raportów dziennie. Teraz ledwo 3 daję radę.

Ale po prostu teraz ludzie mają dużo TuToriali i przybyło dużo mądrych użytkowników, którzy umieją korzystać z google i poradników, z czego się cieszę.

Ze co? Ja normalnie wysyłam po 30-50-60

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Nic nie śpi, tylko teraz po trafnej odpowiedzi większość graczy nie spamuje/nie wymyśla teorii spiskowych. Jakiś poziom trzeba w końcu trzymać.

Tu się zgodę w 100%

9/10 pytań do "Jaki hosting?", "Jak kupić premium?", "Mam lagi, co zrobić"

=== Jeśli pomogłem ===

+++ Liczę na Like +++

Opublikowano

^^ tylko takie pytania kończą się warnami. Wszystko jest w dziale Tutoriale .Żadnych nowych dyskusji nie przybywa nikt nie robi pluginów/modów.

33eHdSv.png

Opublikowano

Ogólnie, to jest normalnie, ale mam na myśli to, że kiedyś były pytania:

- Jak zrobić to?

- Co to za plugin?

- Jak skonfigurować?

- Mam problem z konfiguracją pluginu, pomoże ktoś?

- Co zrobić, żeby plugin automatycznie coś tam?

Było fajnie, odpowiadało się na takie pytania. Jednak teraz coraz to częściej widzę idiotyczne pytania, takie jak:

- Co zbudować na serwerze?

- Jak nazwać swój serwer, bo nie mam pomysłu?

- Kupuję premium, jak się nazwać?

- Jakie mają być nazwy warpów?

- Jakie pluginy dać na serwer survival?

343731479829004887779.png

Opublikowano

sen powiadasz?

tylko dzisiaj do godziny 10:17 w dziale minecraft publikacje serwerów w ponad 60-u tematach użytkownicy pisali po minimum 1 poście/temat

po za tym w dziale tutoriale jest multum nowych tematów, dlatego więc coraz mniej osób nie maże czegoś znależć

aktywność nie liczy się po za tym w postach, tylko w wyświetleniach

Opublikowano

Publikacje serwerów zawsze były na mpc popularne bo znajduje się tutaj największy spis aktywnych serwerów minecraft i łatwo tutaj "wybić" serwer.

Co do innych działów, to ostatnio połowa tematów się bez przerwy powtarza, ludzie którzy nie mają 50 postów do publikacji serwerów spamują tymi "serwerami" w innych działach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...