Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić tekst na 2 kartki ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam taki problem. Muszę zrobić tekst składający się z 2 kartek i chcę żeby to wyglądało w ten sposób :

1 STRONA | 2 STRONA

------------------------------------------------------------------------

Byłem sobie w lesie rano | wyjeba***się kurde w siano,

Leżałem sobie tam całą | noc i zaje**** mi nawet koc

Coś w tym stylu, wiadomo o co chodzi. Żeby tekst z 1 strony łączył się z tekstem nadrugiej kartce. Tylko nie wiem jak to mam ustawić w jakimś programie np. Wordzie :( Proszę o pomoc, Pozdrawiam.

Opublikowano

I podzieli mi tak, że wydrukuje mi 2 kartki ? Które normalnie sobie złączę ? :)

Zrób w programie ''Word'' Przez środek prostą linie, i 2 linijki od góry zrób też prostą linie poziomo. Tam w tych dwóch linijkach wpisz co chcesz a w niższych pustych polach wpisz tekst. :)

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Dobra... Jak mam zrobić przez środek prostą linię ? I przecież to wtedy wydrukuje mi cały tekst na 1 kartce, nie ? ... A ja potrzebuje na dwóch tak jak pisałem.

Opublikowano

Co mam KUR** zrobić, żeby mi nie wyjeżdżało ponad te 2 strony ? Bo kliknąłem w excelu rozmiar A4 i mam podzielone na kartki A4. I jak pisze to mi kur** przenosi na 3 kartkę, 4 i tak dalej. Ani kur** zmienić rozmiaru, ani nic nie można, bo wyjeżdża na dalsze kartki. Da się ustawić to, żeby nie wyjeżdżało poza obszar 2 kartek ? ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...