Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiro2 [DE]

Nersu

Shiro2  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cheat'y na ten server nie działają żadne + nie ma też spolszczenia = prezentacja nie jest aktualna. 

A ja tam sobie śmigam na WH non stop. 2 kulki i max lvl ^.^

io7e.jpg

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja tam sobie śmigam na WH non stop. 2 kulki i max lvl ^.^

To szkoda, że trzymasz dla siebie a nie udostępniasz dla wszystkich.. 

A tylu było nas dzisiaj i choć nie codziennie tylu nas jest, to już coraz częściej ;d A wiadomo są wakacje i ludzie z gildi też są na wyjazdach. ;d

09738941722337118041.jpg

Opublikowano

Szkoda ,że nie działa zmienne ip (może tylko mnie) bo grałbym serwer epicki tylko nie chce mi się zarabiać 5kkk żeby kupić azraela i lwa xD. Serwer polecam w 100%. Żeby zarobić tyle to gdzieś 1 miech roboty :)

Opublikowano

Nic tylko wyjść z siebie i stanąć obok.. o.O 

5kkk na 55 lvl'u to jest -  7 godzin bicia ( to już jest max ) w v2 na wezach w eq pod yangi.  Czyli rozkladajac na 3 dni dla tych co nie chce sie siedziec tyle czasu w v2 to jest  ile?  no bo miesiąc to to raczej nie.. 

Co do zmiennego IP.. wszystko napisane jest w poradniku jak z tego korzystać.  W gildi ludzie korzystają z tego  czyli = Ty coś źle robisz lub nie masz zmiennego IP.  ( czyścić ciastka / historie, zamknac przegladarke, resetnac IP i votać )

Opublikowano

Czasami to brak słów...

Nie wiem jakie Ty masz sposoby na zarobek skoro zarobienie 5kkk miesiąc Ci zajmuje.

Bootleg

Zuke

Opublikowano

szkatułki  truhe der athene  i  truhe  der  milton   zawierają kostiumy i czasem też  peta - khana ( 30% expa ). 

Athene - otwierają tylko kobiety 

Milton - otwierają tylko faceci. 

Co do bonów do kostiumów - nic mi o tym nie wiadomo i raczej nic takiego nie ma. Kostium po prostu tylko do fajnego wyglądu postaci. 

Opublikowano

Parę takich małych informacji, głównie dla początkujących :  Typ servera wg Niemców to   Medium / Hard. 

SPOLSZCZENIA    PÓKI   CO   NIE   MA  !      PODANE   W   PREZENTACJI   JEST   NIEAKTUALNE. 

0.  WYBÓR POSTACI -  Przy wyborze postaci, jako 1 postać polecam wziąć  sure  wp by mieć w późniejszym okresie postać typowo do zarobku, a tym którzy lubią też postać do pvp. 

1. PIERWSZE EQ -  Gdy wbijesz na serwer dostajesz w eq różne rzeczy a w tym amulet, który daje 10 na potwory i jeśli dobrze pamiętam 1k  hp, którego lepiej trzymać sobie na późniejsze lvl'e, choć to nie problem zrobić sobie nowe postacie 1 lvl, zabrać nasior i skasować postać. 

2.  MISJE FABULARNE -Jest tylko 1 misja fabularna w której mamy do zniszczenia 5 metinów na 5 lvl, a w nagrode dostajemy możliwość wybrania sobie jednego z trzech wierzchowców. Lew = 1k hp ,  Dzik = 100 wartości ataku,  Wilk =  100 defa i osobiście polecam wziąć sobie na początek wilka, lub tak jak w punkcie 1 zrobić sobie drugą postać z 1 lvl i wykonać misje i w nagrode wziąć sobie dzika i mieć 2 wierzchowce w zalężnosci od potrzeby. Gdy już wybierzemy sobie wierzcha, to wracamy do miasta wybrać profesje i kupujemy sobie u handlarki ( wg mnie ) 2 potrzebne rzeczy.. - poty na szybkość ataku i pierścień antyexpa + wiadomo pelerynki. 

3.   START EXPIENIA  - Jako że lvl'e lecą szybko + mamy już wybonowane jako tako eq ze skrzyni ucznia na 1 lvl, to można śmiało iść do m2 wklepać 30 lvl.  Bronie na 30 lvl mamy normalnie u handlarza, a kasy na pierwsze bonowanie średnich też troche mamy z tego expienia + można troszke podropić yangów na antyexpie, żeby jakieś w miare średnie wklepać ;p 

4. KLEPANIE SKILI -  No i tutaj już zaczyna się zabawa w dropienie egzo / rad / kamoli itd.  Można oczywiście sobie dropić w m1 też na metkach, ale ja obstawałbym jednak za m2, gdyż też wiecej yangów nam wpadnie, a na samym początku gry każdy yang jest cenny .. ;p  Polecam zostać sobie na tym 30 - 35 lvl i powbijać skile + sprzedawać przy tym odłamki energi które lecą z metków ( cena  1 odłamek = 1kk  tak średnio ) + biale perły, które lecą z blasków ( blaski lecą z każdego moba ).  I dropić sobie też od razu biologa  ( zęby orka i ks. klątw ). 
Można też przy klepaniu metków expić sobie bufa w ten sposób o robić 2 w 1, bo buff na późniejszych lvl'ach jest niezbędny. 

Kolega NarkeS z gildi przetestował drop egzo / rad / kamoli na dt i mówi, że jest bardzo dobry drop + wiadomo chyba najszybszy resp metków, także można gdy już się wklepie skile i dobije 75 lvl iść sobie tam zarabiać + pod koniec dropienia iść na  ripa / niebieską śmierć i lotnąć sobie 2 szkaty ripa i inne ulepki. 

5.   PIERWSZE GRUBSZE ZAROBKI - Jeśli już podstawowe skile mamy  na G / P  ( jednak radziłbym przemęczyć się troche dłużej i wbić na P ) to możemy sobie wbijać 55 lvl i śmigać do v2 na pierwsze spoty, dropić yangi. Oczywiście bonujemy eq pod yangi  ( buty, nasior, tarcze - max po 20% ) w bs'ie  bon na yangi to  YANG-DROP nie mylić z tym drugim itemshop yang drop czy jakoś tak.  To był pomysł Zuke  i pomysł jest genialny, bo nie wiem dokładnie, ale chyba w około 1.5h idzie nadropić 1kkk, a na tym lvl'u gdy ja zaczynałem to był dla mnie gruby hajs ;p + podczas dropienia yangów, jak i dropienia w m2 lecą marmury, które warto zbierać bo można sprzedawać od 15kk wzwyż  ( choć ja kupuje max po 15kk, wyżej nie wiem czy schodzą ) <- podziękowania dla Zuke za pamięć xDD  Możemy też zostać na 35 lvl'u i dropić dalej sobie egzo i rady i już je sprzedawać skoro mamy skile na P. Choć do tego zawsze można sobie zrobic dropa.

VOTE -  vote to oddawanie głosu na ich server ( jak większość wie )..  Można się tym wspomagać lub trzepać grubą kase.  Jeśli macie neta np. z Neostrady lub innej sieci w której macie możliwość zmiennego IP to możecie głosować co ile chcecie, a jeśli stałe IP no to niestety tylko co 18 godzin. I o co chodzi.. chodzi o to, że oddając głos na server dostajesz w zamian 1000 coins za które możesz sobie coś kupić a voteshop na stronie głównej.  Przykładowo  masz 1000 coins  i możesz je wymienić na 10 egzo / rad,  2 perły  itd.  Osoby które mają zmienne IP to tym sposobem zarabiają, że sobie głosują   ' x ' razy na server i mając  np. 10.000 coins kupują 100 rad i już są o 1kkk do przodu. Tak samo z wbijaniem skili. 

Jak głosować?  Logujesz się na stronie na konto, klikasz zakładke     vote4us    dalej  klikasz  na czerwono  '' vote '',   przekierowuje Cię na strone z kodem..  przepisujesz kod i klikasz zielone i powinno wyskoczyć  '' succesfull vote '', lecz czasem zdarza się że pisze ''  All P server "  i wtedy należy  cofnąć się o strone wcześniej i przepisać jeszcze raz kod, aż zaskoczy.  Po  zagłosowaniu  należy  czyścić  ciasteczka  / historie bo inaczej tym co mają zmienne IP nie zadziała.. 

UWAGA - podobno jest ryzyko zbanowania wszystkich kont za nadmierne votanie.  Na razie to tylko teoria, przypadków zbanowania jeszcze nie było.

6.   GŁÓWNE EXPIENIE - Gdy już uzbieramy sobie ileś tam kasy, kupimy to co chcemy kupić niezbędnego do dalszego działania ( polecam kupić ebonitową branse i nasior na 60 lvl  +  peta azraela  +  lwa z wartością ataku  =  około 7kkk w sumie  ) to można sobie śmigać z dalszym expem już na pełnej pompie.  Niby prawda, że by iść wg. tych punktów trzeba dużo czasu poświęcić na to i być cierpliwym, ale powiem Wam tak .. warto przemęczyć ten początek, bo mając skile + bufa + eq + azraela + lwa to potem z expem idzie tak miotać szybko, że staje się do pewnego momentu przyjemnością... ;p Do pewnego momentu bo od 95 trzeba już się troche pomęczyć i przysiąść nieco dłużej niż na wcześniejszych lvl'ach ;p  I nieco konkretów ( oczywiście piszę teraz o czasie expienia tylko w przypadku gdy mamy rzeczy wymienione wyżej ) -  od 55 lvl do 61  pare minutek,  gdy mamy 61 lvl i bufa możemy śmiało lecieć do av1 ( tp mamy w pierścieniu teleportacji ) i tam expić do 75 a od 75  w grocie v2 (  tp do groty v2 mamy u seona w m1 ).  Osobiście  expiłbym do 80 na zwyklych  setaou  w av2, a potem przeniósłbym się na ziny.  Od 80 do 90 lvl'a na zinach to jest max godzina expienia. Później od 90 do 100 to już nieco dłużej ale, aż takiej tragedi nie ma. Gdy mamy już 100 lvl, no to jeśli chcemy zarabiać na pełnej pompie polecam wbijać bufce 100 też, a między czasie można sobie dropić yangi w v3. 

7.   DUNGEONY / BOSSY -  DT -  jest troche inne niż tradycyjne.. Mianowicie, po ubiciu ripa musimy ubić niebieską śmierć i dopiero wtedy mamy drop. ( drop to 2 skrzynki ripa, magiczne nasiona, wodny kamień, lowenzahn ) z tym, że nie da się lecieć na Ripa z mapek i wydaje mi się, że jest to celowe działanie, gdyż ze szkatułek zostały chyba wycofane lub zminimalizowane śmieciowe rzeczy i wtedy ceny trut zeszły by masakrycznie w dół. 

DC / AZRAEL- wejść można od 75 lvl'a i strażnik znajduje się normalnie tradycyjnie pod wieżą demonów.  ( drop to na pewno stuckkristal, prawdopodobnie kolorowe perły i magiczny metal ) 

PIEKIELNY BRAMY -  wejście od 100 lvl'a i muszą być minimum 2 osoby w pt. Mój ulubiony dungeon z tego względu, że jak mam chęć to ide na bosa ( drop to metal, perly, magiczne nasiona, wodny kamien ), a gdy potrzebuje kasy bez wystawiania shopa no to idę włąśnie tam dropić hajs i w ciągu 40-50 minut jestem wstanie wydropić 1.5kkk. 

LOCH V3 -  wejście do v3 znajduje się na końcu lochu pająków v2 i jest możliwe po osiągnięciu 100 lvl'a. Tam expimy do 105 lvl'a + dropimy yangi + można iść sobie na baronową pająków do której wejście znajduje się na samym końcu v3 i nie trzeba mieć przepustki. (  drop to -  juwel der true, szkata baronowej, magiczne nasiona, wodny kamien )    

SMOK -  wejście do komnaty smoka jest na samym końcu  groty v2 ( tp mamy u seona w m1 ) i potrzebujemy  3x kręty klucz ( dropi z generałów ).  ( drop ze smoka to - kolorowe perły, szpony, luski,  kamien berana- setaou ) 

Z większości bosów drop nie jest zawsze taki sam, czyli nie zawsze leci wszystko to co wymieniłem ( dlatego możliwe, że coś pominąłem, wypisałem to co mi lotło ) .  Czasem lecą te gorsze rzeczy, a czasem lepsze, no a czasem wszystkie ;p 

Trochę innych informacji : koło handlarki u jej koleżanki znajdziemy sztabki złota, które kupujemy jeśli mamy za dużo yangów, a sztabek NIE sprzedajemy tylko klikamy na nie PPM jeśli chcemy by kasa wróciła na '' konto ''. Mamy u tej babki też przenośny magazny  '' ratselhafte truhe ", który się przydaje na expowiskach lub gdzie sobie tylko chcemy. Są bodzie, szkło intuicji, małże, miksty na szybkość zaklęcia, zwoje do wyciągania ostatniego kd. 

KSIĘGI UMIEJĘTNOŚCI mamy u trenerów, także nie trzeba zbierać tych co lecą z metków.    (  55 do G i 36 kamoli do P ) 

Przed handlarką,  przed murem ( mowa tylko o chunjo bo nie wiem jak jest w innych królestwach ) stoi inna babeczka " Ereignishelfer "  u której mamy różnego rodzaju fryzury, itemki potrzebne do ślubu, pierścień języka. 

U Seona mamy tp do av2 i do mapy z rudami.

U rybaka mamy wszytkie kd + 3, które możemy ulepszać do +4 u Seona. Dalej.. u rybaka mamy, ku combo, polimorfii, jezyków, dowodzenia. Polimorfie i języki królestw wbijamy co 1s bez egzo i rad ! Pamiętajcie ! bo można na tym niepotrzebnie stracić egzo i rady ;p 

U zwykłego teleportera w m1 mamy tam tp na mape od 90 lvl'a. Ta mapa nie jest do expienia, lecz do dropienia z metinów / mobów ulepek na różnego rodzaju pety itp. które wytwarzamy w m2 u yu-hwana lub hwan-so. Ponadto z metków dropią też stalki +7, pd i rękawice, oraz  Cor draconis na których też można zarabiać ( 10 corsów = 200kk )

Cen Wam niestety nie podam, bo bardzo mało na rynku bywam. Także o ceny to najlepiej innych z gildi pytać.. ;p 
Ceny te które znam : 

-  rady -  10szt = 90 kk  <- to jest cena za którą ja sprzedaje - można dostać taniej. 

-  egzo -   10 szt = 70 kk  < -  jak wyżej..  za tyle ja selam, lecz można kupić taniej. 

-  odłamki energi -    1 sztuka = 1kk + 

-  perły  -  1 biała = 35 - 45kk,   1 niebieska -  8kk ?,   1 czerwona = 2kk

-  Pety do expa :   Baby Azrael = 1.5kkk  ( 25% na potwory i jest na stałe ),   Azrael gold = ceny nie znam  ( 50% na potwory i jest na 7 dni ),   Henker = ceny nie znam ( 25% na potwory i jest na stałe ),  Henker gold  =  6 - 8kkk  ( 35% na potwory i jest na stałe ),   Khan =  50kk  ( 30% expa -  leci ze szkat   Truhe des milon / athene, a szkaty leca z mobow. )

-  Wierzchowce ( które znam )  :   Lew z wartością ataku = 3.5kkk  ( daje 350 wartości ataku ),   Lew dający defa - 2.5 - 3.5kkk  ( daje 350 defa można go kupic za coinsy w voteshop ),  Tapferer Moa Siegel =  7 - 8 kkk   ( daje 385 wartości  ataku ) 

Oczywiście ponawiam - GRAMY W CHUNJO gildia MPCForum ;p zapraszam dalej wszystkich ;p Lvl nie ma znaczenia. ;p 

Informacje, które podałem wyżej są dla osoby która by grała sama tak właściwie. W gildi każdy kto może to w miare możliwości pomaga. Dla tych co grają już dłużej zrobienie fms'a nowemu członkowi to chwila roboty i kasowo nie dużo ;p także sam mogę gdy tylko nie jestem bankrutem xD pomóc ;p  Na pewno mogę zapewnić póki co, stalki +7 bo czekają sobie w depo na nowych graczy ;p 

P.S   aha !  i jeszcze odnośnie gildi... wchodźcie sobie od czasu do czasu lub po zalogowaniu się w wiadomości gildi, bo w sumie tylko pare osób z tego korzysta, a czasem piszemy tam co i jak ;p Zostawiamy tam sobie też  wiadomości typu kto kiedy będzie, lub ile kogoś nie będzie. ;p 

TS gildijny - Jeśli chodzi o ts gildi, to musicie pytać o to osoby takie jak Puzi lub Awesome, bo Oni coś tam kminili z tym ts'em.  Dla mnie to jest zbędne i dla większości też, więc oficjalnie jeszcze nie ma ts'a. Choć już nie będę się wypowiadać, ale dla mnie osobiście to jest całkowicie zbędne.. ;p  niezbędna dla mnie jest muza podczas expienia / dropienia + można sobie popisać na czacie gildijnym i jest też fajnie gdy jest nas więcej ;d  

Dodam jeszcze  troszke o petach  i wierzchowcach.   Pety i wierzchowce -  patrząc od lewej -> nazwa peta /  bonus peta /  skąd dropi 

Pets:

Rentierjunges-Siegel.png Rentierjunges-Siegel --> 60 Magischer Angriff --> (PvP-Tunier)

images-i79879bx1bpp.png Bambi-Siegel --> 5% TP 25%EXP (KEINE Chance auf EXP) --> (Weihnachts-Event)

Boney-Siegel.png Boney-Siegel --> 150 AW --> Halloween-Truhe (Halloween-Event)

Jadeph%C3%B6nix-Siegel.png Jadephönix-Siegel --> 1500 TP --> Yamachun (Flammenrun-Boss)

Feuerph%C3%B6nix-Siegel.png Feuerphönix-Siegel --> 500 TP --> Sechseckige Schatztruhe 

Eisph%C3%B6nix-Siegel.png Eisphönix-Siegel --> 20% TP absorb --> Eishexe

Baby-Azrael_%28gold%29.png Baby-Azrael (gold) --> 50% Monster (7Tage) --> Itemshop

Baby-Azrael.png Baby-Azrael -->25% Monster --> Itemshop/Fischerevent

images-i79882bdcey9.png Rufus-Siegel -->1000 TP --> Sensenmann/Blauer Tod
images-i79882bdcey9.png Rufus-Siegel (Schwarz) -->18 Dex & 10% Schaden --> herstellbar bei Huahn-So
images-i79882bdcey9.png Rufus-Siegel (Blau) -->18 Dex & 12% Schaden --> Blauer Ebenholzkasten [(Itemshop: Drachen-Coins (Lagerverwalter)]
images-i79882bdcey9.png Rufus-Siegel (Gold) -->18 Int & 12% Schaden --> Gelber Ebenholzkasten [(Itemshop: Drachen-Coins (Lagerverwalter)]
images-i79883b3miic.png Leonidas-Siegel -->100 AW --> Riesenspinnentruhe
images-i79883b3miic.png Leonidas-Siegel (Schwarz) -->18 Str & 10% Schaden --> herstellbar bei Huahn-So
images-i79883b3miic.png Leonidas-Siegel (Blau) -->18 Str & 12% Schaden --> Blauer Ebenholzkasten [(Itemshop: Drachen-Coins (Lagerverwalter)]
images-i79883b3miic.png Leonidas-Siegel (Gold) -->2500 TP & 15% Schaden --> Truhe der Könige (Itemshop)
images-i79880bvj3ut.png Khan-Siegel -->30% Chance auf Exp Bonus --> Truhe des Milon/der Athene
images-i79880bvj3ut.png Khan-Siegel (Schwarz) -->18 Int & 10% Schaden --> herstellbar bei Huahn-So
images-i79880bvj3ut.png Khan-Siegel (Blau) -->2500 TP & 15% Schaden --> Truhe des ewigen Winters (Itemshop)
images-i79880bvj3ut.png Khan-Siegel (Gold) -->2500 TP & 15% Schaden --> Truhe der Macht (Itemshop)
images-i79881btv2l6.png Porky-Siegel -->75 AW --> Truhe des Azrael
images-i79881btv2l6.png Porky-Siegel (Schwarz) -->1000TP & 10% Schaden --> herstellbar bei Huahn-So
images-i79881btv2l6.png Porky-Siegel (Blau) -->2500 TP & 15% Schaden --> Truhe des ewigen Winters (Itemshop)
images-i79881btv2l6.png Porky-Siegel (Gold) -->1000 TP & 12% Schaden --> Gelber Ebenholzkasten [(Itemshop: Drachen-Coins (Lagerverwalter)]
Leonidas-Siegel.png Knuud-Siegel (Eisbär) --15% Schaden & 1500 TP --> Itemshop / OX (Zeitlich begrenzt)

Leonidas-Siegel.png Bao Bao-Siegel (Panda) -->15% Schaden & 1500 TP --> Itemshop / OX (Zeitlich begrenzt)

Leonidas-Siegel.png Kleiner-Henker-Siegel (g) --> 35% Mob --> Itemshop

Leonidas-Siegel.png Kleiner-Henker-Siegel --> 25% Mob --> Itemshop

Sheldon-Siegel.png Sheldon-Siegel --> 15% Schden & 1500 TP --> Itemshop
Cooper-Siegel.png Cooper-Siegel --> 10% Schaden 25% Zauberspeed --> Zauber-Ei (Osterevent 2014)

Reittiere:

Dino-Siegel :

Jung: 100 AW120px-Junger_Dragor.png --> Erwachsen: 250 AW 120px-Wilder_Dragor.png --> Alt: 375 AW 120px-Tapferer_Dragor.png

Moa-Siegel :
Jung: 110 AW qh59.png --> Erwachsen: 260 AW f24x.png --> Alt: 385 AW a8fc.png
Schwarzes_Einhorn-Siegel.png Einhorn (rot) --> 375 AW --> Itemshop
Wei%C3%9Fes_Einhorn-Siegel.png Einhorn (blau) --> 375 AW --> Itemshop

52044.gif AW-Löwe --> Itemshop --> 350 AW

52044.gif DEF-Löwe --> Voteshop --> 350 DEF

71131.gif Rappen-Siegel --> Voteshop --> 350 AW

71131.gif Polarprädator-Siegel --> Itemshop --> 350 AW

71131.gif Panzerpanda --> SD3-Truhe --> 225 DEF

Kriegskeiler-Siegel.png Kriegskeiler --> 80er-Truhe --> 20% Stark gegen Monster

Zusatz-Quest:

22px-Junger_Mount_%28Siegel%29.png Löwe -->1000 TP

22px-Junger_Mount_%28Siegel%29.png Keiler -->100 Angriffswert

22px-Junger_Mount_%28Siegel%29.png Wolf -->100 Verteidigung

Nowa strona  =  dodanie poradnika. 

A z dzisiaj kolejne foto  ;d  tym razem jeszcze wiecej graczy w gildi online  ;d 

95040751594312260738.jpg

Opublikowano

Nie wiem po co na Nileyi  ludzie  zaczynają grać  skoro  tam  chunjo - nie istnieje,  shinso-  z 15 osob  i tylko jinno jako tako zyje. Ale jak kto woli.. ;p 

No a co do Shiro  no to  chlopaki  póki co jest 150% expa i zakładam, że tylko do północy, choć pewności nei ma czy nie na dłużej... ;p 

Opublikowano

Opłaca się tu zaczynać ? / Na jakim TS można spotkać Polaków ?

Nie ma tutaj czegoś takiego na servie, że jest topka i oo koniec.. nikt się nie wybije...   Każdy ma szanse  tutaj  ' zabłysnąć '  na 105 lvl'u gdy ma się biologa i wszystko, tym bardziej, że wielu Niemców lata w eq klasowym.  Zarabiać można cały czas w ten sam sposób, więc o kase też nie problem. A graczy nowych ciągle też przybywa ( nie tylko Polaków ) także zapotrzebowanie na rady / egzo i wszytko jest ciągle to samo.  

Ts'a  założył ktoś w gildi  :    t5.svoice.pl:8650    pw  666tyskie666             Mnie na ts'ie nie spotkacie bo nie używam i używać nie będę, także nie weim nawet jak obecność osób z gildi wygląda na ts'ie. 

Opublikowano

Mam pytanko odnośnie dropienia  yang w v2. Który spot polecacie? Osobiście biję na 4 od wejścia (węże+pająki) i zastanawiam czy nie dropić na 7, ale wg mnie jest tak samo. Oraz mam pytanko czy w pvp na 105 sura wymięka, czy daje radę? Zastanawiam się nad tym, bo jest roska na magię i nie wiem czy nie lepszy byłby ninja/ woj mental.

Opublikowano

Dropienie yang w v2 na jednym spocie jest bez sensu.  Ja jak dropiłem to dropiłem  3 , 4 , 5  i powrót.

Co do pvp surą rozumiem, że pytasz tylko o bm'a.. No to fakt są rosy na magie + zbroja na 105   25% na magie, ale z tego co zauważyłem gdy biłem się z bm'em i innymi no to balans klas jest naprawdę bardzo dobrze dobrany.  Nie zauważyłem jeszcze, żeby któraś klasa ZNACZĄCO się wybijała, choć na razie póki co najwięcej bije mental. Ale mówiąc najwięcej mam na myśli że bije może o 1k więcej niż inne postacie.  
Heler np. bije  moim zdaniem mało, z tym że u niego nie ma przerwy w biciu skilami bo jest tak szybka regeneracja więc może to jest specjalnie tak zrobione. Inaczej sami helerzy by latali po serwerze. 
Body sobie na pewno niezle radzi dopóki nie dorwie go WP - wiadomo.   

Tak czy siak nie da się powiedzieć w 100% kto ile bije, bo biolog 104 i 105 jest typowo pod ludzi / pvp  więc bardzo dużo zmienia, także no trzeba by testować w sumie tylko po osiągnięciu max  eq i biologa. 

Opublikowano

Dropienie yang w v2 na jednym spocie jest bez sensu.  Ja jak dropiłem to dropiłem  3 , 4 , 5  i powrót.

Z tym się zgodzę w 100% tylko rozważałem taki układ jak ty podajesz, a układ z spotem 7.

Co do pvp surą rozumiem, że pytasz tylko o bm'a.. No to fakt są rosy na magie + zbroja na 105   25% na magie, ale z tego co zauważyłem gdy biłem się z bm'em i innymi no to balans klas jest naprawdę bardzo dobrze dobrany.  Nie zauważyłem jeszcze, żeby któraś klasa ZNACZĄCO się wybijała, choć na razie póki co najwięcej bije mental. Ale mówiąc najwięcej mam na myśli że bije może o 1k więcej niż inne postacie.  

Heler np. bije  moim zdaniem mało, z tym że u niego nie ma przerwy w biciu skilami bo jest tak szybka regeneracja więc może to jest specjalnie tak zrobione. Inaczej sami helerzy by latali po serwerze. 

Body sobie na pewno niezle radzi dopóki nie dorwie go WP - wiadomo.   

Tak czy siak nie da się powiedzieć w 100% kto ile bije, bo biolog 104 i 105 jest typowo pod ludzi / pvp  więc bardzo dużo zmienia, także no trzeba by testować w sumie tylko po osiągnięciu max  eq i biologa. 

Wiesz może czy heller ma podwyższone hp z leczenia lub poprawione zwiększenie ataku?

Opublikowano

Spot 7 też jest duży w sumie, właściwie i 6 i 7.  Ale sprawdzać jak tam sie wychodzi z kasą nie sprawdzałem, bo jakoś tak zwykle na serwerach dropiłem na 3,4,5 ;p Musiałbyś spróbować tyle że tam są w sumie tylko te 2 spoty także też zależy jak to wychodzi z czekaniem na resp itp. No ale nie wiem no, trzeba by było sprawdzić ;p 

Co do helera to nie, sry ale nie mam pojęcia jak tam te skile wyglądają. Ja pvp nigdy nie robie i jakoś super uwagi na to nie zwracałem bo na wjazdach jak grałem gdzieś helerem, no to nawet nie używałem leczenie, bo liczył się czas.. xD 

Opublikowano

Okej  jako, że  często  jest  na serwerze tyle ludzi że kanał handlowy osiąga status '' Busy ''  to dzisiaj fotki  dla  tych co są ciekawi jak to wygląda w praktyce.  A fotki robione były specjalnie podczas  OX'a  żeby było widać ile ludzi jest w miastach jeszcze gdy  trwa OX ^^ 

Chunjo : 

87662428507391684160.jpg

Jinno 1 ujęcie : 

35209048685523736577.jpg

Jinno 2 ujęcie : 

25778031827711097308.jpg

Shinso: 

98113505013008224128.jpg

I  foty   z  Ox'a :
73333623842859790750.jpg84862782684229651180.jpg

Jinno jest tak wielkie,  że ciężko jest uchwycić  całość  ale wystarczy spojrzeć na radar jak jest nabite. 

Opublikowano

TS gildijny -   Już jest !     t5.svoice.pl:8650          pw    666tyskie666            

Opublikowano

dane TS :

adress :t5.svoice.pl:8650

password : 666tyskie666 

nazwa kanalu : NAZWA : MPCFORUM // SHIRO2.NET // SMERF CHANNEL

pod kanały: wojny // afk // exp // v3  kanaly znajduja sie w dziale goscie na TS zapraszamy siedzimy tam jak gramy na serwerze pozatym gramy razem w lola i inne gry

zapraszamy . ;)    

Opublikowano

Witamwitam zagralbym z mila checia i doszedl do pl gildi, ale jedno, jest spolszczenie chocby na ang ? po niemiecki -DUHAST- to padaczka

:rolf:

Opublikowano

Dzisiaj zacząłem gre i jestem w gildii naprawdę fajna atmosfera i expi się dość dobrze. Zatrzymałem się w m2 na metkach i expie buffa. Serwer polecam naprawdę fajnie się gra mój nick to Zorth

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...