Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[KONKURS] Wyróżniamy dział FanArt!

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1369677367-U247153.png

Pragnę zaprosić wszystkich miłośników grafiki komputerowej na nowy konkurs organizowany w FanArt. Nasz dział jest wyjątkowo specyficzny, gromadzi w sobie pasjonatów wielu form sztuki. Grafików, muzyków, pisarzy, rysowników. Musimy pokazać, że to wyjątkowe miejsce, postarać się je wyróżnić i zachęcić innych użytkowników, do stałego jego odwiedzania. Dostaliśmy zgodę na stworzenie i umieszczenie specjalnej grafiki, charakteryzującej dział FanArt i wyróżniającej go na tle innych. Obrazek zostanie umieszczony w miejscu, gdzie widnieje opis działu, tak samo, jak w Newsach MC:

http://www.mpcforum.pl/forum/643-minecraft-nowosci/

Pokażmy, że warto tutaj się wypowiadać, że to jedyny dział w swoim rodzaju, posiadający gromadę naprawdę zdolnych userów!

REGULAMIN KONKURSU:

1. Każdy użytkownik MPC Forum ma możliwość wzięcia udziału w konkursie.

2. Każdy Uczestnik może opublikować tylko jedną pracę.

3. Zabrania się korzystania z materiałów będących objętymi prawami autorskimi. Wyjątek stanowią przedstawione dowody, które informują o możliwości wykorzystania przez autora, projektu konkursowego.

4. Konkurs nie obejmuje prac w grupie.

5. Zabrania się umieszczania Paint'owskich prac.

6. Organizator konkursu zastrzega sobie prawo do niezaakceptowania projektu z powodu zbyt niskiego poziomu artystycznego.

7. Projekt powinien posiadać wymiary 700px szerokości, 200 wysokości. Mniejsze, jak i większe nie zostaną zaakceptowane.

8. Projekt powinien nawiązywać do działu FanArt oraz subfor/tematyk, które się w nim znajdują (grafika, muzyka, diss, rysunek etc).

9. Projekt może zostać stworzony w formie graficznej, jak i rysowniczej.

10. Projekt może zawierać tło, jak i zostać stworzony bez tła (kanał alpha).

11. Zakaz plagiatowania czyiś prac. Obejmuje to zarówno wycinków/ fragmentów z innych projektów, jak i całych prac.

12. Projekt nie może zawierać podpisu autora, jak i innych wiadomości tekstowych (linki, teksty etc).

12. Każdy użytkownik biorący udział w konkursie zobowiązuję się do napisania oświadczenia o możliwości wykorzystywania pracy konkursowej przez mpc forum oraz przekazuje, częściowe prawa autorskie.

"Wyrażam zgodę na wykorzystywanie mojego projektu w celach forumowych, jak i przekazuję częściowe prawa autorskie administracji MPC"

KONKURS TRWA OD 27.05.2013 DO 03.06.2013 DO GODZINY 23:59.

NAGRODY

I MIEJSCE - 8-AwardImgMaster-1361138012.png + NAJNOWSZY NUMER MAGAZYNU logo_ca2.png + -10% Z PASKA OSTRZEŻEŃ + UMIESZCZENIE PROJEKTU, JAKO REKLAMUJĄCY NASZ DZIAŁ W OPISIE.

II MIEJSCE- 9-AwardImgMaster-1361138078.png + -5% Z PASKA OSTRZEŻEŃ

III MIEJSCE- -5% Z PASKA OSTRZEŻEŃ.

W tym temacie proszę o umieszczanie tylko i wyłącznie prac konkursowych. Wszelkie pytania, sugestie, czy tez komentarze należy pisać w odpowiednio stworzonym w tym celu topicu.

http://www.mpcforum.pl/topic/954451-dyskusja-konkurs-wyroznijmy-dzial-fanart/

Pozdrawiam serdecznie i życzę napływu weny ;-)
Wredna.

Opublikowano

1369751976-U173186.png

Taka chujnia...

"Wyrażam zgodę na wykorzystywanie mojego projektu w celach forumowych, jak i przekazuję częściowe prawa autorskie administracji MPC"

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

1369834070-U440545.png

Wyrażam zgodę na wykorzystywanie mojego projektu w celach forumowych, jak i przekazuję częściowe prawa autorskie administracji MPC.

Wiem, że słabo(patrząc na innych grafików w tym dziale), ale proszę o nie traktowanie tego jako "paintowskiej pracy". Dziękuję.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

1369985604-U215643.png

Wyrażam zgodę na wykorzystywanie mojego projektu w celach forumowych, jak i przekazuję częściowe prawa autorskie administracji MPC.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

OL4bQYP.png

Wyrażam zgodę na wykorzystywanie mojego projektu w celach forumowych, jak i przekazuję częściowe prawa autorskie administracji MPC

Regmannn

Opublikowano

1369841994-U336505.png

xD

Wyrażam zgodę na wykorzystywanie mojego projektu w celach forumowych, jak i przekazuję częściowe prawa autorskie administracji MPC

3t6EGVz.png

Opublikowano

65437497.png

Troche w innym stylu niz poprzednicy. :P

Opublikowano

1369943050-U384748.png

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

1502664.jpeg

"Wyrażam zgodę na wykorzystywanie mojego projektu w celach
forumowych, jak i przekazuję częściowe prawa autorskie administracji
MPC"

Opublikowano

1369996534-U728761.png

Mam nadzieje ze wam sie spodoba. To moja pierwsza praca :D 1 h robienia :D

MPC"

Opublikowano

1369996320-U273121.png

MPC"

synganampc.jpg

,,Sukces nigdy nie jest ostateczny, porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.'' ~ Winston Churchill

Opublikowano

post-324491-0-39517800-1369999378.png

Opublikowano

1370004027-U477327.png

Takie proste, zwyczajne. :) Lubię minimalizm.

Opublikowano

Grr

konkursri.png

MPC"

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

1370020668-U280019.png

Opublikowano

1 obrazek jak zrobilem xD
konkurs.png

Wyrażam zgodę na wykorzystywanie mojego projektu w celach forumowych, jak i przekazuję częściowe prawa autorskie administracji MPC"

//Praca nie zaakceptowana. Nieregulaminowe wymiary oraz dodany podpis.

Wredna

Zapomniałem zmniejszyć sorka na moment

Trolling , hejty i wiele więcej !

Opublikowano

18597251589363986132.png

"Wyrażam zgodę na wykorzystywanie mojego projektu w celach forumowych,

jak i przekazuję częściowe prawa autorskie administracji MPC"

Opublikowano

1370102884-U318367.png

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

2b0568130001ee.png
MPC"

Opublikowano

1370117385-U0.png

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

FanArtMPC_nxpnnxp.jpeg

Opublikowano

1370202622-U921656.png

"Wyrażam zgodę na wykorzystywanie mojego projektu w celach forumowych,

jak i przekazuję częściowe prawa autorskie administracji MPC"

Postawiłem na małą kompilację prac z forum, jeśli ktoś nie życzy sobie umieszczania jego pracy, proszę o napisanie do mnie na PW, usunę ją natychmiast :)

1374788544-U921656.png

Opublikowano

1370214223-U86510.png

Wyrażam zgodę na wykorzystywanie mojego projektu w celach forumowych, jak i przekazuję częściowe prawa autorskie administracji MPC"

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...