Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Creative][1.5.2] FANTASTIC CRAFT Buduj , czatuj , baw się ! [No-Premium][Dedyk][24/7][Rangi][No-WL]

Damian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bkTcoyo.png

Zapraszamy

na nasz kolorowy

serwer

Buduj , czatuj , baw się

razem ze swoimi znajomymi w trybie creative. Dajemy Ci możliwość wykazania się oraz zdobycia wielu, ciekawych rang które na pewno przypadną Ci do gustu.

Organizujemy wiele eventów w których pewnie nie raz weźmiesz udział, u nasz cały czas gra muzyka i zmienia się klimat kto wie ? Może na twoją ukochaną budowlę spadnie meteor albo twój cudowny domek spłonie podczas jednej z burz ?

Gorąco zapraszamy

Ip: s28.mineserv.eu:25997

Q71wl1E.jpg

QelVCVU.jpg

Ip: s28.mineserv.eu:25997

Opublikowano

@UP

nabijacz postow w 3 prezkach widzialem taki sam post nawet 1 nie wystartowal a juz taki post dajcie mu warna ..

Opublikowano

Serwer prezentuje się dobrze, niestety nie bardzo dobrze . Bardzo oryginalny tryb serwera dzięki czemu możecie posiadać ogromną ilość graczy , lecz nie musicie .

Do plusów serwera można zaliczyć pomocną administracje do , której napisałem jedno słowo i już była chętna pomóc .

Ładny spawn i masa osób pomagających w budowie .

Minusy serwera:

Gdy chciałem pomóc przy serwerze (Doradzić przy zmianie hostingu) administrator napisał cytuje "Wywalcie tego idiote" , cóż administrator , który denerwuje się przy próbie pomocy ? Dziwne .

Więc ocena:

6+/10

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz - z wzajemnoscia" - Anthony Hopkins

Opublikowano

Wchodząc napisałem Lol creative w zaniam dostalem bana z treścią "SPier." ;] powodzenia...

Edit: Zacząłeś przeklinać i wyzywać serwer.

Serwer prezentuje się dobrze, niestety nie bardzo dobrze . Bardzo oryginalny tryb serwera dzięki czemu możecie posiadać ogromną ilość graczy , lecz nie musicie .

Do plusów serwera można zaliczyć pomocną administracje do , której napisałem jedno słowo i już była chętna pomóc .

Ładny spawn i masa osób pomagających w budowie .

Minusy serwera:

Gdy chciałem pomóc przy serwerze (Doradzić przy zmianie hostingu) administrator napisał cytuje "Wywalcie tego idiote" , cóż administrator , który denerwuje się przy próbie pomocy ? Dziwne .

Więc ocena:

6+/10

Ogromna ilość graczy ? No nie wiem zależy od dnia, szczególnie jakoś nas to nie przejmuje szukamy stałych graczy.

A ten minus serwera i przedstawiony zarzut, najlepiej jakbyś podał swój nick bo odpowiedzieć na to nie mogę gdyż po prostu przy tym nie było :P

Dziękuje za opinię i pozdrawiam ;)

Opublikowano

Damian - mam prośbę, mógłbym dostać unwarna za te przekleństwa 3? bo bana już mam za warny xD. 1 warn: napisanie 'ja pierdole' 2 warn: nazwanie łuku 'działko hitlera', 3 warn: napisanie 'ja pierdole', 4 warn: napisanie 'kurwa' i 5 warn (ban) napisanie 'pierdole' XDDDD nick Litchuania xD

edit: możecie odpowiedzieć -.-?

PXUm92q.gif

Opublikowano

haha pro :D. miałem jakąś tam sprzeczke z Bloodem, napisał, że ma lagi to napisałem, że może przez internet bo nikt się nie skarżył - gdy lagi mu ustąpiły napisał na czacie 'wiec to nie przez lagi Lit{Przeklenstwo}cosotoam' zgaduje, że napisał coś w typie Litchujocostam, więc ja napisałem bez przekleństwa tylko sam ten kod który się pojawia jak sie przeklnie 'okej Blo{Przeklenstwo}costam' i dostałem bana od Damiana XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

PXUm92q.gif

Opublikowano

teraz strzelałem się z bloodem z łuku on wyszedł, ja wyszedłem i teraz nie moge wejśc bo niby mam bana za warny jak żadnego nie dostałem warna. a co do @up: to dlaczego blood warna nie dostał a ja tak -.-?

PXUm92q.gif

Opublikowano

Matko, jak tobie wszystko nie pasuję.

Jak się ostatniego warna dostaję to już dostajesz tylko info o banie.

Mogłeś przeklnąć rób stworzyć spam

Opublikowano

To zapewne był warn od Administratora, z nieba warny nie spadają a administracja nie ma prawa dać warna bez podstawnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...