Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Side boxy.

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejki.

Co wy na to, aby była swobodna możliwość ustawienia sobie sideboxów pod siebie? Tak jak jest to na blogu, że ustawiamy gdzie i co ma być (góra - dół) to tak samo z sideboxami na stronie głównej.

Wypowiadajcie się, ja np. wolę mieć statusy pierwsze, drugie blogi i topke trzecią niż kolejność jaka jest narzucona przez administrację. ;d

Pozdro i hop! ;d

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

To niech jeszcze dołożą możliwość zamykania newsów bo jak jest taki duży jak ostatnio był to tylko mi miejsce zajmuje a przeczytałem go chyba z 500 razy xD

Ja też na tak

Opublikowano

A idzie tak w ogóle? Bo zdaje mi się ze nie...

Ale jak co to na TAK

Da się.

w dupie ci sie kas przewraca, myslisz ze cos osiagniesz podsuwajac debilne pomysly, z dupy wziete?

jestem na nie

Tobie się dawno przewróciło w głowie

Opublikowano

w dupie ci sie kas przewraca, myslisz ze cos osiagniesz podsuwajac debilne pomysly, z dupy wziete?

jestem na nie

W dupie to się chyba tobie poprzewracało, skoro z zawiści negujesz sugestię kogo innego. ;)

CO do tematu - wielkie tak. Chociaż teoretycznie można adblocka ustawić jakoś inaczej i chyba spełnia to tę samą funkcję. ;)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

W dupie to się chyba tobie poprzewracało, skoro z zawiści negujesz sugestię kogo innego. ;)

CO do tematu - wielkie tak. Chociaż teoretycznie można adblocka ustawić jakoś inaczej i chyba spełnia to tę samą funkcję. ;)

No tak, ale nie każdy wie o adblocku i nie każdy CHCE go używać. ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...