Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] lagi

misiun122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ostatnio gdy gram rankedy mam straszne lagi nigdy nie miałem mam internet 4 mega i nigdy nie mialem lagow a teraz mam i to straszne ;/ prosze o pomoc

Opublikowano

własnie mam wszytko wyłączone jakieś 2 dni ttemu mogłem spokojnie słuchac muzyke z OpenFm a teraz nic nie mam włączone oprócz LOL i mam nieprzyjemne klatki ........

Opublikowano

Pytanie czy w lolu masz duży ping, czy mało fpsów ? To jest znaczna różnica, jeśli duży ping = wina internetu, mało fpsów = wirus, upadający sprzęt, śmieci itp.. Wejdź na speedtest i sprawdź czy download masz 4mb (równo), a upload około 380-400kb/s (również równe).

Opublikowano

mam 4 mega net fps-60 robiłem Cclenerem i nie mam kompa zawalonego dbam o niego :)

upload 1 downolad 4 net 4 mega

ping jak mi sie gra ładuje to mam od 70-350 pierwszy raz mam taki duzy

Opublikowano

100% wina internetu. Jak siedzisz na Wi-Fi to moze być to wina za słabego zasięgu. A jeżeli masz zwykły kabel DSL to jest możliwość że karta sieciowa sie troche przepalila. Albo poprostu Twój dostawca internetu nie daje Ci tego, co oferuje.

87221f.png

Opublikowano

ping 17 ms i jest że mam bardzo niski nie wiem co zrobić teraz xD powiedziec mi ostatecznie co mam robic x d

Opublikowano

Też mam ostatnio często taki ping, czasami jest normalnie 40 ale skacze od 200 do 400 i grać się nie da. Trzeba się skontaktować z dostawcą, ale wydaje mi się, że jeżeli dużo osób ma ten sam problem , to nie jest nasza wina tylko ich.

2rp9q8l.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...