Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK] MachinesCraft [Launcher][DEDYK][MODY][50SLOTÓW][IndustrialCraft2,BC3,ThaumCraft3]Nowe rudy, maszyny, zwierzęta i setki nowych itemów...] [][]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie potrzebujemy doradców...

Musimy mieć dedyka i dostęp do roota.

Przydalby wam sie doradca. Kupiliscie hosta za "2zl" i server musieliscie wstrzymac przez lagi. Straszny chaos siejesz ziom na publikacjach serverow. Nie oglaszaj zapowiedzi skoro nic nie jest gotowe w 100% to po 1 a po 2 nie zwalaj winy na hosta ze zawiodl ;> to bylo do raczej do przewidzenia ze taki server nie zdola istniec na tak slabym hoscie, pozdro ;]

Opublikowano

Przydalby wam sie doradca. Kupiliscie hosta za "2zl" i server musieliscie wstrzymac przez lagi. Straszny chaos siejesz ziom na publikacjach serverow. Nie oglaszaj zapowiedzi skoro nic nie jest gotowe w 100% to po 1 a po 2 nie zwalaj winy na hosta ze zawiodl ;> to bylo do raczej do przewidzenia ze taki server nie zdola istniec na tak slabym hoscie, pozdro ;]

zapowiedź właśnie na tym polega, i myślę że temat powinien się kierować w problemy z launcherem...

kazikp pisz na pw :)

Sbf3Sty.png

Opublikowano

To według twojej logiki po co są zapowiedzi?

Żeby coś doradzać to trzeba chociaż się na tym znać albo orientować w temacie.

Na chwilę obecną po twoich postach widać ze gówno wiesz więc uprzejmie proszę abyś nie wypowiadał się na takie tematy.

Pozdrawiam.

zapowiedź właśnie na tym polega, i myślę że temat powinien się kierować w problemy z launcherem...

kazikp pisz na pw :)

Brzyś już wie na czym polega problem więc z launcherem problemu nie będzie.

Kontaktowałem się z hostem dlaczego nie dostałem tego za co zapłaciłem.

Niestety ich obsługa jest trochę za tępa i nie rozwiążą problemu.. Czekam więc na zwrot pieniędzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...