Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opoznienie ruchow

Hobis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pewien problem i nie wiem czym on jest spowodowany,

zrobilem sobie sma packze modow razem jest 104, wszystko ladnie chodzi, lecz po 1-2h grania sa lagi,

dokladnie chodzi ze wszystko sie robi z opoznieniem, postac chodzi normalnie ale reszta sie laguje

Pomaga dopiero reinstalacja i za jakis czas znow to samo ;/

film jak to wyglada odkladnie

http://www.youtube.com/watch?v=lRsC5dnrbbg

Minecraft Non-Premium (pirat)

Komputer:

karta: Gtx 550TI

procesor: Intel core i3 3,3 Ghz

ram: 8 gb

Dysk: sata 500gb

Lista modów:

Optifine

d8c370f287c39.png

12345ab.jpg

Opublikowano

Spróbuj zainstalować najnowszą javę (jeśli nie masz). Jeśli nie pomoże, przeczyść kompa CCleanerem, przeskanuj (nigdy nie zaszkodzi ;) ). Jak masz wszystko OK, to zrób reinstalację CAŁEGO .minecraft.

Opublikowano

Spróbuj zainstalować najnowszą javę (jeśli nie masz). Jeśli nie pomoże, przeczyść kompa CCleanerem, przeskanuj (nigdy nie zaszkodzi ;) ). Jak masz wszystko OK, to zrób reinstalację CAŁEGO .minecraft.

mam jawe 7 najnowsza, komp jest dopiero co po formacie, a jak napisalem robie reinstalacje i za jakis czas 1-2h nieraz dluzej i znow to samo sie robi.

wina save tez to nie jest, swiat dopiero ma 2 dni i na innych tez sie tak robi.

moze wina jest jakiegos moda.

P.S.

gralem na paczce huska tez podobna ilosc modow i chodzilo dobrze

12345ab.jpg

Opublikowano

Spróbuj używać Game Booster 3/Razer Game Booster, który bardzo polepsza grę.

watpie ze to cos da BF3 chodz bez problemu inne gry tez, tydzin temu byl format mam tylko zainstalowane pare gier i programow.

zreszta jak widac na filmie podczas gry w MC nie zuzywa wiecej niz 500mb ramu, to nie sa lagi ze scina MC jak podczas renderowania, tylko opoznienie.

to musi byc cos po stronie MC nie kompa, bo jak reinstalacja MC pomaga na jakis czas.

wina musi byc jakiegos moda, bo ja gram na paczce huska to wszystko chodzi

12345ab.jpg

Opublikowano

wiem jak przypisac ram w dodatku nie dziala to na non-premium, ale moge tez moge uzyc magic lanchera, lecz to nie w tym problem.

i jak juz napisalem mam najnowsza jave.

zanim napisalem temat szukalem i nie znalazlem rozwiazania, wszystkie banalne sprawy juz przetestowalem, mecze juz to od 2 dni.

mozna zamknac

12345ab.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...