Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zestaw do gier

Blackface

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a czy jest opcja żeby oni mi w tym sklepie(tech planet) złożyli kompa? bo raczej nie znam się na składaniu pc'ta a nie chce uszkodzić procesora chociażby.

BOOST

CSGO

Opublikowano

Jeszcze mam pytanie, ja mam internet 5mb ale kablówka( kabel w tył kompa, taka wtyczka jak usb tylko kreska na górze

coś takiego : kabel-telefoniczny--telewizja-kablowa--p(ten bialy kabel)

w tej obudowie jest wejście na to? i co muszę kupić żeby to działało? Od dostawcy czy z mojego kompa da rade to jakoś wyciągnąć i dać do tamtego?

BOOST

CSGO

Opublikowano

Z tym że na techplanet masz grafikę z niezbyt wydajnym chłodzeniem, dodatkowo dość głośnym. Poczekaj, albo bierz z techplanet jak Ci nie zależy

Na płycie głównej z tyłu obudowy masz normalne wejście na kabel ethernet ;p

Opublikowano

Z tym że na techplanet masz grafikę z niezbyt wydajnym chłodzeniem, dodatkowo dość głośnym. Poczekaj, albo bierz z techplanet jak Ci nie zależy

Na płycie głównej z tyłu obudowy masz normalne wejście na kabel ethernet ;p

Znaleźć Ci post, w którym napisałeś, że to chłodzenie jest ciche ? Ale to jutro :D.

Opublikowano

Znaleźć Ci post, w którym napisałeś, że to chłodzenie jest ciche ? Ale to jutro :D.

Nie musisz ;> Wiem co pisałem, jednak uczę się cały czas

Opublikowano

Co do tego szafira ,kiedy mniej więcej znów na morelach będzie on dostępny? (Karta graficzna Sapphire Radeon HD 7870 XT With boost)

co do tego internetu, to czy ta obudowa http://www.morele.net/inventory/info/No0sLc/ (ten brutus) ma wejście na taki kabel?

Oraz czy panowie w morelach złożą mi komputer tak żeby nawet ten internet wchodził bez problemu tam do płyty?

I jakąś karte dzwiękową chciałbym, jakąś tanią ale żebym dzwięk jednak miał :D

BOOST

CSGO

Opublikowano

Poczekaj kilka dni, może bedzie dotawa.

Nie obudowa, ale płyta główna :P Tak, ma to wejście

Oni Ci złoża,a Ty możesz najpierw ze starego kompa pobrac windowsa, a potem zainstalować na nowym sprzęcie. Potem tylko sterowniki i internet działa :)

Karta dźwiękowa jest zintegrowana w płycie głównej, więc dźwięk będzie :)

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Mam jeszcze pytanko : DD Jak kurier mi przywiezie kompa(będę brał usługę żeby w morelach mi złożyli tego pc'ta, bo wolałbym nic nie zepsuć) To jak już rozpakuje pc'ta, to spokojnie już podłączać itd? czy najpierw rozkręcić obudowę i coś posprawdzać?

BOOST

CSGO

Opublikowano

Bozydar, a ile to u Ciebie trwało(te składanie kompa przez nich) bo czytam komentarze na morelach i jest parę że długo to trwało, że źle zmontowane było itd.

BOOST

CSGO

Opublikowano

Zacznijmy od tego że system musisz zainstalować, bo zobaczysz czarny ekran i się jeszcze przerazisz ;p

Co do samego składania to zależy ile aktualnie mają zamówień, może przyjść za 3-4 dni jak i za 2-3 tygodnie (przeważnie jest to okres 1-2 tygodni)

Opublikowano

No u mnie to była dziwna sytuacja. Trwało to ok. półtora tygodnia ale jak ja zamawiałem to u nich coś sie zwaliło i to chwilowy problem. Teraz powinno być kilka dni szybciej . Koło tygodnia? Może nawet mniej .

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Eh trochę długo, sam bym to szybciej myślę zrobił, ale przy okazji coś spier... :D

True, a jeśli przyślą mi ten sprzęt, odpale go wszystko git a nie będzie działał to co mam zrobić? Zadzwonić do nich i złożyć reklamacje czy co?

BOOST

CSGO

Opublikowano

Tak, zazwyczaj albo część uszkodzona fabrycznie (czasem się zdarza) albo coś nie podpięte. Tylko wtedy kolejne 2 tyg+ jak to reklamacja w dzisiejszych czasach

Opublikowano

Czemu masz w myslach najczarniejszy scenariusz? Jak przyjdzie i bedzie coś nie tak to sie wtedy sprawdzi :)

Opublikowano

Będzie dołączana pasta termowizyjna ?

Termo-przewodząca jak już ;p tym samym odpowiadając na pytanie: tak, będzie lecz nie jakiejś super jakości

Opublikowano

A nie wiesz może kiedy tego Sapphire Radeon HD 7870 XT będzie można znowu kupować? bo jak będzie on już dostępny to będę brał w szybkim czasie.

a ram brać 6gb czy 8gb?

BOOST

CSGO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...