Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sjsro

Hunter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie oco chodzi z ta inspekcja na sjsro new teraz.Dzisiaj od rana globale lecialy ,ze ludzie(wiekszosc turkow) kopiuja itemy z item malla.Kumpel wymienil 7 premek za sun speara 9d i nie mogl ich uzyc mowil ze pisalo cos o zlej plci przedmiotu oO.Znowu jak gadalem z innym kumplem to mowil ze slyszal ze shakowali serwer.Jak zly dzial to prosze o przeniesienie ale musialem napisac :D

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czytałem że mają zbanować wszystkich tych którzy kopiują i tyle :P

chociaż fajnie by było żeby zrobili to szybko bo mi się nudzi bardzo.

fan club of movia !!

Opublikowano

Robią to co zawsze, usuwają bugi. BTW, czy Wy zawsze musicie pisać o każdej inspie, która wystąpi? <_<

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

tak wykryli buga z kopiowaniem sunow.

a twoj kumpel teraz tego suna juz nie bedzie mial.

zniknie poprostu to jest kopia nie prawdziwe wiec teraz nie wymieniac sie za suny itp

Opublikowano

@Up -nie dość że są rzadko inspekcje to jeszcze piszecie zbędne posty... Może usuwają te okropne freezy.

Freezy to wina ich sprzętu i raczej przez 1 inspę by sobie z tym nie poradzili :P.

@down

chodzi Ci o naprawę bugów? I skąd masz to info?

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Usuną stall Networka przeciez jak to zrobią to będzie jak za ,,KomunY'' w sillku latac po stallach i szukac xD moze jeszcze kartki wprowadzą

chcę ci podziękować mamo

chcę ci podziękować tato

za prowadzenie tego pieprzonego świata

do gorzkiego końca

nigdy nienawidziłem naprawdę jedynego, prawdziwego boga

ale boga ludzi, których nienawidzę

mówisz że chcesz ewolucji

małpa była wielkim uderzeniem

mówisz, ze chcesz ewolucji, człowieku

a ja mówię, że jesteś pełen gówna

LAST+Tour+on+Earth.jpg

Opublikowano

Usuną stall Networka przeciez jak to zrobią to będzie jak za ,,KomunY'' w sillku latac po stallach i szukac xD moze jeszcze kartki wprowadzą

W wielu grach mmo tak jest i jakoś nikt nie narzeka... Z reszta, gdzie macie to uzasadnione. Przecież to nie jest niczym poparte, a oficjalnego info nie ma :P. Więc lepiej uzbroić się w cierpliwość,a nie panikować z powodu jednej notki :P.

Jakiś ludź usunął...

Admin Cienia
Opublikowano

Widzę nie pojmujecie kilka spraw..

- nie dało się kopiować przedmiotów blade/spear/armory/buty itd

- dało się kopiować na massowe ilości globale/reversy/scrole na def/dmg/skill edit i coś tam jeszcze

- z 1 reversa (i przedmiotów pkt wyżej) robiłeś 50 przy użyciu arrowów, stall network i drugiego chara

- z tym bugiem idzie również hack przez trade, niby koleś dawał wam suna, a w rzeczywistości dostawaliście arrowy.. widzieliście suna ale dopiero po TP/relogu zamieniał się w arrow.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Godzina 10 minut 30 inspa nadal trwa ;/

chcę ci podziękować mamo

chcę ci podziękować tato

za prowadzenie tego pieprzonego świata

do gorzkiego końca

nigdy nienawidziłem naprawdę jedynego, prawdziwego boga

ale boga ludzi, których nienawidzę

mówisz że chcesz ewolucji

małpa była wielkim uderzeniem

mówisz, ze chcesz ewolucji, człowieku

a ja mówię, że jesteś pełen gówna

LAST+Tour+on+Earth.jpg

Opublikowano

@up

watpie oni zawsze checki chodz te najmniejsze maja dlugie.

Banny pewnie poleca. Lepiej by bylo gdyby zrobili rollbacka-czy jak to sie tam zwie- bo pewnie mnostwo ludzi zostalo oszukanych.

Pozatym nie przesadzajcie z freezami. na new jest bardzo malo ale czasem sie zdarzaja lecz nie wiem jak na old.

sygna1o.jpg

Opublikowano

spoko jeszcze tylko 2,5 godziny _._Zzzzz ale mało banów na razie zrobili jak na to ile osób kopiuje przedmioty o.O

fan club of movia !!

Opublikowano

SonYuo

Taa rol-back na pewno nie zrobią bo musieli by cofnąć nie wiadomo do którego momentu..

A co do frezzow to na old czasem są a czasem nie ma. Jak się już zdarzy taki dłuższy to jest spokój przez godzinkę

Opublikowano

Informacja jest taka że serwery "podobno" mają być czynne od 15.30 - wtedy minął 24 godziny od kiedy zostały wyłączone, a czy będzie dłużej nikt tego nie wie. Trzeba być cierpliwym i czekać.

@ Bany dostaną te osoby które kopiowały nie przedmioty a rzeczy z item maila. Jeśli kupiłeś od kogoś a później to sprzedałeś to chyba będzie uznane jako i ty maczałeś w tym palce, ale szczerze niewiem jak to rozwiążą...

A tu dla leniwych lista pobanowanych już kont jeśli chodzi o sjsro :

Stary serwer:

Lanun, Rezza, MagicofSword, BlackDragon, IPenonI, BaTaTa, M3TAL, Spoony, TuPApi, Drakolaa, shadySO, OseaAmiguisS, TheBeBiTa, Deviled, FenixDragon, Y2J, el3rey3jesus, PretyLover, BaDxBoY, Ridd, BlackNuKer, Brosly, Zz8zZ, Faaaaaaabio, Qwerty, FrostyDeath, TheGlav3r, XxNukerxX1, Cathrin, BlackNuKer

Nowy Serwer:

BlackWater, MrExtremer, TS, MaxVz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...