Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Linki w stausie. Jak to jest?

KDKJ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

On edytował post...

Reporty nie dają skutku, to co reportować?

Admini mają nas w dupie, proste.

Przydały by się znowu DDosy.

Może kokosz znowu będzie się srał, że wyłączy forum.

Pamiętamy, kokosz, jak straszyłeś, że wyłączysz forum.

Kto ci kurwa proponował pomoc? Daronian.

Za co dostał bana? za #xxx <--- w statusach

Coś chyba kurwa jest nie tak.

Ty to wyluzuj, bo Cię na urlop ktoś zaraz wyśle ;d

Nie ma co tej dyskusji dalej ciągnąć. To nie epvp.

76561198001815076.png
Opublikowano

Mają banować kogoś kto odpierdala robote na forum? robią raporty i jeszcze chcesz żeby ich banowali? Idź na moda później na gm to też będziesz miał więcej przywilejów na forum niż members.

Dopiszcie do regulaminu że można linki do streamów i nie będzie problemów...

http://www.mpcforum.pl/modlogs/index.php

Jak byłem KidModem to wyrabiałem lepszą aktywność niż nie którzy GM...

Jedni się opierdalają inni nie. Raz miałem problem z ukradzionym kontem i pisałem PW do wielu GM, tylko admin Makin i GM Antix powiedzieli mi co i jak reszta miała w dupie i co to ma kurwa być? Trzeba zrozumieć że GM czy Admin to nie kolor, plakietka tylko funkcja, GM jest się dla userów, a nie na odwrót.

A ile osób robi te streamy? no właśnie, nie widzę problemu aby dodać do wyjątków twitcha.

No tak, jak łamią regulamin to najlepiej dodać daną witrynę do wyjątków... To może za wyzwiska też dadzą wyjątek bo dużo użytkowników wyzywa się wzajemnie...

Jeśli dobrze przeczytałem to temat dotyczy wstawiania linków przez gm do streamów, a nie do kasowania linków. Najwyraźniej był jakiś powód skasowania statusu, jeśli byłby zgodny z regulaminem to by został nie ruszony :)

I ty jesteś na forumku od 2k10...

W temacie tym występuje szeroko nam znane "POLACTWO"

x: no kur2 patrz, koles sobie streamuje, bo ma mozliwosci, a ja nie mam chodz go zwyzywamy, a do tego wstawia to w statusie !!!!!!!1111111

y: ok

nikomu to nie przeszkadza, że wstawiają sobie linki z twitchem, ale zawsze sie ktos dopieroli xD

GM to GM, zawsze miał większe możliwości, ale kurwa... dlaczego się przyjebujecie o taką błahostkę jaką jest wstawianie linków w status xD

zamiast dalej płakać nad "KOLEŻEŃSTWO" "ZNUW BAN ZA GUWNO RZAL" "ALE TEN GM GŁUPI, DOSTALEM BANA ZA NIC" to znaleźliscie sobie nową rzecz do płaczu, a zupełnie niepotrzebną

polecam zamknąć ten "gównotemat"

1369562449-U457483.jpg

No sorry ale to jest lekka patologia bo jak ja sobie wrzucę w status link do twicha to zaraz będę miał ten status usunięty...

Ja rozumiem jak np. GM popełni jakiś poważny błąd i może skończyć z banem ale przez to że "pracował" dla forum dostaje ułaskawienie. Co innego jest łamać regulamin nagminnie, a co innego raz coś zrobić. Po za tym nigdzie nie pisało że GMowie mają wyjątek od tego pkt. wtedy byłoby co innego.

Jak dla mnie powinno się usunąć ten punkt z regulaminu albo dodać poprawkę że GMowie nie są objęci tym pkt. i gitara.

Opublikowano

prawda jest taka że ten temat gówno da geoning tylko patrzy i się śmieje z tego że chcemy coś zmienić

1330007971-U359964.png

Opublikowano

po co jest ten pkt. w regulaminie?

http://scr.hu/0for/l1rzm

wywalić ten punkt i tyle.

Punkt ten został nie bez powodu. Jak by każdy miał reklamować swoje kanały stream/youtube i inne bzdety to byś już wiedział czemu ten punkt jest.

76561198001815076.png
Opublikowano

bo kurwa tutaj GM jest kurwa nad regulaminem nie wiedziales o tym? te linki sa tak wkurwiajace jak ta Miyoshi.

Po cholere tutaj regulamin skoro i tak go nikt nie przestrzega? A GM powinien jeszcze przyklad dawac userom i przestrzegac go jak najlepiej a nie sobie w chuja leciec

Opublikowano

Zajebiście, pisząc Marselowi w jego statusach z linkami jego streama "Znowu łamiesz regulamin" on poprostu to usuwa.

Zróbcie coś z tym kurwa.

Wypierdolcie punkt z regulaminu lub wyjebcie Marsela z GM'a/Ukarzcie go jakoś.

Użytkownicy się wkurwiają a wy macie nas w dupie.

shoob.png

Opublikowano

Zajebiście, pisząc Marselowi w jego statusach z linkami jego streama "Znowu łamiesz regulamin" on poprostu to usuwa.

Zróbcie coś z tym kurwa.

Wypierdolcie punkt z regulaminu lub wyjebcie Marsela z GM'a/Ukarzcie go jakoś.

Użytkownicy się wkurwiają a wy macie nas w dupie.

Marselo cie ladnie pocisnął na twitchu, nie dziwie mu się bo wkurwiajacy jestes. ;)

Opublikowano

Marselo cie ladnie pocisnął na twitchu, nie dziwie mu się bo wkurwiajacy jestes. ;)

Nie przeszkadza mi jego twitch.

Ty wypierdalaj na swoje forum

shoob.png

Opublikowano

Fakt jest faktem, ale to się robi już nudne. Te Wasze twichy sriszy czy kij wie co. Nie po to Wredna z RMCF'em ciężko myśleli i pisali ten regulamin statusów, żeby sobie wyższe stanowiska mogły "uciekać" od konsekwencji. Jak dobrze pamiętam, a dobrze pamiętam zbyt częste umieszczanie linków wychodzących skutkuje nie tylko skasowaniem statusów, ale też i 5% oraz banem na 24h.

Ale przecież zapomniałem, że to mpc. Tutaj nawet nawet z góra łamie regulaminy, która sama ustaliła. Trudno potem się nie dziwić, że "młodzież" to zaczyna potem naśladować, nieprawdaż panie Makinie? Zapomnieliśmy, my userzy wziąć pod uwagę, że znaczna większość wyborów jeśli chodzi o stanowiska Globala (nie mówię, że tak jest zawsze i też nie będę mówić konkretnie) jest spowodowane znajomościami i tak zwanie kolokwialnie mówiąc "lizaniem dupy" ;).

Reasumując, i tak ta sugestia, a raczej skarga wejdzie jednym uchem, a wyjdzie drugim. Pogódźcie się z tym :).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Fakt jest faktem, ale to się robi już nudne. Te Wasze twichy sriszy czy kij wie co. Nie po to Wredna z RMCF'em ciężko myśleli i pisali ten regulamin statusów, żeby sobie wyższe stanowiska mogły "uciekać" od konsekwencji. Jak dobrze pamiętam, a dobrze pamiętam zbyt częste umieszczanie linków wychodzących skutkuje nie tylko skasowaniem statusów, ale też i 5% oraz banem na 24h.

Ale przecież zapomniałem, że to mpc. Tutaj nawet nawet z góra łamie regulaminy, która sama ustaliła. Trudno potem się nie dziwić, że "młodzież" to zaczyna potem naśladować, nieprawdaż panie Makinie? Zapomnieliśmy, my userzy wziąć pod uwagę, że znaczna większość wyborów jeśli chodzi o stanowiska Globala (nie mówię, że tak jest zawsze i też nie będę mówić konkretnie) jest spowodowane znajomościami i tak zwanie kolokwialnie mówiąc "lizaniem dupy" ;).

Reasumując, i tak ta sugestia, a raczej skarga wejdzie jednym uchem, a wyjdzie drugim. Pogódźcie się z tym :).

jesteś sporo na forum ,byłeś GM i nie wiesz ,że regulamin dotyczy tylko użytkowników?

pamietaj ,że są równi i równiejsi

choć nie mówię że tak powinno być

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...