Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Linki w stausie. Jak to jest?

KDKJ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę mnie to zaczyna irytować. Z tego co wiem to regulamin obowiązuje każdego, więc dlaczego np. Geo spokojnie wstawia linki w statusie wychodzące po za mpc?

1. W przypadku umieszczenia linku wychodzącego po za mpc: Kara za pierwszym razem- usunięcie statusu i ostrzeżenie pisemne wysłane na pw. Kara za drugim razem- usunięcie statusu i 5%. Kara za 3 i kolejnym razem- usunięcie statusu, 5% warna oraz ban na 24h.

Na tym SSie widać już 3 statusy łamiące ten punkt regulaminu. Więc gdzie ban na 24h?
1369557562-U48785.png

A teraz by było ciekawiej. Gdy ja (zwykły random) wstawiam link do mpc (np. z prośbą o sygne/avka) to mój status jest usuwany bo "łamie" regulamin (taką odpowiedź pod jakimś statusem dostałem od GMa - jak bym poszukał to bym znalazł)!! A w regulaminie jest:

W przypadku umieszczenia linku wychodzącego po za mpc

Link do FanArty/LoL'a/Pogaduszek to link wychodzący po za mpc?

To jest kurwa śmieszne... Albo traktujcie wszystkich równo, ale wyjebcie ten regulamin, który nie ma sensu...

Pozdro.

I następni:

Moje statusy o treści "curvefever.com @@ room: MPCFORUM @@ pass: mpc @@ premium team" są usuwane, bo niby link mimo że odnośnika nie ma, a te tłicze jebane mają.

9B4Kxqi.png

lgt1c85.png

mbijbXu.png

lgt1c90.png

zWyxfVV.png

lgt1c9bp.png

d34atd.jpg
b1iq6z.jpg

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Marselo do swojego zasranego tłicza też wstawia, jeszcze na MPCforum facebook się reklamuje.

Moje statusy o treści "curvefever.com @@ room: MPCFORUM @@ pass: mpc @@ premium team" są usuwane, bo niby link mimo że odnośnika nie ma, a te tłicze jebane mają.

Proszę:

9B4Kxqi.png

lgt1c85.png

mbijbXu.png

lgt1c90.png

zWyxfVV.png

lgt1c9bp.png

To nie wszystko, bo jest więcej...

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Mi to nie przeszkadza ponieważ fajnie grają, ja jestem neutral.

mpc logic c:

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

'Global nie Bóg, regulaminy go obowiązują',

tyle mam do powiedzenia.

Opublikowano

Mi to nie przeszkadza ponieważ fajnie grają, ja jestem neutral.

mpc logic c:

Ja pierdole, serio to napisałeś? To jakbym był GM (na szczeście nie jestem) i wstawiasz link do fanpage to usuwam bo Cie nie lubie i chujowy fanpage, ale jak wstawi krycha to zostawie bo go lubie i jego fanpage mi się podoba. Serio chcesz żeby tak to funkcjonowało?

Opublikowano

szkoda gadac co sie dzieje na chuj te regulaminy jak i tak globale je łamią

d34atd.jpg

b1iq6z.jpg

A jak zwykły user da link do scrshotera to są usuwane z pretekstem "linki dajemy w komentarzu"

Teraz wielka "moda" na te cały twitch'e a raporty leża 5h...

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Ja pierdole, serio to napisałeś? To jakbym był GM (na szczeście nie jestem) i wstawiasz link do fanpage to usuwam bo Cie nie lubie i chujowy fanpage, ale jak wstawi krycha to zostawie bo go lubie i jego fanpage mi się podoba. Serio chcesz żeby tak to funkcjonowało?

No trochę to niestosowne ponieważ user zobaczy że gm daje to pomyśli sobie "jak gm daje to czemu ja nie mogę ?" i wtedy też wstawia ale link zostaje usunięty i on dostaje bana na 24h a gm nie.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Normalnie, gdyby nie to, że ''znam'' Cię, to pomyślałabym, że nowy na MPC jesteś. ;x Logicznym jest, że GM-i, Administratorzy mają więcej praw. Jakby kokosz wrzucił link w statusie też kazalibyście mu go usunąć? :P

Ogólnie uważam, że powinno być albo wszyscy, albo nikt. Ale tak nigdy nie będzie. Ewentualnie dodać do wyjątków parę stron.

Opublikowano

Normalnie, gdyby nie to, że ''znam'' Cię, to pomyślałabym, że nowy na MPC jesteś. ;x Logicznym jest, że GM-i, Administratorzy mają więcej praw. Jakby kokosz wrzucił link w statusie też kazalibyście mu go usunąć? :P

Ogólnie uważam, że powinno być albo wszyscy, albo nikt. Ale tak nigdy nie będzie. Ewentualnie dodać do wyjątków parę stron.

Wiesz Miyoshi, Admini nie, ale GM tak. Administrator forum = sama nazwa wskazuje (a właściwie jej definicja), że zarządzają forum - oni nad nim czuwają i oni mają pełne prawo więc nie robiłbym wojny gdyby Makin, Seldek, kieszek czy kokosz wrzucili link do tłicza czy reflink nawet.. Ale GM to jednak jest niżej od Admina, a wyżej od userów? Tylko prawami moderacyjnymi - wydaje mi się... ;-)

Opublikowano

Jakby GMi zostali rozliczeni z tego to 3/4 by już z pełnym paskiem skończyła. Life is brutal.

Najlepsze jest to że Ci którzy spamują tymi stream'ami (jeszcze jakby były dobre to pół biedy) to jeszcze sami kasują innym statusy i ich nagradzają :)

76561198001815076.png
Opublikowano

No chyba was GM'i kurwa zdrowo popierdoliło.
Tak dla odmiany.
Tyle w temacie.

@down
Oni usuwają linki NIE WYCHODZĄCE poza MPC będące w statusie.
Więc co ty pierdolisz?

shoob.png

Opublikowano

Mają banować kogoś kto odpierdala robote na forum? robią raporty i jeszcze chcesz żeby ich banowali? Idź na moda później na gm to też będziesz miał więcej przywilejów na forum niż members.

Dopiszcie do regulaminu że można linki do streamów i nie będzie problemów...

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Hipokryzja zwykłem userowi usuwają statusy, warnuja a sami łamią regulamin w taki sam sposób.

Global moderator to user tylko z prawami moderacyjnymi jak sama nazwa wskazuje wiec regulamin tez sie ich tyczy.

Jedynymi osobami których regulamin sie nie tyczy to oczywiście Administratorzy

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Przy okazji poruszę inny temat.
GM'i poniektórzy nie raz nazwą usera debilem, idiotą i tym podobne, ale ty możesz za to dostać 7 dni.
Nie ważne czy skierujesz to w stronę administracjii, GM'a, moderatora czy membersa.

Coś jest chyba kurwa nie tak. :angry:

@edit
A źli GM'i już zacierają ręce żeby warny/bany powlepiać... :ninja:

shoob.png

Opublikowano

Nadal szukanie dziury w całym?

Zapomniałeś edytować posta Kaś'a, on tam cię zacytował i widać co napisałeś. ; )

Topic: Oczywiście, że jestem na tak. Jak to powiedziała Miyoshi :):

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Dodać twitcha do wyjątków i spokój głowy.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Taa i od razu milion pińcet innych stron.

A ile osób robi te streamy? no właśnie, nie widzę problemu aby dodać do wyjątków twitcha.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

A ile osób robi te streamy? no właśnie, nie widzę problemu aby dodać do wyjątków twitcha.

I tak nie będą się stosować.

Dude, oni usuwają linki NIE WYCHODZĄCE POZA MPC w statusach.

shoob.png

Opublikowano

Nikt nie publikuje bo wie że nie można. Po zniesieniu tego punktu linki do kanałów/grup będą się pojawiały co chwilę.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...