Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NewEarth s2

Vide_Cull_Fide

Głosowanie  

374 użytkowników zagłosowało

1. 1. O ile zredukowa? ilo?c Broni

2. 2. Czy zagrasz na serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozumiem,ze newearth s1 nadal bedzie stal?

Fajnie,ze przelozyliscie start.Napewno troche ludzi wbije.Tym razem pomyslcie nad dobra reklama za wczasu.Powodzenia z projektem.

Srij9JT.png

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziś mam dla was 3 Sygnatury

Od piątku zaczynamy reklamę serwer na YT

1.png

2.png

3.png

4.png

Reklama.png

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Rozumiem,ze newearth s1 nadal bedzie stal?

Fajnie,ze przelozyliscie start.Napewno troche ludzi wbije.Tym razem pomyslcie nad dobra reklama za wczasu.Powodzenia z projektem.

Tak s1 nadal będzie stał.

Liczymy że wbije sporo ludzi :)

5_SurvingIgnite.gif

Opublikowano

@UP
Dziękujemy i zapraszamy do gry.
Będziemy mieli także serwer CS , startuje już w Tą Niedzielę!! :)
Zapraszamy na nasze forum :)

5_SurvingIgnite.gif

Opublikowano
Witam... chciałbyś profesjonalne forum dla swojego serwera ??

Oferuję ci profesjonalny hosting .pl oraz ogarniętą administrację i atmosferę.

Wystarczy, że obejrzyesz forum, zarejetrujesz się i odpiszesz mi, że się zgadzasz.

Wtedy założę specjalny dział i nowe rangi dla twojego Teamu.

Gadu-Gadu: 47323898

Już nie musisz mieć strony na Hamachi, możesz posiadać Profesjonalne Forum za Darmo !

Co oferujemy oraz link podam na GG

59361337678322610843.png

Opublikowano

ogarnijcie oddzielne forum :>

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

ogarnijcie oddzielne forum :>

Co do forum to lepiej na 1 faktem ze trochę mniej estetycznie ale zawszę nie trzeba się miotać pomiędzy dwoma forami

\

Ogólnie to zapraszam na wypowiadanie się i jakieś propozycje co do serwera jesteśmy otwarci na wasze sugestie które są dość logiczne

Opublikowano

Wszystko ładnie i fajnie, ale... exp moge się zalożyć nawet jak na medium bedzie bardzo wolny. Na s1 jest okropny a tutaj pewnie nie wiele zmienicie... Nie wiem czy zagram, reszta mnie przekonuje ale wiem, że exp będzie makabryczny. Obawiam się też o ulepszacze, że może często palić lub ulepki ciężko dostępne.

Opublikowano

Wszystko ładnie i fajnie, ale... exp moge się zalożyć nawet jak na medium bedzie bardzo wolny. Na s1 jest okropny a tutaj pewnie nie wiele zmienicie... Nie wiem czy zagram, reszta mnie przekonuje ale wiem, że exp będzie makabryczny. Obawiam się też o ulepszacze, że może często palić lub ulepki ciężko dostępne.

Exp 3,5x Większy niż na Hardzie a palić mniej będzie bo są magiczne metale

Mały Filmik promujący serwer nie ma to jak nagrywanie na kacu pojawi się jeszcze ok 5 filmików

http://www.youtube.com/watch?v=n2hMAxGhizU

Opublikowano

3.5 większy od harda? No to za ciekawie nie będzie. Pewnie bedzie leciał jak na niektórych Medium/Hard. Oczywiście chcę się mylić bo wolałbym żeby exp był łatwy i przyjemny. :)

Edit@

Widzę, że drop yang też dużo nie zmieniony z psa 50yang z dzików 80 w porywach do 150 za 2-grupki. Mogliście odrazu napisać, że to będzie łatwiejszy Hard z elementami Medium. A nie medium.. Ja chyba sobie odpuszczę taki serwer bo już się boję o exp 80+ i o ulepki.

No no jeszcze lepiej 25% szansa na ulepszenie+9 mmm spoko a jak spali to ulepki poszły sie jeb**... Kolejny minus...

Opublikowano

Prezentacja ładnie wykonana. Być może zagram. Tylko mam jedno pytanie: czy na serwerze będzie dostępny zwój zmiany profesji? Ponieważ nie doczytałem się tego w prezentacji, a to dosyć istotne.

Opublikowano

Prezentacja ładnie wykonana. Być może zagram. Tylko mam jedno pytanie: czy na serwerze będzie dostępny zwój zmiany profesji? Ponieważ nie doczytałem się tego w prezentacji, a to dosyć istotne.

Ogólnie jesteśmy zdania ze taki zwój to jest tylko na serwery easy i 4fun więc u nas go nie bedzie

Opublikowano

Za dużo śmieciowych broni wyglądających jakby były zrobione w Paincie. Lepiej zostawić 1.,2. i ostatnią broń i dobrać jedną najładniejszą z pozostałych..

Opublikowano

Za dużo śmieciowych broni wyglądających jakby były zrobione w Paincie. Lepiej zostawić 1.,2. i ostatnią broń i dobrać jedną najładniejszą z pozostałych..

One są ładne w grze a na obrazku to tak się wydaje. ;]

Ale przynajmniej będziesz miał co robić.

Bo wbijesz ten 150lvl i szybko zrobisz te 3 bronie jak Ty chcesz i już nudy.. A tak to będziesz miał co robić ;] ubijac bossy z których lecą ulepki itp ;]

Opublikowano

Vide mam pytanko, nie wiem czy dobrze kojarze ale czy miales do niedawna jakis serwer ? jezeli tak to czy pliki z tego bylego sluza tutaj ? tak sie pytam bo jezeli jest tak, to pewnie bugow bedzie skromna ilosc, wiadomo nie moze byc tak ze wcale ;)

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

Vide mam pytanko, nie wiem czy dobrze kojarze ale czy miales do niedawna jakis serwer ? jezeli tak to czy pliki z tego bylego sluza tutaj ? tak sie pytam bo jezeli jest tak, to pewnie bugow bedzie skromna ilosc, wiadomo nie moze byc tak ze wcale ;)

Tak pliki są z mojego pierwszego serwera ale zostały trochę poprawione ogólnie jedyny bug jaki był to z jedną misją a i śluby się coś psuły ale zostało to poprawione

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...