Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zestaw do renderu i do gier

-panandrzej-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest i tak odejmowanie od każdej części po trochu, aż w końcu wyjdzie Ci zestaw za 2-2,5k bo chciałeś SSD i inne rzeczy ;p

Moim zdaniem aż tak ogromnej różnicy nie ma żeby w tak małym budżecie kupować SSD

Co do tego kingstona:

http://www.purepc.pl/pamieci_masowe/test_kingston_v300_60120_gb_najlepsze_z_najtanszych_ssd?

Niby dobrze wyszedł

Opublikowano

Dyski 60gb mają mniejsze prędkości niż 128gb. Mogę Ci polecić Plextora M5S oraz 840 Pro (ale ten drugi jest za 500zł.) Jeśli chcesz Kingstona to bierz, różnicy nie odczujesz gołym okiem. :)

Opublikowano

Dobra w takim razie zreygnuje z SSD ewentualnie w przyszlosci sobie zakupie ;) To w takim razie ktory zestaw bylby lepszy? Od True czy od Sull'iego? :)

1378238828-U336505.png
Opublikowano

Tak naprawdę dual channel a single niczym się nie różnią. Różnice pomiędzy RAM są w okolicach błędu pomiarowego.

Opublikowano

Dobra dziekuje wszystkim bardzo i mam male pytanie-ile bym dostal ta to drewno?

Ram: 2Gb

Procek: AMD Athlon x2 240 2,8 Ghz
Graficzna: Geforce 9600GT 512 mb

Wiem ze malo info to mialem jedynie pod reka a nie mam okazji sprawdzic innych poniewaz gdyz nie jestem u siebie w domu (do niedzieli)

Pozatym warto zainstalowac 7 czy 8?

1378238828-U336505.png
Opublikowano

Dobra dziekuje wszystkim bardzo i mam male pytanie-ile bym dostal ta to drewno?

Ram: 2Gb

Procek: AMD Athlon x2 240 2,8 Ghz

Graficzna: Geforce 9600GT 512 mb

Wiem ze malo info to mialem jedynie pod reka a nie mam okazji sprawdzic innych poniewaz gdyz nie jestem u siebie w domu (do niedzieli)

Pozatym warto zainstalowac 7 czy 8?

Wystaw na allegro licytacje od 200pln. Za więcej niż 300 będzie cieżko. (chociaż to trudne do uwierzenia, ale prawdziwe)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...