Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] (Ravia.eu) CALA PRAWDA ! CZYLI HANDEL ITEMKAMI PRZEZ ADMINISTRATORÓW.

xPUF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo są debi*ami xD

Isamu myśli że ukryje prawde :> Nie uda mu się to. Za duzo osob juz to widziało

Opublikowano

Istna patologia , tak hejtują grubasa ,że rozdaje itemy i sprzedaje a sami lepsi nie są , taka prawda ,że każdy chce zarobić hejci innych a sam nie lepszy :)

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Dajcie konkretne dowody ze isamu handluje ze administracja handluje przedmiotami i ze sprzedaje innym eq bo tylko pisac potraficie

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Nie ma servera idealnego.

Ravia to taki sam syf jak każdy inny priv.

Już nawet na plu są wałki.

Przyzwyczajcie sie, administratorzy to ludzie, do tego polacy. Pazerni na kase, mają wszystkich w dupie i widzą tylko włąsny czubek nosa.

@up
No przeciez masz w temacie filmik na ktorym wszystki widac.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Dajcie konkretne dowody ze isamu handluje ze administracja handluje przedmiotami i ze sprzedaje innym eq bo tylko pisac potraficie

KUR*A CZY TY UDAJESZ NIEDOROZWOJA JE*ANY LIZIDUPIE? CO TY KUR*A POTRZEBUJESZ BY UWIERZYĆ A NIE TY MODEM JESTEŚ TB SIE DU TEGO PUSTEGO LBA NIEWBIJE

Opublikowano

Ale co widac ? jak miszczu oddaje nagrody z eventu '' znajdz gm '' bo podniosl bo obok miszcza wywalil 2 itemki ? naciagacie to bardzo ale to strasznie tak naprawde prawdziwi gracze co siedza na tsie wszystko dokladnie sie dowiedzieli i wiedza jak wyglada sprawa

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Ale co widac ? jak miszczu oddaje nagrody z eventu '' znajdz gm '' bo podniosl bo obok miszcza wywalil 2 itemki ? naciagacie to bardzo ale to strasznie tak naprawde prawdziwi gracze co siedza na tsie wszystko dokladnie sie dowiedzieli i wiedza jak wyglada sprawa

Naprawde nie sądziłem że są ludzie na ktorych jeden czlowiek (isamu) moze miec taki wpływ :)

On albo jest taki glupi i ma takie szczescie ze nieswiadomie wami manipuluje, albo jest psychologiem i robi to swiadomie.

Ale potraficie uwierzyc w kazda jego bajeczke. Bo co, bo jest adminem? Cycki opadają.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Najbardziej bawi mnie to że zaraz zleci się masa hejtu z góry na dół a tak czy siak gimbusy dalej będą grać na ravii :D. Co prawda na filmie czy tam ss'ach dokładnie widać leciutki przekręt ale za bardzo nie wydaje mi się żeby z tego powodu ravia z dnia na dzień zaczęła tracić graczy ;). Ewentualnie garstkę ludzi..

bez gif

Opublikowano

Najbardziej bawi mnie to że zaraz zleci się masa hejtu z góry na dół a tak czy siak gimbusy dalej będą grać na ravii :D. Co prawda na filmie czy tam ss'ach dokładnie widać leciutki przekręt ale za bardzo nie wydaje mi się żeby z tego powodu ravia z dnia na dzień zaczęła tracić graczy ;). Ewentualnie garstkę ludzi..

50% ravi nie zobaczy filmiku ani o niczym sie nie dowie.

15% sie tym nie przejmie bo wie ze taki rzeczy to norma na kazdym privie i bedzie grac dalej.

25% to pieski isamu, ktore wierzą w kazde jego slowo i i tak dalej beda grac.

5% wydała za duzo forsy i stracila za duzy czasu zeby teraz przerwac gre

5% sprzeda konta lub przestanie grac. Ale te 5% ktore odejdzie, zostanie zastąpione po chwili bo na ravi ciagle graczy przybywa bo jest to stabilny server.

Wiec sytuacji na ravi raczej sie nie zmieni.

rYD9JSA.png

Opublikowano

50% ravi nie zobaczy filmiku ani o niczym sie nie dowie.

15% sie tym nie przejmie bo wie ze taki rzeczy to norma na kazdym privie i bedzie grac dalej.

25% to pieski isamu, ktore wierzą w kazde jego slowo i i tak dalej beda grac.

5% wydała za duzo forsy i stracila za duzy czasu zeby teraz przerwac gre

5% sprzeda konta lub przestanie grac. Ale te 5% ktore odejdzie, zostanie zastąpione po chwili bo na ravi ciagle graczy przybywa bo jest to stabilny server.

Wiec sytuacji na ravi raczej sie nie zmieni.

Tu jest jeden niby dowód, po drugie gdyby ktoś ogladal lets playe miszcza to by widzial ze nic tam podejrzanego nie ma ( nie ma eq z dupy ) wiec czekam na inne dowody ze administracja handluje z graczami

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Tu jest jeden niby dowód, po drugie gdyby ktoś ogladal lets playe miszcza to by widzial ze nic tam podejrzanego nie ma ( nie ma eq z dupy ) wiec czekam na inne dowody ze administracja handluje z graczami

A czy oni odrazu muszą mu dać eq perfekt?

Tu kilka perełek, tam troche czegoś.

Mogą pomagać z głową. Tak zeby nie odjebac.

Problem w tym ze ten koles odjebał.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Zielak jesteś żałosny sam pewnie dostajesz za tą obrone ^^

Ale co mam nie bronic ludzi skoro cala administracje mieszacie w pomylke miszcza poprostu przypadkiem mu sie to nagralo i wielka afera normalnie eq 4x15 i hp

Wy wolicie siedziec 24/7 przy kompie bo nie macie co robic i nakrecac ta pseudo afere wspolczuje wam ze macie az tak nudne zycie

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Czyli według Twojego rozumowania to nic takiego że gm rozdaje itemy ....

FUCK LOGIC

Ale rozdaje itemy jakie? kurwa jakie powiedz mi jakie itemy kto ma jaki gracz

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Zgrywasz nie dorozwinięto umysłowo dzieciaka

84563055818912500269.jpg

Co dał? Nie wiadomo na 99% ulepszacze na ten głupi nasior na 9, ale tka nie wirzę że tylko raz się tak stało

To ogladaj jego lets playe zobaczysz ze jakby mu tak pomagali ciagle mialy topowe eq, a co ja sie bede klocic ty wiesz najlepiej

GaimdKk.jpg

Opublikowano

To ogladaj jego lets playe zobaczysz ze jakby mu tak pomagali ciagle mialy topowe eq, a co ja sie bede klocic ty wiesz najlepiej

Ty jesteś naprawdę pierdolnięty.

Myslisz ze on by się chwalil gdyby miał od adminow zajebiste eq?

Pomysl kurwa logicznie.

Tak samo isamu jak i fubu to kutasy które tylko liczą hajs i mają was wszystkich graczy w dupie.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Ty jesteś naprawdę pierdolnięty.

Myslisz ze on by się chwalil gdyby miał od adminow zajebiste eq?

Pomysl kurwa logicznie.

Tak samo isamu jak i fubu to kutasy które tylko liczą hajs i mają was wszystkich graczy w dupie.

Nie chodzi mi o to ze sie chwali kurwa napisalem ci inteligencie ogladnij jego lets playe przeciez pokazuje jakie ma eq i tam nie ma zadnej rewelacji

GaimdKk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...