Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ostatnio w świecie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Multikulturalizmu się zachciało kurwa mać.

Film strasznie prawdziwy, a z obecnym obrotem spraw pewne jest iż się spełni to o co jest w nim pokazane.

Ej sorry ale po linijce "Nacionalists are the only resistance" przestałem oglądać...

Film ma niby sugerować, że lewica będzie popierać agresywną ekspansję islamu. Ładnie.

Na dodatek chyba żadnego anarchisty nie spotkaliście, w życiu by nie przystali do takiego zrywu.

Główne cele ataku w filmie - GB i Francja, czyli kraje, które z żadnego racjonalnego powodu nie miałyby upaść wcześniej niż inne Europejskie państwa. Jedynie autor filmu uznał, że powodem ich słabości są lewicowe rządy...

No i końcówka xD

"Ludzie emigrują do Polski i Węgier, gdzie nacjonalistyczne rządy nie pozwoliły na imigrację".

Ja nie usprawiedliwiam ani nie popieram islamizacji, ale ten film to robił jakiś prawicowy oszołom...

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Popatrzmy na Szwecję gdzie rząd ma gdzieś walkę z brudasami, a jedyną linią obrony są właśnie Nacjonaliści.

PS. Skąd możesz znać końcówkę skoro "przestałem oglądać"?

Szwecja to hiperliberalizm, true, to jest nienormalne.

PS: Oglądałem, ale powiedziałem tak, żeby podkreślić bezsensowność tego fragmentu ;)

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Bardziej niż Ci ludzie odpowiedzialni za to przerażają mnie Ci, którzy na to są obojętni. Przykładem są przechodnie na filmiku z zabójstwa tego żołnierz i wiele wiele innych takich przykładów. Z historii sobie przypominam, że Liga Narodów też kiedyś była obojętna wobec jednego człowieka. Na każdym kroku mu ustępowała obawiając się wojny. Każdy wie jak to się zakończyło. Rządy nie robią nic, a ja bym wysłał flotę USA,brytyjską, niemiecką, żeby otoczyć cały ten bliski wschód. Wysłałbym tam oddziały specjalne ze wszystkich krajów NATO i wyjebał cały Bliski Wschód. Dla mnie tam mieszkają same brudasy, które nigdy nie przyczynią się do rozwoju cywilizacji.

mapmiddleeastvj4.gif

Wszystko do zrównania z ziemią. Aktualna technologia jest taka, że tym brudasom nie pomogły by nawet ich jaskinie. Wszystko do zrównania z ziemią. Aktualna technologia jest taka, że tym brudasom nie pomogły by nawet ich jaskinie. Że niby Iran ma broń nuklearną? A kto wierzy w to, że mocarstwa na świecie nie wiedzą gdzie? Pierwsze uderzyć w te punkty, a potem resztę krajów zaorać, jak to kiedyś zrobili Rzymianie z Kartaginą.

Przy okazji od miesiąca nie oglądam już naszej pięknej telewizji, ponieważ u Pana Kolonko mam dużo jaśniejszy obraz wydarzeń na świecie. Gdyby takich ludzi było więcej u nas w Polsce, zarówno dziennikarzy jak i polityków ten kraj byłby przepiękny. Polecam jego programy. Lajkować go i subskrybować.

Opublikowano

Miesiąc to mało, nie ma się czym chwalić, ja już 3 rok telewizji nie oglądam :P

Co do kozojebcow, w ostatnich dniach coraz wiecej o nich i ich wyczynach słychać, i wygląda na to że będą coraz więcej rozrabiac.

Na miejscu głów państw w których takie incydenty się nasilają, zacząłbym dążyć do wyrzucenia każdego kozojebcy do ich kraju, a potem islam ustanowił bym jako religie zakazaną. No ale cóż, mogę tylko o tym gdybać...

Opublikowano

Szmatogłowych trzeba tępić.

Szybko ich u nas nie będzie - jesteśmy w większości nietolerancyjni i na pysk sobie napluć przez brudasa nie damy. Z resztą

z socjala to mogą sobie kaszke zrobić

Powiem krótko - Oni ( wszyscy i . ) są do odstrzału, nie cierpię skurwysynów którzy narzucają swoją wiarę, żądają więcej praw niż ma !obywatel! (( tyczy się to również pedałów czyt. heterofobów , lesbijek (( chociaż tutaj mniejszy % są normalniejsze i nie propagują z gołą dupą i liżą się z drugą na środku drogi )) ( i niestety w większości już im się udało)

może to potwierdzić aresztowanie kobiety która niosła flage narodu za to że kozojebcy sie nie spodobała.. ( zainteresowani znajdą w 5sekund )

Tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...