Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gift code jak kupić ?

*XdeMoNT*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Wchodzisz na Minecraft.net

2. Wchodzisz w sklep po angielsku store.

3. Naciskasz na okienko w którym pisze ,,Buy a Gift Code to five away''. Jest tam też pokazany prezent.

4. Uzupełniaj wszystkie pola i tak dalej.

5. Uzyskasz Gift Code

Cena Gift Code to 86zł z groszami.

Opublikowano

Znaczy jeśli chodzi ci ile kosztuje to pewniakiem za 100zł dostaniesz ale możesz mieć go za mniej zależy gdzie trafisz ^^

100 zł?

Cena MC z oryginalnej strony nie przekroczy 85 zł na obecną chwilę.

Opublikowano

Jeśli chcesz kupić to w Polsce, to możesz na allegro.pl. Nie musisz go wtedy aktywować od razu na swoim profilu minecraft.net.

CPU: i7 5820k GPU: Asus GTX 660 RAM: G.Skill Ripjavs 4 16Gb MOBO: Gigabyte x99 Gaming 5P CASE: FD Define XL

Klawiatura: Sharkoon SkillerMech SGK1 Mysz: Razer Naga 2012 Headset: Sennheiser HD558 Mikrofon: Novox NC-1 Monitor: Syncmaster TA350

Opublikowano

@up

Na allegro się nie opłaca bo wiele kodów blokują (mi 1 zablokowali już).

Najbardziej się opłaca na minecraft.net buy a gift code kod dostaniesz na e-mail lub na minecraft.net i możesz robić z kodem co chcesz. Kosztuje €19.95 czyli 84.28

Jeżeli potrzebujesz pomocy ze swoim serwerem minecraft: spolszczeniem pluginów, naprawa i konfiguracja pluginów, moderowaniem serwerem to pisz do mnie na pw szybko odpisze i doradzę. Seenday

Opublikowano

Moim zdaniem jeśli nie potrafisz kupić gitft-code to nie kupuj. Mój kolega udawał, że wszystko potrafi i zapłacił za premium, a nie dostał gifta, morał z tego jest prosty. xD

Opublikowano

Koledzy podali odpowiedzi. Strona Mojangu to jedyna dobra i pewna opcja kupna premium. Na każdej innej stronie mogą się po prostu okraść. Jeśli nie jesteś jeszcze pełnoletni, sprawdź opcje zakupu i spytaj rodziców czy mogą w jakiś sposób to ogarnąć. Ludzie najbardziej polecają PayPal do kupna, ale to nie ma znaczenia, po prostu trzeba wypełnić formularz, zapłacić i masz kod.

Wejdź, narysuj coś! - http://weavesilk.com/

Opublikowano

Sprawa już wyjaśniona ale ja popre tutaj kolege wyżej. Nie kupuj na zadnym allegro ani nigdzie indziej jedynie strona mojangu jest w 100% bezpieczna,

Opublikowano

1.Minecraft.net (normlana cena MC)

2.Kontagier.pl (troche taniej)

3.Allegro (ceny różne ale nie polecam)

4.Jak mieszkasz w Zamościu to w Twierdzy, w Empiku jest MC do kupienia (cena jak na minecraft.net)

Myślę, ze pomogłem :D

Opublikowano

Najlepiej kupić od Mojang-u, i nigdy nie kupuj z allegro, a już broń Boże z automatu !

1375193663-U933511.png

Opublikowano

Jeśli dobrze czytacie i macie więcej sprytu niż średniej klasy szympans, to na aukcji jest napisane, takim malusim druczkiem:
"To jest konto minecraft.net. Pod żadnym pozorem nie wolno zmieniać hasła, skina itp."

Ja kupiłem swoje kody na allegro. Jeden mi zablokowali, ale bardzo miła pani dała mi nowy (w zasadzie 2 :D). Także jeśli potraficie czytać, to można to dobrze załatwić. Natomiast jeśli nie będzie tego pisało, a dostaniecie konto, to bardzo prosta sprawa. Idziecie z tym do sądu. Sprawę można wnieść, już o 50 zł. Powinniście takową sprawę wygrać, ponieważ pojawiło się tam niedomówienie.

Tylko, że jeśli się boicie, lub nie chcecie bawić się w sądy, sranie po gaciach itp. Dobrze wam radzę, zamówcie w firmie typu, keye.pl, albo na minecraft.net.

CPU: i7 5820k GPU: Asus GTX 660 RAM: G.Skill Ripjavs 4 16Gb MOBO: Gigabyte x99 Gaming 5P CASE: FD Define XL

Klawiatura: Sharkoon SkillerMech SGK1 Mysz: Razer Naga 2012 Headset: Sennheiser HD558 Mikrofon: Novox NC-1 Monitor: Syncmaster TA350

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...