Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Kupowanie konta Premium

RexioManTM

[TuT] Kupowanie konta Premium  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Tutorial si? przyda??

• TAK!
    • NIE!
    • Nie kupuje konta Premium, ale Tutorial jest ok.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w tym Tutorialu dowiesz się jak kupić konto Premium w Minecraft'cie, wiele osób do dziś ma z tym problemy i nie wie komu może zaufać, więc ten Tutorial powinien pomóc.

Poco mi konto Premium? - Kontro Premium umożliwia granie na serverach niedostępnych dla Non-Premium, aktualizowanie Minecraft w dowolnej chwili bez żadnych cracków i świadomość tego że mamy konto Premium i zawsze możemy komuś się pochwalić.

Zalety konta Premium:

- oryginalny Minecraft

- własny skin

- informacje o aktualizacjach

- możliwość aktualizacji Minecraft'a w dowolnej chwili bez żadnych crackowanych plików

Wady konta Premium:

- brak

Krok 1:

Najpierw musimy zarejestrować się na stronie www.minecraft.net:

1. Wchodzimy na stronę www.minecraft.net .

2. Klikamy Register.

3. Wypełniamy puste pola:

E - mail:
Tutaj wpisujecie wasz e-mail

Password:
Hasło do konta Minecraft

Repeat Password:
Powtarzamy hasło do konta Minecraft

I'm happy to receive Mojang news and updates:
Jeśli chcemy otrzymywać nowości od Mojang to zaznaczymy tą opcje

First Name:
Imię

Last Name:
Nazwisko

Date of birth:
Data urodzin

Question:
Pytanie w razie zapomnienia hasła, zapamiętajcie treść pytania i wpiszcie odpowiedź
( pytań nie będę tłumaczył bo odpowiedź może być byle jaka )

Ta opcja tyczy się 3 pytań.

I accept the Terms and Conditions, including the Privacy Policy:
Musimy zaznaczyć tą opcje aby akceptować regulamin.

4. Po wypełnianiu wszystkich pól klikamy Register.

5. Wchodzimy na naszą skrzynkę pocztową i aktywujemy konto Minecraft otwierając wiadomość i klikając w link, który się w niej znajduje. ( oczywiście jeszcze nie konto Premium )

6. Brawo, aktywowałeś swoje konto!

Krok 2:

Teraz musimy kupić Gift Code aby aktywować swoje konto Premium. Mamy 2 możliwości, zakupić od Mojang lub na Allegro, my kupimy na Allegro.

1. Wchodzimy na www.allegro.pl .

2. Wpisujemy "minecraft gift code" i klikamy Szukaj.

3. Teraz musimy znaleźć zadowalającą ofertę. ( uważajcie na oszustów, gdy widzicie Gift Code za 1,50zł to coś jest nie tak, chodziarz nie zawsze to musi być kłamstwo )

4. Dokonujemy transakcji, w której kupuje Gift Code.

5. Gdy już zakupiliśmy naszego Gift Code'a i dostaliśmy go na skrzynkę pocztową przystępujemy do kroku 3.

Krok 3:

Musimy aktywować swoje konto Premium w tym celu robimy tak:

1. Wchodzimy na www.minecraft.net .

2. Klikamy Log in.

3. Wypełniamy puste pola:

USERNAME:
Nasz e-mail

PASSWORD:
Hasło

4. Po wypełnieniu pustych pól klikamy Sign in.

5. Po zalogowaniu się wybieramy opcje Profile.

6. Szukamy czegoś takiego jak:

Reddem Gift Code

You are using a Mojang account. To redeem your gift code go to the Mojang accounts website instead.

7. Klikamy Mojang accounts website.

8. Teraz klikamy Reedem Gift Code or Prepaird Card.

9. W puste pole wpisuje swój Gift Code.

10. Klikamy Redeem.

11. Brawo, własnie aktywowałeś swoje konto Premium.

Krok 4:

Pobierz Minecraft'a ze strony www.minecraft.net, odpal go i zaloguj się, ciesz się grą.

W razie pytań lub problemów piszcie na PW lub pod tym tematem, na pewno pomogę, pozdrawiam!

Jeśli znalazłeś błąd, pisz!

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

Allegro lub Mojang? Przecież jest multum stron z giftcode do allegro..

Co do tuta to taki sobie. Mogłeś trochę bardziej poszerzyć o wszystkim informacje.

Opublikowano

Allegro lub Mojang? Przecież jest multum stron z giftcode do allegro..

Co do tuta to taki sobie. Mogłeś trochę bardziej poszerzyć o wszystkim informacje.

Tak, jest wiele źródeł z których można kupić Gift Code, ale ja podałem 2 Mojang i Allegro, ale TuT tyczy się allegro, mam zamiar ulepszyć ten temat dodając więcej stron i opcji i napisać co robić gdy, ale na razie to musi wystarczyć, pozdrawiam.

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

Czy da radę kupić za inną walutę niż euro? Interesują mnie polskie złotówki ^.

Oczywiście, w kroku 2 jest napisane:

1. Wchodzimy na www.allegro.pl .

Na Allegro kupisz za złotówki, wszystko przedstawiłem w kroku 2.

2cf6pe0.jpg

Opublikowano

Wszystko ok, ale do wad jednak bym dopisał: BEZ INTERNETU NIE MOŻESZ SIĘ ZALOGOWAĆ (chyba że na "Player" ale on jest zły bo nie ma skina xD )

928011413476457403957.png

Opublikowano

Jeżeli zalogujemy sie do gry z tego konta to naszym nickiem bedzie adres e mail??

@down

No tak, ale jeżeli po rejstracji naszym loginem do mc net jest e mail to czy do gry też?

Opublikowano

Jeżeli zalogujemy sie do gry z tego konta to naszym nickiem bedzie adres e mail??

@down

No tak, ale jeżeli po rejstracji naszym loginem do mc net jest e mail to czy do gry też?

Właśnie tutaj jest problem, bo gdy ja kupowałem Premium to przy rejestracji wpisywało się nick, myślę że po aktywacji konta ( po wpisaniu Gift Code ) wyświetli się coś w stylu Nick: i tam musimy wpisać nick, przepraszam bardzo ale nigdzie nie mogłem znaleźć tego i liczę na to że ktoś z forumowiczów podpowie co zrobić z nickiem, przy pisaniu tematu wykonywałem wszystkie te kroki i nigdzie nie spotkałem się z nickiem ale myślę że gdzieś to musi być, gdy dowiem się jak, dopisze to do tematu.

2cf6pe0.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Wady konta premium brak?!?!?!

Chcesz zagrać na serwerze twój nick jest zajęty

Nie ma wad?

523561446660279974822.gif              

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobry TuT ale na Allegro jest dużo kradzionych gift-code oraz kont które są do kupienia czasami są publiczne konta gdzie skin zmienia sie co 2 minuty wiec lipa ;c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...