Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] WYMAGANIA

_-XantoS-_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja osobiście bym go nie brał pewne że się spali po 2 miesiącach harowania w CA.

Markowy zasilacz? pewno no-name..

W.g mnie nie nadaję się do gry dodatkowo karta nie powalająca. Nie szczyć się 1gb.. tylko możliwością obliczeniową.

graphic.png
Opublikowano

Czemu sie ma spalic ?

Zasilasz ? Mam swoj sprawny jeszcze ze starego.

Wytlumacz o co chodzi z tym obliczeniowym bo nie kminie doradz jak najlepiej do 5 stowek byle by dobrze gra Combat Arms chodzila

creeperwallpaperbyinser.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Na chuj masz kupować jakieś tanie gówno na którym pograsz w CA na najniższych, na rozdzielczosci 800x600 przy 25fps? Dozbieraj do 1000-1200 i wróć.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Kolego jak mowilem min. 1k.. podaj modele czesci. Chcesz kompa zeby bez lagow pograc w ca.. ja na swoim amd athlon 3800 64x 2ghz 2gb ramu ddr2 nvidia gf 7300 256mb mam lekkie lagi na ffa bo na zombie to grac nie idzie ^^ . Tak wg mnie pentium dual core 2.8 jakiegos radka 4850 uzywke najtansza mobo jakiegos chifeca 400w i reszte z twojego starego pcta. Cena okolo 900zl+ jedynie nie jestem pewny do mobo bo pentium chyba jest pod starszy slot:/. Co do tego twojego kompa z allegro zasilacz no-name pewno rabnie na wyzszych obrotach. Dozbieraj do 1k i cos zmacimy przyszlosciowego.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...