Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobry zestaw?

patis1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja bym wolal 7950 + ssd niz 7970 ,roznica w grach niewielka a w szybkosci korzystania z systemu moze byc znaczna.Obie te karty ciagna najnowsze gry równo wiec lepiej sobie usprawnić dzianie i szybkość systemu niz ladować kase w klatki fps których i tak sie nie zauważa podczas normalnej gry.

Opublikowano

@UP nie ma to jak sprzęt za 5 kafli do małego monitora sprzed epoki

@Ano gdyby był macho to by się tam znalazł ;d sprawdź najpierw coś o czym piszesz

19 cali to nie jest mały monitor ;) 17 cali to jest małe, a 22 to dla mnie za duży, przecież to nie jest taki zły monitor, ładny obraz, jest dvi i vga, to jest wystarczające.

Opublikowano

19 cali to nie jest mały monitor ;) 17 cali to jest małe, a 22 to dla mnie za duży, przecież to nie jest taki zły monitor, ładny obraz, jest dvi i vga, to jest wystarczające.

jest mały, a już pomijając to to nie ma fullHD

nie wiem jak ty grasz, ale chyba z 20 cm od monitora żeby było fajnie ;p moje 23" z odległości niecałego metra nie wydaje się za duże więc tu można polemizować, to jest raczej kwestia przyzwyczajenia

Opublikowano

Dla niektórych to dużo, dla niektórych mało. Najlepiej niech autor tematu sprecyzuje, czego oczekuje od monitora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...