Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gruby Melanż - zakończenie roku szkolnego ;)

Teach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

W dniach 24-26 czerwca moi rodzice wyjeżdżają do Niemiec,do Frankfurtu na ślub kuzyna mojej mamy.

Z tej okazji chyba zorganizuję jakiś melanż u mnie w domu i pomyślałem,że musi to być epicki melanż bo koniec roku szkolnego,to wypada jakoś pożegnać się ze swoja klasą.

Mam zamiar zaprosić tylko osoby z mojej klasy + ewentualnie kilka z innych klas,zabawa będzie trwać zapewne do rana, będzie alkohol itd.

Co fajnego jeszcze powinno być na tej imprezie żeby się nikomu nie nudziło itd ;]?

Jest szansa,że wbiją pały do mnie na chate? Jakby co to mam 16lat (3gim)

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli będzie za głośno i masz upierdliwych sąsiadów, to może policja przyjechać, a wtedy będziesz miał lekkie problemy, jako niepełnoletnia osoba. Sam wymyśl jakieś konkretne udogodnienia, jak np. zawody w najszybszym wypiciu 500 ml piwa, basen w ogródku, ...

będzie alkohol itd.

LIKE A BOSS.

Opublikowano

Zależy jakich masz sąsiadów, a co do reszty, no to pewnie jakaś dobra muzyczka

PS. Po co się rozdrabniać, rób imprezę roku, to też wpadnę, telewizja też pewnie by była :D

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Gdzie mieszkasz? xD

Sąsiedzi się nie czepią ;p. Dla pewnosci dzień przed imprezą pójdź do nich i pogadaj że robisz imprezę i może być głosno, powinni zrozumieć.

Co do dobrej imprezy to:

Alkohol/Jaranie (nie mieszajcie :P) Polecam alkohol, na dłużej starcza, tańszy

Dobra muzyka.

Paczka kondomów, bez tego ani rusz.

Dobre gastro, chipsy i inne lekkie przekąski starczą.

skpUo.png

Opublikowano

Dokładnie , to co up. :)

Ale ja najbardziej cenie jointy i zabawa z dziewczyna ^^

Ja to mam na kazdej imprezie. :D

Jakies przekaski, chipsy, mozes pizze zamowic, grilla zrobic, alkohol - to chyba nie musze mowic, jakies wolne pokoje i trzezwa glowe , do sprzatania tego wszystkiego.

Opublikowano

Nie ma to jak urządzać pijacką imprezę w wieku 16-stu lat... rozumiem, napić się piwa ze znajomymi. Któż tego nie robił. Ale to Twoje życie. :P

Dobra muzyka, chipsy, pizza. Myślę, że filmy możesz sobie darować, bo i tak nikt ich oglądać nie będzie. Ewentualnie jakieś gry/zabawy typu warcaby na picie wódki czy coś...

Opublikowano

Grilla nie moze zabraknac,beka gwarantowana. Ostatnio jak na melanzu byl grill to do dzisiaj go nie znalazlem ,a jedyny slad po nim to spalona hustawka.(Nie wiem jak mozna grillem podpalic hustawke,ale co tam :D )

A te inne rzeczy to wiadomo chyba,nawet nie trzeba pisac.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Przemyśl to bo takie akcjie się kończa niezbyt miło;)

Co do tematu to na pewno jakieś piwko bo jak się bydło uchla wódą to będzie trzoda i przypał to ci z góry mówie.

Opublikowano

Noo własnie. Mówiąc że alkohol to najlepiej dużo, ale też schowane gdzies na kluczyk. Czyli kto chce to idzie do Ciebie a Ty dajesz i patrzysz czy jest w stanie. Bo jak komus odjebie to Ci powybija nożem wszystkich ;p

skpUo.png

Opublikowano

Wodeczka dobra jest ale zawsze gospodarz domowki ma najbardziej przesrane bo musi wszystkich pilnowac :), bo nigdy nie wiadomo co się wydarzy

Opublikowano

Wodeczka dobra jest ale zawsze gospodarz domowki ma najbardziej przesrane bo musi wszystkich pilnowac :), bo nigdy nie wiadomo co się wydarzy

Miałem ostatnio wycieczke (3kl. gimbazy), sam święty nie byłem ale to co odpierdalali tam to przechodziło nawet moje oczekiwania a widziałem dużo(nauczyciele wyjebka), więc jak się takiego cyrku nie pilnuje to jest masakra

Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu uprzedził sąsiadów, że robisz "melanż" i przekupił ich pospolitą flachą tak dla bezpieczeństwa. Pamiętaj o skutkach nayebanych gimbusów którzy po alkoholu dostają skrzydeł i lubią latać, na kup gumek bo chłopcy mogą się napalić i żebyś potem na pieluchy się nie składał xD

Opublikowano

Miałem ostatnio wycieczke (3kl. gimbazy), sam święty nie byłem ale to co odpierdalali tam to przechodziło nawet moje oczekiwania a widziałem dużo(nauczyciele wyjebka), więc jak się takiego cyrku nie pilnuje to jest masakra

sam chodze do 3kl gimanzjum cisne na wycieczke w nastepnym tygodniu , o siebie i moich znajomych to sie nie boje , bo my kulturalnie zawsze ile bysmy nie wypili , ale reszta 3 klas . Ohh bedzie rozpierdol.

Opublikowano

Dokładnie , to co up. :)<br /><br /><br />Ale ja najbardziej cenie jointy i zabawa z dziewczyna ^^<br /><br />Ja to mam na kazdej imprezie. :D<br /><br /><br />Jakies przekaski, chipsy, mozes pizze zamowic, grilla zrobic, alkohol - to chyba nie musze mowic, jakies wolne pokoje i trzezwa glowe , do sprzatania tego wszystkiego.

<br /><br />Ja tez rękę mam zawsze przy sobie
Opublikowano

Podstawy :

• Muza zajebista tzn. typu nowe, a nie jakieś Disco Polo... Daj np. Gangnam Style lub jakieś zajebiste remixy.
  • Pizza i dobra wyżerka... Muszą być piwka, wodka i szampana nie powinno zabraknąć.
  • Najlepiej to mieszkać w domku jednorodzinnym czyli bez sąsiadów. Wtedy mogą zadzwonić na 997 i będzie lipa bo masz 16lat i pewnie twoi koledzy też.

Skoro mowisz o dziewczynach... nie zapraszaj dziwek, które dadzą dupy na pierwszym kroku ;)

Zaproś jakieś ogarnięte, które nie idą z pierwszym, lepszym do łóżka.

Zresztą co ja gadam -.-" ~ impreza jak impreza... By mieć zajebistą to basen musisz mieć xD

Tak jak mówiłem... jak mieszkasz obok zjebanych sąsiadów to powodzenia xD

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

A tam Disco Polo, Gangnam Style ( Co wy pierniczycie ) ... ROCK'A PUŚĆ !!

Guns N' Roses - leci ci z pomocą ! :D Stary dobry ROCK wszystko zwycięża !!

Opublikowano

Nie ważne co byle by bujało Lil Wayne- Lollipop

Jako gospodarz radzę mniej pić i pilnować wszystkiego bo pamiętam jak kumpel był gospodarzem i pił #alkoholik, skończyło się tak że zamiast skończyć u siebie w domu tam gdzie była impreza obudził się gdzieś u koleżanki, ale na szczęście miał tam jakiegoś typa który mu domu przypilnował xD

A tak po za tym to wóda, jedzenie i muzyka.

Opublikowano

Nie chcę cię zasmucać ale niestety nie sprzedadzą ci alkoholu :C

Zostaje piccolo, party hard kiddos!

1374788544-U921656.png

Opublikowano

r.d. ból dupy wyczuwam :).

chce robić impreze to niech robi, z tego co widać pierwszy raz(16 lat to nie tak mało)

no więc kup najlepiej cytrynówke, no albo czystą

kup lechy i coś bardziej "wytrawnego" somersby i redsy xD

zamów pizze puść dobrą muzykę coś takiego jak imaginedragons, metallica itp. :)

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

blanty to pierolona podstawa, jak nie chcesz mieć syfu na charcie to nie przesadzaj z alko, pozostań przy jazzie.

"Ide po browar do lodówki, ślizgając się na czyichś rzygach"

syggnapng_nhhraxa.png
Opublikowano

alkohol jest dla mądrych ludzi nie dla kogos kto kończy gimbaze 16 lat , narobicie sobie problemów bo wierzcie mi że mogą was ładnie udubić .

Impreza bez fajek i alkoholu jest git.

Trolling , hejty i wiele więcej !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...