Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gruby Melanż - zakończenie roku szkolnego ;)

Teach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A żeby cię kurwa sąsiedzi podkablowali starszym.

Jakie ty chcesz niby instrukcje odnośnie melanżu? Jest ekipa i to jest we wszystkim najważniejsze, możecie sobie nawet melanżować w rowie, liczy się zabawa.

@up

Propsuję i się zgadzam.

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zamówcie jakieś tanie dziwki z roksy. Można tez coś zjeść np. kremówki papieskie, odwiedźcie cukiernie. Nagrajcie wszystko i wstawcie na mpcforum. Mam nadzieję że to domek jednorodzinny.

Warto zabezpieczyć się finansowo, żeby potem nie było problemu z naprawą zdemolowanego mieszkania.

I podaj adres to zaproszę kilka fajnych osób z pistoletami i z niebieskimi mundurkami, znają się na muzyce a szczególnie na jej wyciszaniu, mogą też za darmo was przewieźć nowoczesną srebrną Kią, polecam.

pisze poprawnie po Polsku ,

Opublikowano

To jest fake ... ten dzieciak jeszcze gimnazjum nie skończył, a co dopiero o jakimkolwiek melanżu gadać.

W największych idiotyzmach tego forum jest screen jego statusu :) Looknijcie sobie. 86 strona.

@

Żeby nie było, że spam - (którym jest cały ten temat)

Zaproś znajomych, załatw jaranie, kilka piw, wódki dzieciom nie dawaj, bo marnie będzie wyglądał twój dom, a tak grzecznie zajarają, napiją się i ... złapią zgona :)

Opublikowano

To jest fake ... ten dzieciak jeszcze gimnazjum nie skończył, a co dopiero o jakimkolwiek melanżu gadać.

W największych idiotyzmach tego forum jest screen jego statusu :) Looknijcie sobie. 86 strona.

@

Żeby nie było, że spam - (którym jest cały ten temat)

Zaproś znajomych, załatw jaranie, kilka piw, wódki dzieciom nie dawaj, bo marnie będzie wyglądał twój dom, a tak grzecznie zajarają, napiją się i ... złapią zgona :)

Tak teraz mi do głowy wpadło...skąd oni jaranie wezmą? Ciekawe kto im to pochyta o.O

Opublikowano

Pobawcie się w berka i chowanego, następnie wypijcie Piccolo = gruby melanż na łonie Przyrody - przynajmniej się poduczysz bo słyszałem że masz kłopoty.

Opublikowano

No, kurwa jak robię imprezę na zakończenie 3 gimnazjum, to raczej, że jeszcze nie skończyłem gimbazy ;__;

Tak teraz mi do głowy wpadło...skąd oni jaranie wezmą? Ciekawe kto im to pochyta

Łojojo ;_: tak trudno samemu sobie blanta skręcić..

Dobra zamknijcie już ten temat, bo jest "bul'' dupy nołlajfów, wy najchętniej to byście bibkę przed lolem zrobili, a o dziewczynach większość z was marzy ...

Opublikowano

Huehue ... dziecko mnie od "nołlajfów" wyzywa....

Pewnie sam dostałeś bólu dupy jak o Twoim statusie wspomniałem ;)

Hmm chyba już masz wszystkie potrzebne informacje do stworzenia swojej mega biby przed komputerem :)

Opublikowano

Nie polecam Ci robić niczego we własnej chacie,

bo to, co zastaniesz rano, gdy sam się napierdolisz,

będzie jednym z najgorszych widoków w Twoim życiu.

Chyba, że masz ogarniętą ekipę tylko paru osób,

wtedy jest lepiej (testowałem dwa przypadki).

Nie radzę Ci pić za dużo, skoro gospodarzysz.

Może mu chodzi o melanż w simsach?

Ta, całkiem możliwe. :D

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/922788-ma-kto/#entry7076300

I kto to mówi xD. Dziewczyna .mp4 / .avi to nie jest dziewczyna, kolego.

Chyba Zavetti rozwiał wszelkie wątpliwości :D Niestosownie pisać takie rzeczy do osób starszych. No ale w sumie możemy się mylić, może kolega zaliczył już więcej pussies niż my do końca życia? ;) Ok nie zaczynajmy wojny. Niech autor sam wyciągnie wnioski z tego co zostało tu napisane, a być może kiedyś zrozumie,że mieliśmy rację.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Reff...

Zmieniłem miejscówkę, zamiast mojego domu melanżyk odbędzie się na grzybku :)

Będzie ok 30osób :) będzie alkohol,fajki,muza,jedzenie, czego brakuje?

Opublikowano

Reff...

Mózgu i wieku.

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Reff...

marihuany, hemoglobiny

Opublikowano

Reff...

Tymbarku

Opublikowano

zagrajcie wszyscy na jakimś serwerze metina, np. monastyrze, kupcie maski emocji i całujcie się

Opublikowano

Nie ma to jak urządzać pijacką imprezę w wieku 16-stu lat... rozumiem, napić się piwa ze znajomymi. Któż tego nie robił. Ale to Twoje życie. :P

Dobra muzyka, chipsy, pizza. Myślę, że filmy możesz sobie darować, bo i tak nikt ich oglądać nie będzie. Ewentualnie jakieś gry/zabawy typu warcaby na picie wódki czy coś...

Miyoshi luzuj bikini (xD) niech się chłopak pobawi skoro chce się pożegnać ze swoją klasą. Dobre jedzenie, muzyka, alkoholu tyle, żeby się bawić, a nie rzygać (chociaż to również jest dla niektórych zabawne).

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

90% zależy od ludzi którzy tam będą.
Niejedna wielka domówka na której byłem potrafiła być sztywna jak taboret, bo np. nie znałem ludzi i robiły się jakieś grupki, grupeczki. Człowiek z braku tematów przesadzał z alkoholami i potem budził się na kanapie.
Jak zbierzesz dobrą ekipę to zawsze impreza będzie udana, dlatego postaw na jakość nie ilość. Alkohol itp niech każdy kupi dla siebie. Nie będziesz potem musiał się martwić jak zabraknie i nie będzie płaczu, że ktoś biega niedopity.
Tak każdy pisze o tych laskach ale nie zawsze jest z tym ok. Na 10 lasek na imprezie tylko jedną/dwie da się zaliczyć z marszu (często są same cnotki albo prawilniaczki) co będzie widać. Lepi się potem do niej każdy pijany typ a nie macie opcji wyjść na miasto żeby rwać dalej. Macie też ograniczone tematy bo nie możecie sobie głośno opowiadać "jak to było z Kasią czy Basią" w ich towarzystwie.
Życzę dobrej zabawy.

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...