Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gruby Melanż - zakończenie roku szkolnego ;)

Teach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podstawy :

• Muza zajebista tzn. typu nowe, a nie jakieś Disco Polo... Daj np. Gangnam Style lub jakieś zajebiste remixy.
  • Pizza i dobra wyżerka... Muszą być piwka, wodka i szampana nie powinno zabraknąć.
  • Najlepiej to mieszkać w domku jednorodzinnym czyli bez sąsiadów. Wtedy mogą zadzwonić na 997 i będzie lipa bo masz 16lat i pewnie twoi koledzy też.

Skoro mowisz o dziewczynach... nie zapraszaj dziwek, które dadzą dupy na pierwszym kroku ;)

Zaproś jakieś ogarnięte, które nie idą z pierwszym, lepszym do łóżka.

Zresztą co ja gadam -.-" ~ impreza jak impreza... By mieć zajebistą to basen musisz mieć xD

Tak jak mówiłem... jak mieszkasz obok zjebanych sąsiadów to powodzenia xD

Hahaha ty to imprezy musiales miec. Hity rock, electro, troche rapu anie gangam style, boze...

Ja mieszkam w jednorodzinnym i mam sasiadow, haha ty myslisz ze jak kto ma taki dom to nie ma sasiadow hahaha.

Co ty pierdolisz o dziewczynach grzecznych, chcesz sie bawic z dziewczynami ktore maja fusy pod nosem i golfy pod majtkami, bosh..

Zapros dziwki, te ktore bawia sie typu latanie do pokoju caly czas..

Od siebie dodam, ze przepisem na dobra impreze jest wodeczka, wciaganie, jaranie i dobra muzyka i oczywiscie dobre dziewczyny, nie jakies cnotki...

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To,że wy nie macie kolegów i nie możecie się napić bo rodzice wam nie pozwalają to nie moja wina,dajcie innym się bawić,a nie hejtować ;]

Opublikowano

co ciekawego powinno jeszcze być?

przedszkolanka, zeby wam kompot nalewała kurwy małe.

Opublikowano

HAHAHAHHAHHAHHHAHAHHAHAHA KURWA JEBŁEM.

GIMBUS NAOGLĄDAŁ SIĘ PROJECT X I CHCE TAKIE MELO, A PRZYJDZIE 10 OSÓB, NAJEBIECIE SIĘ DWOMA REDDSAMI, ZAŚNIECIE, A O PORANKU WAS PRZYŁAPIĄ NA KACU RODZICE.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

16 lat i gruby melanż - to mówi samo za siebie. Weź się do nauki chłopcze a nie grube melanże Ci w głowie.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

16 lat i gruby melanż - to mówi samo za siebie. Weź się do nauki chłopcze a nie grube melanże Ci w głowie.

Po co do nauki? To bedzie koniec roku szkolnego! :D

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Gimby, to jesteście wy.

Chłopaczyna chce zrobić sobie melo, a wy mu tu pierdolicie jakieś farmazony, że za młody...

Żal wam dupe ściska czy jaki chuj? Sami nie możecie i chcecie wyżyć się na innych co mogą?

Nie rozumiem waszego zjebanego toku myślenia.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Gimby, to jesteście wy.

Chłopaczyna chce zrobić sobie melo, a wy mu tu pierdolicie jakieś farmazony, że za młody...

Żal wam dupe ściska czy jaki chuj? Sami nie możecie i chcecie wyżyć się na innych co mogą?

Rzeczywiście, ukończenie gimbazu to taki powód do melanżu że hoho.

76561198001815076.png
Opublikowano

To,że wy nie macie kolegów i nie możecie się napić bo rodzice wam nie pozwalają to nie moja wina,dajcie innym się bawić,a nie hejtować ;]

A tobie rodzice pozwalają? Może jeszcze kupią Ci alko na tą imprezę? xD

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Gimby, to jesteście wy.

jak chce melanż to ide se pod starszą panią i rozpalam ognicho i pieczemy karpie i takie tam. hehe, wtedy jest ubaw!

Opublikowano

Alko kupimy w żabce ;) zresztą co ja chce... to forum jest dla no lifeów.

Opublikowano

nigdy się melanży nie robi w domu dlatego że ludzie się upija / nacpaja zacznie im odbijać i pol chaty ci rozniosa

ja tam ci moralow prawic nie bede bo to nie moje zycie ale to co robisz to głupie i załosne zakonczenie roku mozna uczcic w bardziej przyzwoity sposob

np:jakieś ognisko z kolegami / kolezankami wypic po tym 1-2 piwie zjesc kielbase porozmawiac / pozartowac i isc do domu

zakonczenie roku to nie 18nastka czy slub ze trzeba upic sie jak swinia i spac pod stolem do białego rana :)

Hahaha ty to imprezy musiales miec. Hity rock, electro, troche rapu anie gangam style, boze...
Ja mieszkam w jednorodzinnym i mam sasiadow, haha ty myslisz ze jak kto ma taki dom to nie ma sasiadow hahaha.
Co ty pierdolisz o dziewczynach grzecznych, chcesz sie bawic z dziewczynami ktore maja fusy pod nosem i golfy pod majtkami, bosh..
Zapros dziwki, te ktore bawia sie typu latanie do pokoju caly czas..

Od siebie dodam, ze przepisem na dobra impreze jest wodeczka, wciaganie, jaranie i dobra muzyka i oczywiscie dobre dziewczyny, nie jakies cnotki...

zgadza się ale najpierw trzeba miec swoje lata i poukładane w glowie :)

Opublikowano

Dlatego lepiej kupić bake, bo po alko nie kontrolowane napady agresji no i urwać film się może, a 9 miesięcy później okaże się, że przeleciałeś jakąś dupe bez gumek ;x

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Podstawy :

• Muza zajebista tzn. typu nowe, a nie jakieś Disco Polo... Daj np. Gangnam Style lub jakieś zajebiste remixy.
  • Pizza i dobra wyżerka... Muszą być piwka, wodka i szampana nie powinno zabraknąć.
  • Najlepiej to mieszkać w domku jednorodzinnym czyli bez sąsiadów. Wtedy mogą zadzwonić na 997 i będzie lipa bo masz 16lat i pewnie twoi koledzy też.

Skoro mowisz o dziewczynach... nie zapraszaj dziwek, które dadzą dupy na pierwszym kroku ;)

Zaproś jakieś ogarnięte, które nie idą z pierwszym, lepszym do łóżka.

Zresztą co ja gadam -.-" ~ impreza jak impreza... By mieć zajebistą to basen musisz mieć xD

Tak jak mówiłem... jak mieszkasz obok zjebanych sąsiadów to powodzenia xD

puknij sie w leb on ma 16 lat odrozniasz 16 od 18/20 lat ?

Opublikowano

Dzięki za rady ;) melanżyk prawie cały zaplanowany.

Dajcie jakieś pomysły na zabawę, czytałem coś o słoneczku itp. ale to jest zbyt glupie ..

Opublikowano

Lolz gadasz ze jutro masz sprawdzian z przyrody następnie że z geografii a nastepnie że znów od przyrody

PS dajecie rady 12/13 letniemu gimbusowi.

W skrócie FAKE

1367750039-U864681.jpg

card.png

Opublikowano

jak ktoś coś ci zniszczy po pijaku to będziesz miał przeje*ane

//a i będziesz miał w cholerę dużo sprzątania

1369586066-U936198.jpg

if you know who sad it you are great!

Opublikowano

będą cycki, będzie pompa ! no jakże mogłoby zabraknąć panienek <3

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Zaprosisz całą klasę do domu? Ok powodzenia, bo wątpię czy rodzice się nie zorientują,że pół domu jest zdemolowane. Słuchaj kolegów we wcześniejszych postach vódka,jarania, ruchanie...pewnie. Najlepiej niech wszystkie laski wyjdą z tej imprezy nabite na 9 miesięcy. O matko, głupota ludzka mnie czasami przeraża i chęć "przyszpanowania" innym co to on nie przeżył i czego to nie zrobi. najbardziej mnie rozjebał post o "zabawach". "Słoneczko" hahaha o matko...rzeczywiście zabawa na sto dwa. Nie ma to jak stanąć z kolegami nad laską i w 20 osób spuścić się jej na ryj. BRAWO! Szacunek dla kobiet przede wszystkim! Co się teraz w ostatnich latach dzieje z Wami ludzie. Mam 20 lat, 4 lata temu także miałem 16 i nie raz wracałem najebany do domu, na długich przerwach w szkole nie raz szło się blanta zajarać, ale nigdy nikt nie odkręcał jakiś krzywych akcji. Nikt się nie szczycił tym,że w wieku 16 lat przeruchał jakąś laskę, czy odbębnił słoneczko z kumplami. Chcecie takich pomysłów na zabawę to zajrzyj na red tube. Znajdziesz dużo inspiracji. Najlepsza impreza jest zawsze w gronie najbliższych, najbardziej zaufanych ziomków, gdzie poza krąg nikt niczego nie wynosi. Możesz ich zaprosić na chatę, bo wiesz, że Ci jej nie rozpieprzą. Wtedy się napić, pobawić, jak są koleżanki potańczyć, potem się najebać, zajarać, nie porzygać i iść spać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...