Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Jak się naczyć dobrze grać w LoL'a ?

FastFlash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UPx2

Mój komp jest za slaby na nagrywanie :>

Powiedzmy że jedno pytanie jest rozwiazane :>

Pytanie by nie robić zbednego tematu:

Kogo mogę kupić za 1772 IP ? - już mam: Teemo,Ashe,Garen,Mordekaiser,Tryndamere,Master YI, Malphitei Amumu.

Ja nie wiem jak Ty sobie poradzisz w życiu skoro z każdym pytaniem leciasz na mpc...

1. Jest coś takiego jak lol replay nie musisz mieć do tego kompa dobrego

2. Kup kogoś kim potrafisz grać. Nie dobrze kupować w ciemno lepiej przetestuj na rotacji, a potem kupuj, bo każdemu inny typ postaci bardziej odpowiada, a Ty nawet nie napisałeś kim, na jakiej linii itd. Ci sie naj gra...

-"Wa­ke up. And grow up. And li­ve. Be­cause li­fe is the per­fect thing. Hard but perfect."

Opublikowano

(btw. wchodzę patrzę na ilość przeglądających a tu taki tłum - widzę, że każdy chce być natychmiast pr0 i szuka złotego środka)

Jak Ty masz 12 lvl to co Ty chcesz o tej grze wiedzieć?

Myślisz, że będziesz pr0 w jedną chwilę? Trochę realnego podejścia. Są ludzie, którzy w to grają od paru lat.

Wbij poziom 30, zagraj po co najmniej 50 meczy na każdej linii (z czego 100 na bocie bo raz jako ADC raz jako support) potem zrób te 300 winów.

I wtedy dopiero będziesz mógł powiedzieć, że coś o tej grze wiesz, i że swoje przegrałeś już. Ale to dopiero początek Twojej przygody. Bo po tych 300 wygranych powinieneś znać swoją najmocniejszą linię, najmocniejsze champy itp. Wtedy rozgrywasz ew. 100 winów przygotowawczych na drafcie i na rankedy.

I jak okażesz się dobry to może wbijesz srebro i już na nim przez ten sezon zostaniesz albo nawet i pojawisz się na złocie (w co wątpie). A jak nie to pomęczysz się na brązie, doznasz wielu emocji (niekoniecznie pozytywnych).

Wiesz nie chcę Cię straszyć, ani nie chce Cię jakoś motywować. Chcesz grać dobrze?

Graj jak najwięcej, bo to poprzez grę najwięcej się uczysz.

Heh 300 gier to jest malo... A pozatym ja kiedys wygralem 10 pierwszych rankedow i mialem 1600 elo i trzymalem sie tam przez dluugi czas takze to ze nei wbije zlota to jest brednia... Heh ale ten 30lv wbije za 2 lata jak 12 lv wbijal rok z przerwami xD

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja też na początku nie ogarniałem a teraz proszę 2gra tryndamerem i penta mam grałem z kolegą 30lv przeciwnicy byli na 25-30lv wiec ucz się z kolegami i graj dużo ja dopiero po 10lv ogarnołem te grę Ps:tera mam 18lv

Kogo mogę kupić za 1772 IP ? - już mam: Teemo,Ashe,Garen,Mordekaiser,Tryndamere,Master YI, Malphitei Amumu.

Możesz kupić tryndamere dobra postać łatwa do ogarnięcia kosztuje 1350IP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...