Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World Of Minecraft! ***[100 Slotów!][Survival/Factions/RPG][Klasy/Skille/Handlarze NPC][SURVIVAL GAMES][Gildie][EpicBoss][24/7]***

ImRekla

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od czego by tu zacząć :

1.Admin źle ustawia pluginy np. Jobs
2.Zbugowany combat

3.Da sie wbiegać na spawn z pvp

4.Po mapie są miejsca gdzie nie ma pvp jak na spawnie

5.All ma pełno pro jabłek bo bugi na kasę były i źle pluginy ustawione i dopasowane do sb

Opublikowano

Od czego by tu zacząć :

1.Admin źle ustawia pluginy np. Jobs

2.Zbugowany combat

3.Da sie wbiegać na spawn z pvp

4.Po mapie są miejsca gdzie nie ma pvp jak na spawnie

5.All ma pełno pro jabłek bo bugi na kasę były i źle pluginy ustawione i dopasowane do sb

1. Admin już poprawił plugin.

2. Niby dlaczego "zbugowany"? Tylko dlatego, że zaraz po uderzeniu można wyjść z serwera? - Bo jest tak ustawiony czas - Który zostanie zmieniony.

3. No i dobrze ;) Kto chce się bić ten sie bije, kto sie nie chce bić to ucieknie na linie, proste? Proste!

4. Chyba w snach, lub mi pokaż w którym miejscu? łooo

5. Nie ma all pełno PRO JABŁEK bo bugi na kase byly i zle pluginy ustawione i dopasowane do siebie, bo każdemu kto bugował kasa została zabrana więc za przeproszeniem nie pierdol głupot i nie wprowadzaj innych w błąd jak gówno wiesz.

6. Szósty punkt, z pozdrowieniami dla Pana, który PAN gówno wie.

7. Śmieje się

8. No i doczekałem się tego ósmego punkta. Jak się nie podoba, to nie graj! Proste? Też proste!

@ Rampager123

Od jutra.

Opublikowano

Te, adminek? Jakiej prezentacji nie umiem zrobić? o.O PS. Survival/Frakcje szybko się nudzi? xDDDD Chyba tylko na tym "serwerze"... "gra to nie życie" więc chuj jak co się nazywa i wygląda - z takim podejściem wyłącz ten serwer i wyjdź.

u2q6.jpg

Opublikowano

Te, adminek? Jakiej prezentacji nie umiem zrobić? o.O PS. Survival/Frakcje szybko się nudzi? xDDDD Chyba tylko na tym "serwerze"... "gra to nie życie" więc chuj jak co się nazywa i wygląda - z takim podejściem wyłącz ten serwer i wyjdź.

Jakiej prezentacji? Proszę wejść na śwój profil i wejść w zakładkę "Tematy" to się dowiesz ;]

Moze troszkę kultury?

PS. Opanuj nerwy ;)

Opublikowano

1. Admin już poprawił plugin.

2. Niby dlaczego "zbugowany"? Tylko dlatego, że zaraz po uderzeniu można wyjść z serwera? - Bo jest tak ustawiony czas - Który zostanie zmieniony.

3. No i dobrze ;) Kto chce się bić ten sie bije, kto sie nie chce bić to ucieknie na linie, proste? Proste!

4. Chyba w snach, lub mi pokaż w którym miejscu? łooo

5. Nie ma all pełno PRO JABŁEK bo bugi na kase byly i zle pluginy ustawione i dopasowane do siebie, bo każdemu kto bugował kasa została zabrana więc za przeproszeniem nie pierdol głupot i nie wprowadzaj innych w błąd jak gówno wiesz.

6. Szósty punkt, z pozdrowieniami dla Pana, który PAN gówno wie.

7. Śmieje się

8. No i doczekałem się tego ósmego punkta. Jak się nie podoba, to nie graj! Proste? Też proste!

@ Rampager123

Od jutra.

Stary ja mam jeszcze w h.. tych jabłek .

A co do tego No-Pvp to chyba z 3 miejsca są jedno nawet przed spawnem Blackfoot ci pokaże jak zapytasz .

Nie pluj się tak bo ci prawdę pisze co trza by było poprawić ?

I jeszcze ten koleś co odpowiada na posty na waszym forum brak jakiejkolwiek kultury z nim się nie da pisać głupie odpowiedzi i tyle .

A co do punktu 3. To kto chce się bije ale jak pada to od razu ucieka ?

Zrobisz zeskok 3 kratki albo 2 i z głowy ?

Opublikowano

Stary ja mam jeszcze w h.. tych jabłek .

A co do tego No-Pvp to chyba z 3 miejsca są jedno nawet przed spawnem Blackfoot ci pokaże jak zapytasz .

Nie pluj się tak bo ci prawdę pisze co trza by było poprawić ?

I jeszcze ten koleś co odpowiada na posty na waszym forum brak jakiejkolwiek kultury z nim się nie da pisać głupie odpowiedzi i tyle .

A co do punktu 3. To kto chce się bije ale jak pada to od razu ucieka ?

Zrobisz zeskok 3 kratki albo 2 i z głowy ?

"Stary ja mam jeszcze w h.. tych jabłek ." - Jabłka na pewno nie były wszystkim zabrane. Na pewno zostały MAX 3 osoby którym tego nie zabraliśmy, a Ty jestes w tych trzech osobach, bo po prostu nie wiedzieliśmy kto je jeszcze ma - Dalej sprawdzamy ekwipunki/skrzynie/enderchesty graczy i jak ktoś ma full tych jabłek to zabieramy - Taki to dla Ciebie problem?

"A co do tego No-Pvp to chyba z 3 miejsca są jedno nawet przed spawnem Blackfoot ci pokaże jak zapytasz ." - No i sie zapytam ;)

"Nie pluj się tak bo ci prawdę pisze co trza by było poprawić ?" - Bardzo się cieszę z tego powodu, bardzo ;)

"I jeszcze ten koleś co odpowiada na posty na waszym forum brak

jakiejkolwiek kultury z nim się nie da pisać głupie odpowiedzi i tyle ." - Jaki koleś? ;)

"A co do punktu 3. To kto chce się bije ale jak pada to od razu ucieka ?

Zrobisz zeskok 3 kratki albo 2 i z głowy ?" - Jego sprawa, ale spróbujemy rozwiązać problem, żeby żaden gracz nie uciekał. ;)

Opublikowano

Jak nie ma ci kto pomóc to ja ci mogę pomóc to zbudować po prostu murek i schodki i tyle napisz jak chcesz to pomogę .

A koleś to masterolos09 . Nie wiem czy to nie ty bo piszesz tak podobnie jak on xD

Pisz na pw jak coś to pomogę

Opublikowano

nic na to nie poradze i to nie mój problem. większość odpowiedzi admina. Tak się składa że to własnie twój problem.

fzn014b0uhps_t.jpg

Opublikowano

Jak nie ma ci kto pomóc to ja ci mogę pomóc to zbudować po prostu murek i schodki i tyle napisz jak chcesz to pomogę .

Dzięki za pomoc na serwerze ;)

+

Opublikowano

Chciał bym się jeszcze zapytać czy bd te klasy postaci ?

Mamy już klasy, wszystko jest.. Ale jest bardzo dużo bug'ów, trudnych do ogarnięcia

Opublikowano

No nic no to poczekam ale bd ?

Bo klasy to fajna zabawa . Prosił bym jeszcze żebyś ustawił drop złota z stona a nie rudy . Bo x ray nie śpią i bd mieć zaraz jabłka pro

Opublikowano

No nic no to poczekam ale bd ?

Bo klasy to fajna zabawa . Prosił bym jeszcze żebyś ustawił drop złota z stona a nie rudy . Bo x ray nie śpią i bd mieć zaraz jabłka pro

Raczej będą.. Nic nie mogę obiecać, ponieważ jest sporo bug'ów.

Ustawie..

Opublikowano

Serwer słaby , admini nie ogarniają . Po za tym na serwer wgrali FakePlayerOnline żeby była wyświetlana duża ilość graczy można to łatwo sprawdzić tym że większość graczy na serwerze nie ma nawet pracy(/jobs info [nick]) i cmd /fpo. 1/10

Opublikowano

Serwer słaby , admini nie ogarniają . Po za tym na serwer wgrali FakePlayerOnline żeby była wyświetlana duża ilość graczy można to łatwo sprawdzić tym że większość graczy na serwerze nie ma nawet pracy(/jobs info [nick]) i cmd /fpo. 1/10

Haha, dobry żart ;D

Płakać mam? Czy się smiać, bo nie wiem?

Ogarnij czcionkę bo ślepy to jeszcze nie jestem O_o

I jak nie ma pracy jobs? Wszystko jest.

/fpo? Dawno temu to było ;)

Opublikowano

Haha, dobry żart ;D

Płakać mam? Czy się smiać, bo nie wiem?

Ogarnij czcionkę bo ślepy to jeszcze nie jestem O_o

I jak nie ma pracy jobs? Wszystko jest.

/fpo? Dawno temu to było ;)

Naucz się czytać ze zrozumiem , a to że /fpo było dawno to nic nie znaczy bo jest dalej i w chuja robicie o ilości graczy , tym samym na listach serwerów jesteście u góry .

Opublikowano

Naucz się czytać ze zrozumiem , a to że /fpo było dawno to nic nie znaczy bo jest dalej i w chuja robicie o ilości graczy , tym samym na listach serwerów jesteście u góry .

Pisz po Polsku co? Dziala Ci komenda /fpo help?

To nic nie znaczy, pisz co chcesz, na Twoje brednie kolego juz Ci nie bede opisywal, bo to nie ma sensu ;)

Pozdrawiam serdecznie z calego serca! :) Haha ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...