Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World Of Minecraft! ***[100 Slotów!][Survival/Factions/RPG][Klasy/Skille/Handlarze NPC][SURVIVAL GAMES][Gildie][EpicBoss][24/7]***

ImRekla

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ocena By Ranun 1/10

- 1 admin

- który nie zna pluginów

- exp interput na mcmmo taki wielki do kilku skilli ze grac sie nie da (do walki)

- z klasami jest problem nie ma zadnego opisu zadnego skilla ani jakie ma która klasa skille i słabości

+ fajnie sie patrzy jak nooby wołają cheater gdy używasz skilli i reszty pluginów

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

ocena By Ranun 1/10

- 1 admin

- który nie zna pluginów

- exp interput na mcmmo taki wielki do kilku skilli ze grac sie nie da (do walki)

- z klasami jest problem nie ma zadnego opisu zadnego skilla ani jakie ma która klasa skille i słabości

+ fajnie sie patrzy jak nooby wołają cheater gdy używasz skilli i reszty pluginów

1. Admin zna pluginy, dopiero co serwer wystartował, więc jest pare błędów.

2. Exp interput, zaraz zostanie zmieniony, bo coś się "zbugowało"

3. Z klasami nie ma problemu, ponieważ już zostają opisywane na serwerze.

4. To już nie moja wina, nie zwracaj na to uwagi.

Opublikowano

Osobiście nie polecam, myślałem, że serwer będzie jak World of Warcraft, ale nie jest ani trochę podobny, do tego jeszcze nie spotkałem się z pomocą dla mojego problemu, o którym napisałem na czacie. Nie będę dłużej grał, ocena 1/10

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Osobiście nie polecam, myślałem, że serwer będzie jak World of Warcraft, ale nie jest ani trochę podobny, do tego jeszcze nie spotkałem się z pomocą dla mojego problemu, o którym napisałem na czacie. Nie będę dłużej grał, ocena 1/10

Tak jak pisze na spawn na tablicy informacyjnej:

Problemy i pytania prosimy kierować na forum.

PS.

Nie było mowy, że wszystko będzie jak World Of Warcraft, chodzi o to, że serwer jest RPG/Handlarze NPC/Gildie itd.

Hejt zawsze górą. Jak się nie umie czytać tablicy informacyjnej to już nie mój problem.

@EDIT

Jakoś gracze nie narzekają. Odpowiedzią na pytanie czy serwer się podoba, każda odpowiedź brzmiała tak.

Pozdrawiamy Pana Skacia ;)

Opublikowano

Widzę niski poziom kultury, a szkoda. Po prostu wyraziłem swoją opinię, nie obchodzi mnie to, że inni są na "tak" a ja jestem jakiś inny. Kolejna sprawa to wcale nie hejt :) Serwer ma potencjał ale dużo bym zmienił na twoim miejscu. PS> Czytałem tablicę informacyjną.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Widzę niski poziom kultury, a szkoda. Po prostu wyraziłem swoją opinię, nie obchodzi mnie to, że inni są na "tak" a ja jestem jakiś inny. Kolejna sprawa to wcale nie hejt :) Serwer ma potencjał ale dużo bym zmienił na twoim miejscu. PS> Czytałem tablicę informacyjną.

Niski poziom kultury? Nie chce się kłócić. Czytałeś? To chyba nie dokładnie..

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja pier*ole XDDDD Zbroj Mistrz Broń Mistrz XDDDD Zbrojmistrz pisze się razem! I nie ma czegoś pokroju Broń Mistrza kolejny serwer 10 latków xD

u2q6.jpg

Opublikowano

Ja pier*ole XDDDD Zbroj Mistrz Broń Mistrz XDDDD Zbrojmistrz pisze się razem! I nie ma czegoś pokroju Broń Mistrza kolejny serwer 10 latków xD

Na serwerze jest razem, a tu się pomyliłem, przepraszam za błąd, nie obchodzi mnie, czy jest cos takiego pokroju Brońmistrz, czy coś w tym stylu, gra to nie życie.

PS. Za dużo "XDDDD" Kolego ;)

Pozdrawiam ;)

@EDIT

I napisał to ten, co nawet nie umie zrobić prezentacji serwera.. Haha!

Opublikowano

Nic mi się nie podoba na serwerze, szybko mi się znudziło. Liczyłem na coś więcej ;(

PS. Ci Gracze na pytanie admina zazwyczaj odpowiada twierdząco z tego powodu że to lizusy, trochę się podliżą a potem spam z zapytaniem "Dasz admina?"

55jk0m.jpg

Opublikowano

Nic mi się nie podoba na serwerze, szybko mi się znudziło. Liczyłem na coś więcej ;(

PS. Ci Gracze na pytanie admina zazwyczaj odpowiada twierdząco z tego powodu że to lizusy, trochę się podliżą a potem spam z zapytaniem "Dasz admina?"

Zawsze Survival/RPG/Factions szybko się nudzi ;C

No gracze tacy są.. Nic na to nie poradzę.

Pozdrawiam :)

Rekrut
Opublikowano

niestety gracze zablokowali portal do netheru i się nie można nawet zalogować, dlatego ja i moi koledzy niestety musimy zakończyć grę ;p

Opublikowano

Nie polacam serva wyklinaja na tych co pisza ze szukaja gildi...

Tacy ludzie ;)

Nic na to nie poradzimy.

Pozdrawiam ;)

@a51

Musisz podać na priv loginy i hasła kolegow i swoj login i swoje haslo, wtedy bede w stanie Was stamtad wyciagnac.

@EDIT

Bug już naprawiomy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...