Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Iphone 4S / LG Optimus 4X HD / Samsung Galaxy S III - Który wybrać ?

Gość Kamil K.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

raczej modding nie robie wiec skoro jak nie robie moddingu to wezme apple

Opublikowano

biore japko a jezeli chodzi o appki to sa darmowe?

Opublikowano

Bierz apple,co chwila nowa aktualizacja,system stabilny w chooy i nie ścina się w menu jak na androidzie :)

Skończ już wypisywać te herezje, bo mnie irytujesz na tym forum jak mało kto.

Na Androidzie nic nie ścina, tylko są problemy z ICS+ na urządzeniach z <512MB RAM.

Poza tym zależy, jak zasyfisz system.

Opublikowano

Mam pytanie. Bo raczej biorę iphone jednak :D Bo wiem że w iphonach jest ten motyw w menu szybki z kroplami wody. Da się go zmienić?

Opublikowano

Witam. Ostatnio miałem problem z telefonem i padł ale to inna bajka. Właśnie dostałem kase od rodziców za nauke itp. więc chciałbym kupić nowy telefon. Peryferia to takie że : WiFi,dobry aparat,SMS oraz muzyka :)

Jaki z tych 3 telefonów polecacie ? Możecie też polecić inny.

iPhone 4S nie jest wart swojej ceny - płacisz za jabłuszko na tylnej klapce, a nie za sam telefon. LG Optimus 4x HD jest dobrym telefonem, ale w tej cenie znajdziesz coś o wiele lepszego. SIII to wysoka półka, ale jeżeli masz dwa tysiące to może pokusisz się już na SIV, który niedawno wyszedł? Widziałam na aukcjach w cenach +/- 2k. :) Ewentualnie HTC One, który jest rewelacyjny, ale kosztuje troszkę ponad 2000 zł (2300-2400).

Opublikowano

Skończ już wypisywać te herezje, bo mnie irytujesz na tym forum jak mało kto.

Na Androidzie nic nie ścina, tylko są problemy z ICS+ na urządzeniach z <512MB RAM.

Poza tym zależy, jak zasyfisz system.

Nie popłacz się :/

I wszystko się ścina,połowa moich kolegów ma xperie po htc to wiem coś na ten temat.

@up ta też pieprzy głupoty,bo 4s jest wart swojej ceny jak nic innego.

Rozumiem że na 5 szkoda kasy bo jest nie wiele lepszy od 4s.

Lecz 4s to praktycznie najlepszy telefon w swojej cenie i ogólnie,a wy pieprzycie że nie warto i takie tam bo nigdy nie mieliście w rękach albo po prostu was nie stać:)

Na youtube pełno takich video nie tylko w roli głównej z s III.

Poza tym sam robiłem recenzje S III na tym forum (i Miyoshi. przegrała i płakała wtedy bo nie wygrała ;c) To wiem coś o tym telefonie.

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

Polecam S3, Kolega go ma i spada mu co chwilę i ani jedne ryski na ekranie :)

A co do reszty NW.

Więc kupuj S3

#JebacSygnatury

Opublikowano

Ja bym wziął s4, ale troche później, jak cena spadnie. Pamiętacie co dopiero wyszedł s3? Cena podobna teraz do s4, więc poczekać trochę i już :) s3 można kupić już za 800 zł

Opublikowano

Mam Slll i polecam. 1 gb rami procek 1.4 quad robi swoje.Ogulnie telefon ZMIATA!

PROSZE O ODBANOWANIE KONTA q120m0c0d3 poniewaz bylo z banowane nie wlasciwie a tak dokladnie to musialem wniesc zakupy a moj kulego sie pobawil na kompie-_-

jarek prosze cie i przepraszam zqa kolege a i dobze ze zbanowales jego konto pt. cytuje:FUCK_9JAREK9

THX

Opublikowano

Nie popłacz się :/

I wszystko się ścina,połowa moich kolegów ma xperie po htc to wiem coś na ten temat.

@up ta też pieprzy głupoty,bo 4s jest wart swojej ceny jak nic innego.

Rozumiem że na 5 szkoda kasy bo jest nie wiele lepszy od 4s.

Lecz 4s to praktycznie najlepszy telefon w swojej cenie i ogólnie,a wy pieprzycie że nie warto i takie tam bo nigdy nie mieliście w rękach albo po prostu was nie stać :)

Na youtube pełno takich video nie tylko w roli głównej z s III.

Poza tym sam robiłem recenzje S III na tym forum (i Miyoshi. przegrała i płakała wtedy bo nie wygrała ;c) To wiem coś o tym telefonie.

Kolego, to nie są lagi, tylko wady systemu opartego na javie - te aplikacje się po prostu włączają, a nie, że system ścina ;)

Jak koledzy mają przedpotopowe HTC i Xperie, to się nie ma co dziwić...

Chcesz, to nagram Ci filmik na stocku 2.3.4 Neo V bez żadnych modyfikacji i zobaczysz wreszcie Twoje słynne "pseudo" lagi, bo koledzy nawet RAM'u nie oczyścili ^.^

Kogo nie stać ? Po prostu nie każdy ochotę wywalać pieniądze w błoto - różne smartphone'y dostosowane do różnych potrzeb. Poza tym - zgadnij kto produkuje procesory dla Apple'a ? :>

Obrażasz w ten sposób sporą ilość posiadaczy tańszych smartphone'ów, którzy takowym zwyczajnie nie potrzebują. To jest jakiś wyznacznik ilości hajsu na koncie ?

Po prostu nie masz argumentów tylko wrzucasz filmiki z youtube'a bez jakiejkolwiek wiedzy na temat działania systemów mobilnych.

Opublikowano

Nie potrzebny mi telefon do SWAG'u. Bardziej do pracy/rozrywki. Kasy mam 2000 zł więc nie wiem właśnie który wybrać.

2000 złotych na telefon, to trochę za dużo. Po co ci telefon z którego i tak 100procent nie wyciągniesz? Telefon do muzyki, to praktycznie każdy. Audiofilem zapewne nie jesteś, więc nie musisz, także wydawać na taki sprzęt tyle kasy. Wystarczy ci w zupełności Iphone 4. Do tego podróby beats'ów za 100 zł i masz identyczny efekt, co przy 4S i słuchawkach za 500zł, no i jeszcze ci zostanie 500zł, a do tego możesz dokupić pamięć flash 16gb za 150zł. Wydasz max 1750zł. Denerwuje mnie to, że ktoś kupuje sprzęt byle mieć najlepszy. Za miesiąc wyjdzie IPhone 5s i 4s będą dodawać w Tesco do zakupów powyżej 200zł.

Opublikowano

Kolego, to nie są lagi, tylko wady systemu opartego na javie - te aplikacje się po prostu włączają, a nie, że system ścina ;)

Jak koledzy mają przedpotopowe HTC i Xperie, to się nie ma co dziwić...

Chcesz, to nagram Ci filmik na stocku 2.3.4 Neo V bez żadnych modyfikacji i zobaczysz wreszcie Twoje słynne "pseudo" lagi, bo koledzy nawet RAM'u nie oczyścili ^.^

Kogo nie stać ? Po prostu nie każdy ochotę wywalać pieniądze w błoto - różne smartphone'y dostosowane do różnych potrzeb. Poza tym - zgadnij kto produkuje procesory dla Apple'a ? :>

Obrażasz w ten sposób sporą ilość posiadaczy tańszych smartphone'ów, którzy takowym zwyczajnie nie potrzebują. To jest jakiś wyznacznik ilości hajsu na koncie ?

Po prostu nie masz argumentów tylko wrzucasz filmiki z youtube'a bez jakiejkolwiek wiedzy na temat działania systemów mobilnych.

Idź grać w angry birds na swojej xperi x8.

Wiem że Samsung produkuje te procki,sam miałem s II i s III tak jak sto razy wspomniałem,także wiem który telefon jest lepszy.

Ty nigdy nie miałeś Apple w dłoni bo Cię nie stać,koniec tematu.

Opublikowano

Idź grać w angry birds na swojej xperi x8.

Wiem że Samsung produkuje te procki,sam miałem s II i s III tak jak sto razy wspomniałem,także wiem który telefon jest lepszy.

Neo V & Neo*

To jest tekst na poziomie przedszkolaka - czy ja wypisuję w temacie o modernizacji Twojego komputera, że nigdy w rękach nie miałeś niczego z nowej generacji, bo siedzisz na starym C2D ? Nie, ponieważ wiem, jak wygląda u niektórych sytuacja finansowa. Gdybyś pozbierał, to i apple za pół roku - rok by był w moich łapach tylko.. PO CO ?! Po co coś, czego nie potrzebuję ? Aktualnie mam Neo V, po modyfikacjach mi w zupełności starcza i nie mam żadnych lagów w menu -__-

Idź być fanbojem japka (które potrafi zerżnąć z klienta kasę za nic) gdzie indziej ----->

Opublikowano

@up jednak coś znaczy że większość wybiera Apple niż np Sony który wychodzi co tydzień nowy telefon do dupy jak poprzednik

To ze mam C2D na którym mi wszystkie gry chodzą chociażby na najniższych ze stałymi FPS'ami nic nie znaszy,bo ty na Neo nie pograsz sobie np w Nove 3 :<

Opublikowano

@up jednak coś znaczy że większość wybiera Apple niż np Sony który wychodzi co tydzień nowy telefon do dupy jak poprzednik

To ze mam C2D na którym mi wszystkie gry chodzą chociażby na najniższych ze stałymi FPS'ami nic nie znaszy,bo ty na Neo nie pograsz sobie np w Nove 3 :<

Chcesz dowód ? Odpalę N.O.V.A III na stocku 4.0.4 (oczywiście bez żadnego ścinania) , który to najbardziej muli serii Xperia 2011 ;]

Tylko wgram.

To ze mam C2D na którym mi wszystkie gry chodzą chociażby na najniższych ze stałymi FPS'ami

Battlefield 3, Assasin's Creed 3, Far Cry 3, Need for speed Most Wanted i dziesiątki innych tytułów. Stałe 30FPS to nie jest grywalność ;). A 60 nie osiągniesz, bo wiem z doświadczenia. Co najwyżej w miejscach graficznych albo patrząc się w niebo/glebę.

A zauważyłeś, że różne telefony sprzedawane są w różnych przedziałach cenowych ? Porównująć Xperie U do Iphone'a 4... no OK, pada, ale różnica w cenie to 1000zł.

Wszyscy biorą Iphone'a za 1500zł, bo mają 1500zł ? Nie, 90% osób bierze tańszego smartphone'a z androidem na pokładzie, który równie dobrze daje sobie radę.

Opublikowano

Sweet Jesus Dobra kończmy tą zjebaną dyskusję,bo Ty będziesz mówił to a ja i po chuj taki spam ? ;d

Ja wole iPhone Ty Neo i dobra.

Nie chce mi się kłócić :)

No dobra, ja wdałem się w dyskusję tylko dlatego, że wykazałeś się zerową wiedzą na temat tych smartphone'ów gadając o lagach w menu i kiepskim działaniem gier.

The End :D

Opublikowano

iPhone

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...