Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Opublikowano pliki serwerowe do NosTale (bodajże wczoraj)

KubaMPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czyli że jestt szansa na priva? teraz nie mam linka to nie sprawdzę ale privek by się przydał

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

Lolz, teraz bd wychodziły privy . Nie głupi pomysł.

Jak wgl wyjdą.

Te pilki sa legalne ( udpostępnione przezs Gf ) czy ktoś je sb zajumał :D?

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Te pliki serwerowe są jakieś dziwne... Nie dość że pełno błędów to jeszcze nie działa tak jak trzeba :P Czekamy na reakcje autora. Może będzie więcej serwerów publicznych.

@top.

Te pliki są kradzione czy robione od podstaw wzorując się na kliencie ?

Opublikowano

a pytanko - z takich pliczków da się już od zaraz zrobić serwa czy jest to dopiero np. 10% celu?

Opublikowano

a pytanko - z takich pliczków da się już od zaraz zrobić serwa czy jest to dopiero np. 10% celu?

Patrząc na pliki, to jest dwóch NPC, dwa portale - a to mi już mi podpowiada, że nie są skończone.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

No ładnie oby coś z tego wyszło . A co znajduje się już na plikach? "tylko" npc i dwa portale? czy są jeszcze inne rzeczy?

Opublikowano

Nie wiem jak u was ale u mnie linki wygasły :P

Da ktoś na speedyshare ? Może je wykorzystam.

Opublikowano

Teraz zostaje zrobić nowy dział : Nostale - Serwery Prywatne :D pliki są teraz tylko ulepszenia itp. i mamy porządny serwer do nostale <3

7ibz.png

Opublikowano

Tak kochani, ale te pliki sa jeszcze w trakcie robienia. Mozna robic wlasne sklepy, moby itp ale gdy np. wbijemy jakis 89lv to po re-logu będzie znowu 1 i pierwotny stan eq. Tak więc trzeba czekac na kolejne aktualizacje :)

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Na co mamy czekac? pliki mamy czas do roboty modelujemy moby potem robimy grafe animacje i dodajemy kody z mobami do clienta i do bazy danych. Podajemy atak, obronne, drop z niego i exp. A potem robimy questy np. z cp 1 red krzak. Jesli znamy c++ i umiemy modelowac itp. to duzo zrobimy z serwem:D

7ibz.png

Opublikowano

Właśnie że nie bo nie trzeba znać c++ żeby dodać npc, moby,itemy do shopu,skille itp. Trzeba wiedzieć jak używać packetloggera O_O

nostaleh.png
Opublikowano

No fajnie chłopaki, plusik dla autora tematu. Ja nie znam się na tym na dość, aby coś z tymi plikami zrobić, ale jak ktoś coś w tym grzebnie, to chętnie sprawdzę.

v My channel v

revlayout.png

Opublikowano

www.elitepvpers.com/forum/nostale/2610645-p-server-work-progress-community-work.html

a tutaj nie jest przypadkiem jakieś dopracowanie plików ?
(Skorki za link evp ale nie jest to konkurencyjne forum także linki można dawać na lajcie)

Można można, ale w

code

Opublikowano

Ok pliczki pliczkami, ale przydałoby się zrobić jakiegoś TuTa do założenia serwera. Jeśli jest tu ktoś kto to zrobił, to byłoby miło zobaczyć taki Tutorial. Ja w tym nie siedzę, więc sam nie zrobię ;)

v My channel v

revlayout.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...