Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Kto pomoze ten dostanie 20zł przelewem lub doladowaniem

99871234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 1 nwm czy wiesz ale handel jak i dawanie kasy i.zabronione kubiq czyz nie ? Po drugie mowilem ze mam sposob ale nie dam ci go od tak miales pisac na pw

Wiesz handel a napisanie że da coś 2 różne rzeczy , co do tematu da się zablokować.. żeby grać na flashu potrzeba flasha i np mozzili/chrome tyle.. ty masz coś skopane z komputerem zrób formata najlepiej.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Wiesz handel a napisanie że da coś 2 różne rzeczy , co do tematu da się zablokować.. żeby grać na flashu potrzeba flasha i np mozzili/chrome tyle.. ty masz coś skopane z komputerem zrób formata najlepiej.

Nie dawno mialem form /FLASH mam I CHrom i mozil tez / masz skype?

Opublikowano

Na 9.8 ten sam blad ... Dodaj mnie do skype Lookniesz sobie

Pisz sensowne odpowiedzi albo zamknę ten temat bo zaczyna się spam robić

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Ściągnij stary klient [np 9.6 (http://www.tibiaclient.com/?os=windows&file=tibia960.exe)] i go zaktualizuj do najnowszej wersji, usuń całe cookies, historie, cache w przeglądarce, a jak to nie zadziała to idź do kumpla, skopiuj sobie na pendrive'a tego flasha, wywal z dysku WSZYSTKO po tym flashu i zainstaluj sobie tego z pendrive'a. Jak się możesz na ots'y zalogować to raczej nie powinien być problem neta.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

tytuł boski i juz ludzie na to lecą... Dobry pomysł !

Pierwszym krokiem do zerwania z nałogiem, jest przyznanie się, że go masz!

www.youtube.com/user/supergoblinkiller

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...