Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Kto pomoze ten dostanie 20zł przelewem lub doladowaniem

99871234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przez strone i wgl gdy wbijam na tibie laduje sie ---------- i Please wait .... po chwili server not responding i 50-49-48 itp Prosze o pomoc . Kto 1 pomoze dobrze ten dostaje 20zł obiecuje :) ... Czekam na odp.

Opublikowano

problem z internetem moze za duze pingi i ktos cos pobiera z tego samego neta i wgl taka sytuacja ;]

Net szybko chodzi i wgl na ots nie bylo zadnych problemow .

Opublikowano

Przez strone i wgl gdy wbijam na tibie laduje sie ---------- i Please wait .... po chwili server not responding i 50-49-48 itp Prosze o pomoc . Kto 1 pomoze dobrze ten dostaje 20zł obiecuje :) ... Czekam na odp.

Usuń w system32 był taki plik odpowiadający za ip nie pamiętam jak się nazywał coś host czy coś takiego

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Spróbuj off anty wirażu itd zapory może ktoś ci zablokowal ? I spróbuj wejśc na stronę inna przeglądarka albo pobierz tibie z np chomikuj od kolegi

xmMfHrm.png
Opublikowano

Nic z tego nie dziala (jest tez po formacie) Mam internet bezprzewodowy i z wujkiem mam razem . Prosze jakos pomoc :(

to sie jako 1 pokazuje po chwili .....

1 co wyskakuje

a to 2

post-801987-0-69635900-1369241485.png

post-801987-0-50881600-1369241575.png

Opublikowano

-.- jaki to serwer ? z tego co widze to ten serwer jest off albo ogólnie zamkneli tibie flash może robią konserwacje czy coś serwerów a spróbój zagrać na normalnie tibi nie flash ? i na przyszłość pisz jednym postem nie dwoma. weź jeszcze usun cała tibie z dysku flash i od nowa instalnij i od kiedy masz ten problem oraz. w jakich okolicznościach on zaistniał. aha i co do 20 zł to handel na Mpcforum jest srogo zabroniony tak jak podarunki w postaci pieniężnej

xmMfHrm.png
Opublikowano

-.- jaki to serwer ? z tego co widze to ten serwer jest off albo ogólnie zamkneli tibie flash może robią konserwacje czy coś serwerów a spróbój zagrać na normalnie tibi nie flash ? i na przyszłość pisz jednym postem nie dwoma. weź jeszcze usun cała tibie z dysku flash i od nowa instalnij i od kiedy masz ten problem oraz. w jakich okolicznościach on zaistniał. aha i co do 20 zł to handel na Mpcforum jest srogo zabroniony tak jak podarunki w postaci pieniężnej

Zaczne od tego . Guardia (na innych tez nie dziala) serv ogolnie dziala bo kolega u siebie wbijal. na normalnej ten sam blad , problem od kiedy zaczolem grac na rl , ots normalnie działają /tylko spróbowałem wbic na rl i odrazu to..

Opublikowano

trojan wir nwm jakas wada niestety nwm jak pomoc / moze potem dam edita.

Eh ;/ Masz skype ? udostepnie ekran

Opublikowano

nie ciekawie to wygląda z racji tego iż na otsy możesz wbić :| może być opcja ,że masz zablokowany dostęp do tego ip :| (serwerów rl) hmm? może coś się dostawcy pojebało i ,że niby (podejżana działalność) pod tym adresem ip była chuj wi :DD zadzwoń do nich i przedstaw problem

Opublikowano

nie ciekawie to wygląda z racji tego iż na otsy możesz wbić :| może być opcja ,że masz zablokowany dostęp do tego ip :| (serwerów rl) hmm? może coś się dostawcy pojebało i ,że niby (podejżana działalność) pod tym adresem ip była chuj wi :DD zadzwoń do nich i przedstaw problem

Hmm nie mam pojęcia MA KTOS SKYPE ? bym udostępnił ekran i pokazal bo moze brakuje czegos ..

Opublikowano

Może system traktuje gre jako złośliwe oprogramowanie i nie chce

połączyć Tibii z internetem? Weź po kolei idź po moich wskazówek, a na

końcu ogarnij czy gra nie jest blokowana

1. Desktop Windows Manager

2. Windows Explorer

3.System Mechanic Analyzer

4. Windows Live Messenger

5. MPCforum Alarm Client

6. Windows Defender User Interface

7. Symantec User Session

8. Windows Vista Spam Filter

9. Secure VPN Client

I tam ogarnij

*Oczywiście jeżeli pracujesz na Viście, bo tam by tak było.

Jeszcze zobacz czy zadziała w trybie awaryjnym komputera

Mam też sposób na naprawienie tego potrzeba to tego dwie osoby ja i ty np ale to jest bardzo tajne bo dzięki temu nawet na androidzie działa tibia wiec nie mówię tego nikomu bo od razu by każdy korzystał co do tego sposobu pisz priv

Ale najpierw zobacz górne sposoby

I nie kłam że dasz 20 zł ^^

xmMfHrm.png
Opublikowano

Hmm nie mam pojęcia MA KTOS SKYPE ? bym udostępnił ekran i pokazal bo moze brakuje czegos ..

A może twój internet bezprzewodowy ma blokade na tego typu rzeczy gdyż zabiera dużo transferu?

I tak jak przemo mówi nie wal tu ściemy że kase komuś dasz .

Opublikowano

Zaklad ze dam ? ... Akurat tego mi nie brak i to co pisaliście kurde dalej nie dziala ja pierr... moze czegos brakuje jakiegos programu bo ja po formacie ale flash mam

Opublikowano

Zaklad ze dam ? ... Akurat tego mi nie brak i to co pisaliście kurde dalej nie dziala ja pierr... moze czegos brakuje jakiegos programu bo ja po formacie ale flash mam

Pisałem Ci że internet może ma coś poblokowane jeśli to bezprzewodowy, po za tym zakład że dam to już mnie rozbawiłeś tym tekstem.

Opublikowano

Po 1 nwm czy wiesz ale handel jak i dawanie kasy i.zabronione kubiq czyz nie ? Po drugie mowilem ze mam sposob ale nie dam ci go od tak miales pisac na pw

xmMfHrm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...