Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] CAŁA PRAWDA O RAVIA.EU - ROZDAWANIE ITEMÓW

razor9012

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oj zielak masz moda na forum, vroota po co dalej lizesz dupe? Chcesz GMa? Tylko idiota by uwierzyl w tlumaczenie ze gm wyrzucal itemy a stad ni zowad znalazl sie tam miszczu ;p

Nie mam rang za lizanie dupy tylko za pomoc na serwerze ale nie wytlumacze tego kolesiowi ktory siedzi 24/7 przy kompie co wyladowuje swoja zlosc w internecie. Wejdz sobie na tsa isamu ci wszystko pokaze

GaimdKk.jpg

Opublikowano

wbija ktoś jeszcze na ts ? zobaczyć logi ?

Danthe chodz na ts

Na forum ravi ss dal uszaty

Chcialem tylko potwierdzenia tego od kogos godnego zaufania

Opublikowano

Dobra... Ravia czysta. Widziałem logi przez TeamViewera - CZYSTO.

Opublikowano

Na forum ravi ss dal uszaty

Chcialem tylko potwierdzenia tego od kogos godnego zaufania

Wejdź i sam zobacz kretynie :|

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Kur. Widzałem wbiłem na TS'a IsAmU pokazał i kur. nie spamić ,że kuźwa Jakieś kur. Przekręty...

To tyle z mojej Strony

sygnalf.jpg

Opublikowano

Juz wiem jak to zrobil ten ziomek:)

Na modzie jest funkcja pisania jako gm na czacie wiec zrobil ten sam kolor i napisal ze handel zakonczony;)

Opublikowano

Nie oczerniajcie Ravii , ravia to jeden z lepszych ,jak nie najlepszy serwer w Polsce i nie ma na nim przekretow ,isamu nie narazilby sie na takie cos. Nie widzialem logow lecz wierze na slowo ;)

Opublikowano

W takim razie, temat zgłaszam aby zamknięto.

Isamu, opieprz Miszcza zeby ogarnał na nastepny raz, bo wrecz ***owo zrobił ze swej strony, a o afere nie trudno jak widac.

Opublikowano

Widzialem ssy z roznych zrodel a ci co wiedza jak mam to wiedza ze nie mam obecnie fizycznej mozliwosci wbicia na tsa/ravie/ na nic -,-

Opublikowano

wbija ktoś jeszcze na ts ? zobaczyć logi ?

Danthe chodz na ts

Podziwiam Cię za zdolność robienia ludzi w chuja. Dałeś SS z logów, ale to NIC. Przecież oparte to jest na sql/ew. jakichś cache, więc usunięcie 'niepożądanego' wpisu to 10 sekund roboty.

Anyway, to całkiem prawdopodobne. Gość nagrywa LP -> serwer ma z tego korzyść, kto obejrzy, ten zagra, dlatego żeby uprzyjemnić grę i oglądanie, administracja pomaga. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...