Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] CAŁA PRAWDA O RAVIA.EU - ROZDAWANIE ITEMÓW

razor9012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na poscie up skończylem tłumaczenie niedowiarków zapraszam na ts już był musk już był jeden już był zielak już było innych kilku graczy

pokazalem im logi z panelu przy nich je wczytałem z dnia wczorajszego i dzisiejszego

jak coś jestem do 17 na ts bo zaś musze do teściowej jechać na grila

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

już to sprawdziłem:

- wchodze na ts szukam miszcza lub b3nq nie ma nikogo

- wchodze na strone sprawdzam logi gejmmastera

zamazałem IP lecz jak ktoś jest niedowiarek zapraszam na ts pokażę na team viwer

http://scr.hu/screenshooter/4768285/fhmrkor

jak tu widać z postaci miszcza było przekazane złoto i jakieś lustro na postać gm

nie na odwrót

też się bałem ze coś sie stało ale wszystko jest ok bez nerwów

Mam taka nadzieje ze tak było.

Miszczu mógł chociaż wytłumaczyć o co chodzi, a nie... usunal film i zadowolony...

btw. dlaczego miszcz miałby dawac b3nqowi lustra + yangi...

Opublikowano

ale zescie wymyslili... gracz daje gmowi itemy? jprdl-.- a w tej bajce to ci smok nad glowa jeszcze przelecial? zajebiscie sie gralo na ravi, musieliscie wszystko doszczeetnie zjebac...a sami z fubu sie smialiscie... facepalm.. a tak w ogole to jakby bylo tka jak isamu mowisz to po co miszczu usuwall film?

Opublikowano

Gracze wiedzą ze było szukanie GM tak ? taki niby event zabawa

Prowadził to Bambos

chyba w poniedziałek

i wyjebał resztę której nie rozdał na ziemie a gimbus to podniusł gimbus czytaj miszczu i oddał to dla b3nq

kto gra na serwie wie ze takie coś było nie mam nic do ukrycia moge pokazać logi przez teamviwer'a

Opublikowano

Super ^^ jak widze b3nq musial od miszcza pozyczyc lustro...tylko po co? glupszego tlumaczenia nie widzialem-,- bo skad my mamy wiedziec kiedy ten film nagrano? Moze wczesniej b3nq dal cos miszczowi? A ty pokazujesz handel ostatni pomiedzy nimi...

Opublikowano

isamu naprawde takie wymyślanie nic nie da lepiej sie przyznać do błedu usunąć insekt miszcza i bedzie spokoj i gracze wybaczą a nie jakieś glupie wymowki

IsAmU jak chce zobaczyć na TS:KoManDoS poslucham sobie;D

Opublikowano

To nie sa wymowki tylko to jest prawda kto chce wyjasnien to ts3.org.pl czeka na isamu i isamu wszystko pokazuje kurwa tu nie ma nic do ukrycia tylko 14latki szukaja sensacji

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Gracze wiedzą ze było szukanie GM tak ? taki niby event zabawa

Prowadził to Bambos

chyba w poniedziałek

i wyjebał resztę której nie rozdał na ziemie a gimbus to podniusł gimbus czytaj miszczu i oddał to dla b3nq

kto gra na serwie wie ze takie coś było nie mam nic do ukrycia moge pokazać logi przez teamviwer'a

Tylko winni się tłumaczą xD

Opublikowano

isamu też chcę to zobaczyć... nick - ... - 3 kropki

Opublikowano

To nie sa wymowki tylko to jest prawda kto chce wyjasnien to ts3.org.pl czeka na isamu i isamu wszystko pokazuje kurwa tu nie ma nic do ukrycia tylko 14latki szukaja sensacji

nie wiem czy wierzyć czy nie ;/ Wyślij agenta pepe niech znajdzie powód :D

Opublikowano

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU server ladnie poleci:)

No,ale tak sie to kończy jak administracji sie nudzi i sie podnieci,ze eq odda :)

Juz widze film zablokowany hah:) w 2min !!

Dodaj jeszcze raz i wrzuc w bbcode nie usuna wtedy!

Opublikowano

Dobra IsAmU mi wszystko już pokazał Przez TeamViVer Wszystkie logi widzialem Wszystko jest wyjaśnione Ravia jest czysta Dziekuje isamu za udostepnienie TeamVivera Pozdro.

Opublikowano

już to sprawdziłem:

- wchodze na ts szukam miszcza lub b3nq nie ma nikogo

- wchodze na strone sprawdzam logi gejmmastera

zamazałem IP lecz jak ktoś jest niedowiarek zapraszam na ts pokażę na team viwer

http://scr.hu/screenshooter/4768285/fhmrkor

jak tu widać z postaci miszcza było przekazane złoto i jakieś lustro na postać gm

nie na odwrót

też się bałem ze coś sie stało ale wszystko jest ok bez nerwów

To czemu film jest odrazu zablokowany:)

ISamU ty jestes ziomek jakich mało i przyznam jestes zajebisty!!

Ale zeby takich ludzi na server brac to OMG...

Kiedy bedzie nowa strona do rejestracji i nowe forum??

Juz mialem grac!

No trudno!

Opublikowano

Tylko winni się tłumaczą xD

Nie rozumiem was cały czas myślicie, że na prawdę rozdawali itemki a gdy ktoś chcę wytłumaczyć jak to było to od razu winny ...

Opublikowano

Oj zielak masz moda na forum, vroota po co dalej lizesz dupe? Chcesz GMa? Tylko idiota by uwierzyl w tlumaczenie ze gm wyrzucal itemy a stad ni zowad znalazl sie tam miszczu ;p

Opublikowano

Chcecie znać prawde Wbijcie na ts3.org.pl i isamu wam wszystko pokaże i wytlumaczy tyle z tej sprawy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...